Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben 26 oldum kızz kocamışım anam kocama sölimde değişsin beni son kullanma tarihim geçmiş benimm tühhh:52::52::52::52:

ben ozaman bozulmaya yüz tuttum sende yaşlanıyosan ben öleyim bari

kızlar ben kaçayımm,çocuk uyuyacak aama beni bekliyo yatağını hazırlayayım azıcıkta bulaşığım var onu toplıyımm belkimm gelirim yinee....

hadi iyi gecelr bende çıkıcam zaten

herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere kızlarr

iyi gecelr bende çıkayım işlerimi halldeyim

mood cum hoşgeldin tatlım yah kızlar hep takma isimlerinizle yazıom tuhaf oluo uzun zamandır muhabebt edios isimlerinizi bahşedin artıkın
hşbldm tatlımmmmmmmm ben senin ismini biliyommm benimkinide bilenler wardır heraldee
gamze ben tatlım memnun oldumm

bugün benim doğumgünüm bilmemki kaç yaşındayımmm
iyiki doğdun gülümmmmmmmmmmmmm
bebişsiz son senen olur inşallahhhhhhh

mood hoşgeldinnnnnnnn nasılsın canımmmmmmm
göremiyorum seniii ösledimmmmm

hşbldmmm cnmmmmmmm iyim sen nasılsınnn
allahın iziyniylee namaza başladımm bu sefer inşallah bırakmam
buralardayım gülümm kociş yanımda

alayımm anam sevincin canı varrr nasılsa bana madalyonlarından bidene verir zaaar...

aldınmı cevabını hanfendi sex
i garuuu

kankeytosuna bak sen şunun yere göğe sığdıramıodu bide seni kavgada olmaz böle şelerrr yapılmaz bide can ciğer kankası gel kız sen bizim kankamız ol bırak bu karıdan daha hayır gelmes sana iikidakkada satıooo

iyim bebişim sen nasılsın bugün doğumgünümdü sabah kalktım neşeli eşim baktım hiç oralı olmuo bi öpücükle doğumgünümü kutlasa bile yeterdi sinirlendim bukadarmış değerimiz dedim hiçbişi istemiorum senden bi kutlsan yeterdi dedim indi çıktı indi çıktı aşağıya pastamı almışlarrr
çok duygulandım hediyesizde olsa güseldi hoşuma gitti ne yaaln sölim süpriz adı üstünde şimdi daha iyiyim düşün görümceyle planlamışlar

canım iyiyim sen nasılsın

nice yıllara hemşerimmmmmmmmmm...sağlıklı mutlu huzurlu bebişli nice yıllar diliyorummmm....:54::54::54:

slm kızlar bi bakayım dedim çıkıcam...çok kötü başım ağrıo ağlıcam nerdeyse....midemde bulanıo...uyumaya çalışıcam...umarım uyurummm...ii geceler..tatlı rüyalar...öpüldünüzzz:54:

selamlar anca gelebildim işleri halledip ama biraz durup çıkıcam ütü yapmam lazım çünkü nasılsınız bakalım görüşmayeli
nazooooooooooooooooooo bende bööle msjlar yazıcam artıkınnnnnnnnnn

ütü yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118:

Gerçi ben senin gibi geç saate bırakmam erkenden yaaprım :21:erken kalkan yol alır erken evvlenen döl alır:21::21:

Gömleği gösteren ütü; kadını gösteren g.tüdür:21::21:

Nazo sende de ne arar bende k döt:12:

TATLIM YENİ EVİNDE BEBİŞİNLE MUTLU GÜNLER SENİ BEKLİYO:) İNŞALLAH SONUÇLARIN HEP İYİ OLUR HEPİMİZİNDE ÖYLE OLSUN İNŞALLAH:49::nazar:
amn cnm evet tüm hamişlerimizin aynı zamanda:16::16:senin nasıl gidiyor hamişlik bulantılarn varmı:26:

Merhabalar kizlar hepinize..Topiyin sahibi Basakcim seninde evin hayirli bereketli mubarek olsun, insalllah nice guzel gunleri bebeklerinleee esinle gecirirsin..gelelim benim meseleme, yardiminiza fikrinize ihtiyacim var, ben bu ay klomen tedavisi oldum, klomenim dun bitdi, adetin 9cu gunu, 2gun sonar ultrasona girmem lazim bakalim buyumusmu diye, yani adetin 12ci gunu. ama ben 14cu gunu gitmek istiyorum, cunki cunki benim adetin zaten 30-31gunden bi olur, 12ci gun daha cok erken olur yumosun buyumesi icin dimi ? bi kere oyle gitmisdim kucuk cikmisdi, 2gun sonar gitdim buyumuslerdi bayaaa.sizce nasil yapayim?
amin cnm hepimizin evi huzur dolsun inşalllah:16:

tatlım DOKTORA BUNU SÖYLEMEDİN Mİ. BENCE SEN 12. GÜN GİT NE OLUR NE OLMAZ. SONRA GEÇ KALMIŞ OLURSUN BOŞUNA GİTMESİN TEDAVİ. HAST. UZAK DEĞİLSE 12. GÜN GİT BÜYÜMEMİŞSE TEKRAR GİDERSİN ÜŞENME KUUZM. İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR . HABER VER BİZE DE
amaaaan tam muhabbet edecektik elektrikler kesildi yaaa
içine sinmediyse kaldır tabi sonuçta yeni ev,ve senin dayanmış döşenmiş gelin evin hiç olmadı ,hevesin var ...
allahım çabucak dayayıp döşemeyi nasip etsin...
İNŞALLAH KANKACIM ZATİ BEN BOŞTA OLSA HUZRUM OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM. BENİ SİNİR EDEN BAŞKASININ PİS EŞYALARINI EVİMDE GÖRMEK
basak kendıne ceza versın annem:19::19::19::19: yiyim onun cezasını:1::1::1::1::1: kendı soz verıp gelmıyo ustelık gelıyo slm vermeden gidiyo:99:

haklısın wallaa ama napalımmm idare edicezzz bebişi için hele bi doğsun sen görürsün başak bize ceza vermeyi :1::1::1::1::33::33::33::33::33::33::33::33:
BAK BAK BAK BAK SİZİ GİDİLER SİZİİİİİİ:20::20::20: İYİ DEDİKODUM YAPILIYO HADİ BAKALIM OHHHHH MAAŞALAHH DAHA NELER GÖRÜCEZ BAŞIMA NELER GELİCEK BAKALIM.

BEN SİZE YEMEDİM YEDİRDİM GİYMEDİM GİYDİRDİM SAÇIMI SÜPÜRGE ETTİM:32::32:SİZİ HAMİŞ BIRAKMAK İÇİN DİDİNDİM DURDUM. YİNE DE YARANAMAMIŞIM:ssz::ssz::ssz:
hemende harcadın kızlarrrrıııııı:19::19:
ha kızlar beni harcamadı yani:100:

kız başak sana çok pis kızdımm heee:47:
niye 1.sayfadaki tanıtım yazımı değiştinn...:20:
heee??? niye??:19:
kocamı silmişsin ordann...:16::16::14::14:
canevimden vurdun beniii:14::14::43::43::43:
çok alındımmm....:19::19:
ayrıca nerdeyse hergün uğruyorum ama hala sarıyımm:27::27:
onu hiçç anlamadımmm:50::50:
yoksam sen beni gözden mi çıkarttın??
:63::63:

sen 3 ay gelmeyince napiyim kafama göre düzenledim seni. dua etki kötü şeyler yazmadım. arkandan atmadım kıymetimi bil.

ama kankoş sen anlamıyosun beni nazar değmesin diye çıkardım kocanı. çünkü o listede birtek sende kocasıula ilgili bilgi yazıyor. insanların ilgisini çeker de Allah muhafaza kem gözlere maruz kalır diye korjktum:24::24::24:

kankeytosuna bak sen şunun yere göğe sığdıramıodu bide seni kavgada olmaz böle şelerrr yapılmaz bide can ciğer kankası gel kız sen bizim kankamız ol bırak bu karıdan daha hayır gelmes sana iikidakkada satıooo

:20: cık cık cık cık cık.

hadişş kız sen tkbden ceza almadınmı şımardın sen iyice okkalı bi ceza versinde tkb gör

evet canım ya görüyosun düştüğüm halleriii
gözden çıkardı beni bu kanka denilen kadınn
ne yapayım bilmemkiii
başka kankamı arayayımm diyosunn
bakiim özür dilerse affederin onu kıyamam yinede ben ona...

gözden çıkarmıştım tabii seni kızım sen bi haber bilem vermeden 3 ay gelmedin. ben senin son geliş tarihini bilem unutmadım. ama sen beni bir an bile düşünmedin. vefasızlık ettinnnnnnnnn:50:

ama ben o olmadan arkasından iş çevirmiyim hele bakiim eğer kendini affettirmesse o zaman düşünürümmm(başak annem çok yalnız kaldım ben yaa ondan sataşıyom sana)

eroş sana bişi diyimmi keyfim ve rahatım yerinde . saan çok pis dalasım var. gelde bi ara didişek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşk olsun başakcımmmmm....sen bizi 2 ay yazma cezası ve en kötüsü 3 ay hapis cezasına çarptırıosunda biz cazgırlık yapıp yazarsakda ayrıca bi ceza olacakmı ?:17::17::17::17::17:hem bide gelcem dediydin amaaa...:110::110::110::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kıssss biz cezalıyızzzz ne yazıonnn :9::9::9::9::9:

hadişko sende ceza alcannn deli bu karı duyrulur dedinnnn yandın wallaaa başak görmesinnnn :18::18::18:

anam sizi durdurmak mümkünmü. cazgırlık yapıp yazacağınız kesin zaten. hadişkoda alacak zati ceza suyu iyice ısındı:47::47:

Son düzenleme:
kızzz sen bu karıyı sevionnn annemm dön annem affet sen onu sataşmayalım üzülüom sonra başakcım annem kankana bi slm verde rahat uyusun
blendır hadiskoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:95:
herkese iyi geceler sabah görüşmek üzere kızlarr
ortalığı karırştırmışın git bakalımkoca toto
hşbldmmm cnmmmmmmm iyim sen nasılsınnn
allahın iziyniylee namaza başladımm bu sefer inşallah bırakmam
buralardayım gülümm kociş yanımda

canım inşallah bırakmazsın Allah daim ettirsinn

Son düzenleme:
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLI HATUNLAR NASILSINIZ?:3::3::3::3:HERKESE HAYIRLI CUMALAR.ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH:nazar::nazar::nazar:HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.!!!!!!!!!!!!!!KARNINIZ BEBİŞLE DOLSUN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

KALPLER İMANLA,GÖNÜLLER HUZURLA DOLSUN.MUTLULUKLAR HEPİMİZİN OLSUN.NE KURULAN BAĞLAR BOZULSUN,NE DE DOSTLAR UNUTULSUN.DUALARINIZDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARRRRRRRRRR.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cumalarınız mübarek olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herşey gönlünüzce olsun
göbüşlerinizzzzzzz bebiş dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn 2 şer 3 er inşallahhhhhhhhhhhhhh

Back
X