Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAM HURCUMM İYİYİM SEN NASILSIN, HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR TATLIM![]()
amn cnm evet tüm hamişlerimizin aynı zamandasenin nasıl gidiyor hamişlik bulantılarn varmı:26:
amin cnm hepimizin evi huzur dolsun inşalllah
tatlım DOKTORA BUNU SÖYLEMEDİN Mİ. BENCE SEN 12. GÜN GİT NE OLUR NE OLMAZ. SONRA GEÇ KALMIŞ OLURSUN BOŞUNA GİTMESİN TEDAVİ. HAST. UZAK DEĞİLSE 12. GÜN GİT BÜYÜMEMİŞSE TEKRAR GİDERSİN ÜŞENME KUUZM. İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR . HABER VER BİZE DE
İNŞALLAH KANKACIM ZATİ BEN BOŞTA OLSA HUZRUM OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM. BENİ SİNİR EDEN BAŞKASININ PİS EŞYALARINI EVİMDE GÖRMEK
BAK BAK BAK BAK SİZİ GİDİLER SİZİİİİİİİYİ DEDİKODUM YAPILIYO HADİ BAKALIM OHHHHH MAAŞALAHH DAHA NELER GÖRÜCEZ BAŞIMA NELER GELİCEK BAKALIM.
BEN SİZE YEMEDİM YEDİRDİM GİYMEDİM GİYDİRDİM SAÇIMI SÜPÜRGE ETTİMSİZİ HAMİŞ BIRAKMAK İÇİN DİDİNDİM DURDUM. YİNE DE YARANAMAMIŞIM
![]()
ha kızlar beni harcamadı yani:100:
hacercim nasıl gidiyo cnm hamişlik_?bu arada tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin tatlım![]()
AMİN HURCUM HEPİMİZ CÜMLESİYLE İNŞALLAH, DAHA RÜYADA GİBİYİM KARNIM BÜYÜYÜNCE ANLICAM BU GİDİŞLE:)5HAFTALIK KIZ DAHA BURDA 6 HAFTA DİYO EHEHHE, KALP ATIŞLARINI DAHA DUYMADIK SEN KAÇINCI HAFTADA DUYDUN TATLIMMM
![]()
allah tamamına erdirsin cnm hayırlısıyla 7 haftalıkken duydum tatlım şu an 11 haftalığım cnm .yakında duyarsın haftaya inşallah çok güsel bi duygu onun minicik kalbi pıt pıt diye atışı harika![]()
Rabbim gönlünüze göre versin içinde de benim gönlüme göre versin arkadaşlar .
dua et banada hurr inşallah duyarım bundan önceki çok düşüktü kalp atışı, düştü sonra inşallah bu sağlıklıdırdiyorum ya daha sağlıklı olduğunu duymadan inanamıyorum banada duymayı nasip etsin
:18:
valla canımm biz çok yüzyüz oldukk kocmızın dibinden ayrılmıosss :)nese bebek yaapayımdaaa 15 lik kız kimin olurummmm artıkınben ozaman bozulmaya yüz tuttum sende yaşlanıyosan ben öleyim bari
hadi iyi gecelr bende çıkıcam zaten
iyi gecelr bende çıkayım işlerimi halldeyim
bende bırakmıoum şeytan peşimi bırakmıooo ne güsel kılıodummmm sabah namazına bile kalkıordum allahım affetsin ara ara kılıorum ama tatmin olmuorum hiç bırakılmaması gerekio gün boyu geceye kadar kılınca devamı gelio bi vakiti kılmadınmı onunda devamı gelioohşbldm tatlımmmmmmmm ben senin ismini biliyommm benimkinide bilenler wardır heraldee
gamze ben tatlım memnun oldumm
iyiki doğdun gülümmmmmmmmmmmmm
bebişsiz son senen olur inşallahhhhhhh
bende memnun oldum canım çok garip gelmeye başladı yoksa mood derim ama bundan sonra gamze dicimmmmmVİRÜS
ayyy inşallahhh tşlk ederim cnaım benim dualarınızda ekleyin beni nolurr şu mübarek cuma günü hürmetine kabul olur inşşallah
hşbldmmm cnmmmmmmm iyim sen nasılsınnn
allahın iziyniylee namaza başladımm bu sefer inşallah bırakmam
buralardayım gülümm kociş yanımda
eyvallah hemşerim benimmm çok tşk ederim geçmiş olsun canım havaalrdanmı bizim bura çok sıcak sende adanadaydın dimii sıcak çk felaket esiyor ama sıcak esiorr napıcaz bu sene bilmiıomnice yıllara hemşerimmmmmmmmmm...sağlıklı mutlu huzurlu bebişli nice yıllar diliyorummmm....
slm kızlar bi bakayım dedim çıkıcam...çok kötü başım ağrıo ağlıcam nerdeyse....midemde bulanıo...uyumaya çalışıcam...umarım uyurummm...ii geceler..tatlı rüyalar...öpüldünüzzz![]()
ivet iyiki doğmuşum illallah edenler olmasına rağmen iyik idoğmuşum sizlerde iyiki varsınız teşekkür ederim belişimmmm inşallah öle olucakk inşallahiyi dogdun annem dogum gunun kutlu olsun yenı yasın bebegını getırsın![]()
nazooooooooooooooooooo bende bööle msjlar yazıcam artıkınnnnnnnnnn
ütü yapıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118:
Gerçi ben senin gibi geç saate bırakmam erkenden yaaprımerken kalkan yol alır erken evvlenen döl alır
Gömleği gösteren ütü; kadını gösteren g.tüdür
Nazo sende de ne arar bende k döt![]()
bak hele koca dötümle döverim seni haaa ne cezasıymış ki oo hiç haberim yoktuucık cık cık cık cık.
hadişş kız sen tkbden ceza almadınmı şımardın sen iyice okkalı bi ceza versinde tkb gör
anam sizi durdurmak mümkünmü. cazgırlık yapıp yazacağınız kesin zaten. hadişkoda alacak zati ceza suyu iyice ısındı![]()
blendır hadiskoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:95:
ortalığı karırştırmışın git bakalımkoca toto
canım inşallah bırakmazsın Allah daim ettirsinn
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLI HATUNLAR NASILSINIZ?HERKESE HAYIRLI CUMALAR.ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HERŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.!!!!!!!!!!!!!!KARNINIZ BEBİŞLE DOLSUN
![]()
cumalarınız mübarek olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
herşey gönlünüzce olsun
göbüşlerinizzzzzzz bebiş dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn 2 şer 3 er inşallahhhhhhhhhhhhhh
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR KIZLAR ALLAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN DİLEKLERİMİZ KABUL OLSUN İNŞALLAH![]()
SELAM HURCUMM İYİYİM SEN NASILSIN, HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR TATLIM![]()
cık cık cık cık cık.
hadişş kız sen tkbden ceza almadınmı şımardın sen iyice okkalı bi ceza versinde tkb gör
blendır hadiskoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:95:
ortalığı karırştırmışın git bakalımkoca toto
canım inşallah bırakmazsın Allah daim ettirsinn
günaydın hatunlarum hayırlı cumalar buğün ne dileğiniz varsa kabul olsun.
kızlar hoşgeldiniz günaydın ve hayırlı cumaalar hepinizee nasılsınız inşallah:)