Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

YOK BAŞAKCIM BULANTIM FALAN OLMUYO, SADECE KASIK BATMASI VAR, İŞTAHIM AÇIK VALA GECE BİLE KALKIP BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM:52: İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA DOĞURURUZ SENİN NORMAL DOĞUMMU OLCAK NASİPSE BAŞAK:49::nazar:
inşallah sende benim gibi rahat geçirirsin cnm ben çok rahat atlattım bulantı zamanlarını. hiç kusmadım öğürmedim bile hafif tiksinmeler oldu sadce.

normal olup olmadığını bilmiyorum canım daha erken değil mi bişi söölemek için

bak hele koca dötümle döverim seni haaa ne cezasıymış ki oo hiç haberim yoktuu :14::14:canım bendeki döt kimsede yoktur herhald

bence de belli zati sendeki döt kimsede yoktur:63:

yok kim verioki noluv canım arkadaşımmm kıyma bana seni çok seviommm vallahi kızzz ceza şımarıklığımamı ii ama ben hep şımarığımdırki:)
vay üç kağıtçı seniiiii çok severmiş beni. koca totolu şımarık blendır:8::8:

inşallah sende benim gibi rahat geçirirsin cnm ben çok rahat atlattım bulantı zamanlarını. hiç kusmadım öğürmedim bile hafif tiksinmeler oldu sadce.

normal olup olmadığını bilmiyorum canım daha erken değil mi bişi söölemek için

bence de belli zati sendeki döt kimsede yoktur:63:

varya iyiki varmış kocam da dötüm olmasa almazmışş ahuhahaha kızz bu döt yüzünden kaç kişinin kellesini vuruodum
birinde ben değiş iş arkadaşım yolda yürürorus eve gitçez montumda bel üstü şişme montlardan kot herzaman giydiğim gibi çok darda değil nese anam bi baktım arkadşaım yanımda yok meğerse bana laf atmış adamın birini ona dönmüş onu paralıo

buyrun benimi çağırdınızz karıştırılacak bi ortammı vardı yoksaa işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

huyum kurusunda kime ne demişim şimdi bennn hiç kötü niyet bişi sölemedimm inan olsun kesin benim şifremide çalmışlarr:54::54:

he he kesin seninkini de çalmışlardır

sevinççççç gel beni kurtar bu başak karısı kuyumu kazıoooo senden başkasıda kurtaramaz gayrı senin yoklundan yararlanıoo görüonmu bakk heele ceza yiirsem ki ta dün doğumgünü olan karıya yapılırmı buuuu aşk olsun heee sevinç hiç gelip bi kerem bile kutlamadınnn inşallah iyişleşmişsinizdir canım dön artık yuvana hadi beni tek başıma harcıolar burdaaa

aa senin doğum gününmüydü annem kusura bakma bilmiyorsum nice senelere bir dahaki yaş gününde bebişinle olursun inşallah Allah gönlüne göre versin. kaç oldun şimdik 38 mi
:110:

varya iyiki varmış kocam da dötüm olmasa almazmışş ahuhahaha kızz bu döt yüzünden kaç kişinin kellesini vuruodum
birinde ben değiş iş arkadaşım yolda yürürorus eve gitçez montumda bel üstü şişme montlardan kot herzaman giydiğim gibi çok darda değil nese anam bi baktım arkadşaım yanımda yok meğerse bana laf atmış adamın birini ona dönmüş onu paralıo

sende dötüne sahip çık yavrum. laf atmışlar haberin bilem yok. arkadşın sevgilinmiydi.

Kızlar ben çıkıyorum ütülerim var yapayım akşamada düğüne gidicez:10::10::10: Grşrüz kocaman öpüyorum sizi:54::54::54:kendinize iyi bakın beni özleyin bacılarrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::16:

kız anam düğünde dikkat et oynama sakın halaya kendini kaptırıp bebeğe bişi edeecen kızzzzz keşkem gitmeseydin. oynak karıııı:18:

başooşş baban geldimi kız gözünaydın ne güzellll
testin sonucu temis çıkar inşallah :16::16:
özledim kız hepiniziiii :54::54:

hadişkom saol tatlım zati sende olmasan kimse bana bakmaz çorbayı içtim saol annemmm:56:

acaba çorbanın içinden ne çıktı?

a)kıl

b) taş

c) saman çöpü

d)hepsi:120::120::120:

sevincim sağol annem babamda geldi. alışıyor insan kalablığa onlar gidince çok üzülürüm:43:.

neyseki yenie vin heyecanı var. daha çeşit çeşit geceliklerimle gezicem evimde. hatta tilotla:23::23:

selamm kızlarrrr bi kaç günden beri giremedimmmm. nasılsınız bakalımmmm. annemm memleketteydiii ve döndülerrr. en yakın arkadaşımm askerden izne geldiii. kocişş yeni araba aldııı. bebişimmmm ve ben çokkk iyiyizzzz.

oh ne güzel hep güzel haberlerle gel. arabanız hayırlı olsun bol bol gezin. arada bizi de gwezdir kselcim hep kendini düşünme amaaa

nerelerdesin taze hamiş gelde güzel haberler ver :26:

geldim kuşum :) benden güzel haberler var bebişim iyi maşallahhh:nazar: yani bi sıkıntı yok..çok fena midem bulanıyo sadece kusuyorum kusuyorummm açım ve sürekli midem bulanıyo napcam böyle:(
hadiskoooo doğum günün kutlu olsun tatlım nice yaşlara...

geldim kuşum :) benden güzel haberler var bebişim iyi maşallahhh:nazar: yani bi sıkıntı yok..çok fena midem bulanıyo sadece kusuyorum kusuyorummm açım ve sürekli midem bulanıyo napcam böyle:(
hadiskoooo doğum günün kutlu olsun tatlım nice yaşlara...

ayyy canım bayağı zor gecicek senin heralde . ama olsun bebiş olsunda gerisi boş onlar geçici şeyler ohhhhhh

Back
X