Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımcım seni göreyimde hayırlayayım dedim evini sonra geçmişi çok okuyamıyorum ama denk gelemedik :53:
adaşım önce sağlık sonra huzur mutluluk neşe para :nazar: bebişinle ve en güzelinden en gıcırından yeni eşyalarla oturmayı nasip etsin rabbim size :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ohh cnm benim Allah razı olsun seninde gönlüne göre versin. denk geiriz inşallahhhhh

evet canım öyle gibi gözüküyo ama katlanırım sonu güzel olsunda:16::16:sen naspıyosun yerleştinmi iyie evine?

evet canım yarleştim artık pc başında oturabiliyorum. rahatladım. bundan sonra yiyip içip yatıcam inşallah göbüş büyütcem.

eski eşyalar olsa da baya baya şirin bir ev olmaya başladı gözümde

evet canım yarleştim artık pc başında oturabiliyorum. rahatladım. bundan sonra yiyip içip yatıcam inşallah göbüş büyütcem.

eski eşyalar olsa da baya baya şirin bir ev olmaya başladı gözümde

senin yuvan orası tabee güzel gözükür gözüneee:16::16:huzurla oturursun inşallahhhh...

senin yuvan orası tabee güzel gözükür gözüneee:16::16:huzurla oturursun inşallahhhh...

inşallah canım evet huzur var ya ondan öyle. bi ara fotolarını koyucam bakarsınız.

tatlım ben çıkıyorm şimdi nmaz kılıp gelicem .

tpikin hatunları da duyarlar beni inşalllah bu akşam toplanalım 23te falan . özledim sohbetiniziiiiiiiii

inşallah canım evet huzur var ya ondan öyle. bi ara fotolarını koyucam bakarsınız.

tpikin hatunları da duyarlar beni inşalllah bu akşam toplanalım 23te falan . özledim sohbetiniziiiiiiiii

tamam canım görüşürüz...

cnmmmmm nasılsın bebısın nasıl evı toplayabıldınız mı.. sızı unuttum sanmayın sakın acayıp grıp olmusum yatıyorumm haber vermek ıcın gırdım.. hepınız allaha emanet olun kızlar dıkkat edın havalar hasta edıyo ınsanı.. ozellıkle hamıle olanlar cok dıkkat etsın kendıne.. ıyı aksamlarr

:37::37: he bi sen eksiksin başak karısı pardon cadısı :9::9::9::9:

maşallah canım iyiymişsiniz. Arabanız hayırlı olsun güle güle binin bizde araba arıyoruz kesemize göre bulamadık daha darısı başlarımıza :16::16:

canım hayırlısı insan yinede bir umut bekliyor dimi. Seninkisi stresten bence canım bekle bakalım

olabilir sevincim ya ama dediğin gibi bi umut bekliom iştee...geç döllenme olmuştur falan filan belki diomm...

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başakcımmm....:34:Allah kabul etsinn...

acaba çorbanın içinden ne çıktı?

a)kıl

b) taş

c) saman çöpü

d)hepsi:120::120::120:

sevincim sağol annem babamda geldi. alışıyor insan kalablığa onlar gidince çok üzülürüm:43:.

neyseki yenie vin heyecanı var. daha çeşit çeşit geceliklerimle gezicem evimde. hatta tilotla:23::23:

:23::23::23: ayy evet kesinlikle katılıyorum :21::21::21: sevsinler tilot larını tabi içine girebilirsen şişko karı
yarın bir gün heryerinde yarılır patlar çatlar :21::21:
bende sana çatlak patlak yusyuvarlak derim :9::9::9::33:

geldim kuşum :) benden güzel haberler var bebişim iyi maşallahhh:nazar: yani bi sıkıntı yok..çok fena midem bulanıyo sadece kusuyorum kusuyorummm açım ve sürekli midem bulanıyo napcam böyle:(
hadiskoooo doğum günün kutlu olsun tatlım nice yaşlara...

ay canım sende benim gibisin demekki benim hamişlikte 3,5 ayı doldurana kadar çok rezil geçer kusa kusa ölürüm aç yaşarım resmen
ama insan katlanıyor işte napacaksın bebişin iyi olsunda başa gelen çekilir.:32:

yazıkk o sevinç kaynanyı da yer

:110:

cnmmmmm nasılsın bebısın nasıl evı toplayabıldınız mı.. sızı unuttum sanmayın sakın acayıp grıp olmusum yatıyorumm haber vermek ıcın gırdım.. hepınız allaha emanet olun kızlar dıkkat edın havalar hasta edıyo ınsanı.. ozellıkle hamıle olanlar cok dıkkat etsın kendıne.. ıyı aksamlarr

canım çok geçmiş olsun bende ne çektim 1 haftadır yeni yeni kendime geliyorum :2::2:

Back
X