Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen gülümm kurslar bitti patlıyorum ewde burdada gezilcek yer hiiiçç yokk biktım şimdidenn istanbuldan sonra banada burası zindan gibi geliyooo allah sabır wersin bizlere

amin inşallah ikizin üçüzün olurda sıkılmaya fırsatın olmaz:34:

aminn inşallahh cnmmm sende öle kardeşinin çocuğuna bakmaya fırsat bulamıyasın üçüzlerine bakmaktan inşallahhh

tek olsun benim olsun üçüzler senin olsun zaten çocuklarla uğraşmaktan fenalık geliyo bazen onun için tek olsun

aa kimseley kalmamıış nazoda kaçmıış yalnıs kaldım gene topikte yaa gelmessinisde sanıyım aytıkın naapayım bi başıma topikte yaa gideyim baari bende ühü sohbette edemediik..:14::14: neyse hoşçakalın iyi geceleey.. :5::5::21::21:

Hayirli geceler kizlar...nasilsiniz? ben biraz uzgunum..psikolojim bozuluyor resmen ya tedavi gorduyumde..sanki hic bi zaman anne olmayacagim gibime geliyor :(((( uffffffffff

hahayt tmm annem aç bırakma bebişini de kendinide bizd enasılsa çene bolll yok kız ben seni yiyip napçam kart karı:))

he ya nerde bu sevinç hala iyileşmedimi ben onu başkayerd görim kellesini busefer ben vrurum
aa tuzlayımda kokma :63:
haftasonları kardeşim izinli beraber geziyoruz fırsat olmuyor girmeye
dünde gezmeden geç geldim sonra ütü yaptım ütüyü yaparken eşim geldi giremedim
şimdide biraz bakıp çıkıcam kardeşim gelecek işlerim var onları halledip markete gidicez anca akşam geç vakit gelirim
hem ben senden daha çok geliyorum :19:sende geçen akşama 11 de gelecektin ama gelmedin sözünde durmadın kendi yıldızlarını azalt:36:

17 le 22 arası elektirik %100 22 sabah 6 e kadar %50 sabah 4 ten 17 ye kadarda %75 harcanıyormuş bende çamaşırımı acil değilse genelde akşam 10 dan sonra atarım bulaşık makinamıda akşamları çalıştırırım

bak bu sitede ayrıntılı anlatmışlar
Akıllı elektrik saatleri sizi kandırmasın! / Gündelik Yaşam / Milliyet Blog
nazo bilgiler için sağol :42:
yacık kızzzz bırak onlar çıksın bareee üstüstee :60::60::60::60::60:çok seviom ben onları kocişim yolladı bana onları geçen gün msnden :1::1::1:karşılıklı oturuoz kayınannem eşim ben msni açsana dedi bunu yolladı :17::17::17::17: buarada saatin bayağ bayağ geri kalmış dicem ama en azından günde iki kez doğruyu gösterio nie karşılaşmadık hiç :33::33::33::33::33:bahane bulmayalım lütfennnn :32::32::32::33::33::33::33:
işlerim bitsin karşılaşırsak ben size sorcam:20:
kızlar geçmişe baktım kimse merak etmemiş:50::50::50::50:
ben dün doktora gittim
yumurtalarım oluşuyomuş ama çatlayamadığı için kist olmuşş br yığın kistim var artıkınn:9::9::9::9::9::9:
neyse doktorum tüp bebek uzmanı olmuşş içim rahatladıı
ilacımı içmeye başladımm bat yakındır
siz merak etmesenizde ben bilgilendireyimm dedimm:33::33::33::33::33:
neyse görüşmek üzere...
kuşum kistlerin hayırlı olsun. ben seni merak ettim ama sen derme çatma okumuşundur:36::36:
Hayirlisi canim

Maasallah canim gozunaydin

Hiiiiiiiihhhh

Sen ole san ben resmimi koydum herkes gordu fistikk gibiyim yiyosa sende koy daha yuzunu goremedikkkkk
:63:
hadişkom kankankiştoö nirelerdesin canım evde durumlar ne alemdeee

başoşş annenler gittimi kızzz evinin keyfini sürüyonmu tilotla geziyonmu dikkat et üşüme haaa:1::1::1::23:
yarın gidiyo misafirlerim. henüz tilota geçemedim. yarından sonra geçicem. sonra gelsin halvetlerrrrrr:21::21:
başak hanım balayı yapıyor işte o yüzden yok piyasada şişko karııı:32::32::32:
:118::118::118:
kızım bende insanım işim gücüm oluyo:19::19::19: bilysn bızım dukkan var oraya gıdıyrm yogundum gıremedım nett :19::19::19::19: bikeremde kalktım:32::32::32::32:

hani aksam geldım sen nerdesın hı:19::19:
sizin dükkandan habreim yok neden sakladın.:19:
halvettedir belkim :17::17: kaç aydır girememiş halvete yazık :21::23:
:57::57:
bunu kim hazırladıysa elegime emegine yüregine saglık vallahi çok hoşuma gitti:9::9::9:allahım tez zamanda evlat nasip etsin işşallah olmayanlara :16::16:bende garip paşa 3 gebelik uyasadı erken dogumdan kaybetti ilk oglumu 20 2 oglumu 18 3 kıızmıda 18 haftalıkken kaybettim bende hep pko var ondan yumurtlama sorunum var hem kan pıhtılaşması var hemde bir hormonum çok çalıştıgından ebbegimi kaybediyorumusum yeni bulundu okadar araştırmalara 1 haziranda bebek çalışmalarına başlıcaz allah nasip ederse günde 4 ilaç içiyorum bebege hazırlık için diyetede girdim kilo vermemde süper gidiyo bu arada doktor ban bir ilaç verdi pko oldugundan o ilacı kullan hem kilo vermene yardımcı olucek hemde yumurtlaman çogalacak dedi :52::52::52:dedigide oldu karnımı tok tutyo çok emek verdin rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın işşalah herkeze iyi akşamlar kızlar:3::3::3:
:42::42::42:sağol annemmmmmm Allah gönlüne göre versin. sen çatlak bi karıya benziyon takılsana bize:24::24::24:

Son düzenleme:
:9::9::9::9::9:ay çok sevindim benide alırmı acebe:17::17:kaç tane topige yazıyorum bunuda eklerim ne olucek yetişebilirmiyim bilmiyomki:52::52::52:gruplara yazmaya :30::30:
başımızın üstünde yerin var annem aşk olsun neden almayalaım. nu sevinç karısı abartıyo biras sankim çok gaddarmışım gibi:19::19:
hadişkom da olsaydı şimdi beraber saydırırdık başak karısına :9:

:12: parfümünü sıkıp geziyordur evinde annesigil de gittiyse ee kocasıyla balayında hanım :1::1::1:
ne istiyo bu karı benden yaaaa Hasbinallahhhhhhhhhhhh:25:işiniz gücünüz bana saydırmak. çokmu seviliyorum yoksam beni defedip topiki ele mi geçirmeye çalışıyonz:ssz:
o kadar yazdınki başakı merak ettim walla çok mu korkuyosunuz kızz:31:
benden diilde bi TKB var. ondan korkuyolar. yoksam bben işi yapmıyom:101::101::101:

ayyy inşallah belinayım kızzzzzz:1:

he kız zatiii bana emanet eder canı isterse duy başooş duyyyyyyy :29:

sana emanet ediyorum ki topikin kurallarınca ilgilen misafirlerimizle diye.

sen çençen bana saydırıyon. sordunmu yeni misafirlerimize listeye eklenmek işsterlermi. bilgilerini alalımmmı. heyy heyyyyyy sevinç seninle ben napçam daha topiki emanet edemiyom sana:31::31:

kız ne korkması şimdi yok ya arkasından saydırıyoz sonra o gelince geçmişi okuyup kendince bize laf yetiştirmeye çalışıyor ama
dinleyen kim o zamanda biz olmuyossss:9::9::9:

tosbalar yesinseni de kocan kurulsun senden:22:virüslü karı.

hasta hasta tppike geliyon herkesi hasta etcen. çaya bardağa dokunma bari köşede otur

alır kızzz bende daha beklemedeyim yaaaaa batımı bile veriyom geleceğini bildiğim halde :21::21:
başak karımız alır topicine iyi karıdır o sadece başka topiclerde fink atıp buraya uğramayandan gıcık alır
nem kapar listeden atar :1::1::1::1:

ayy sevinç karısı beni amma gaddar tanıttın rezil rüsva oldum ortalığı karıştırdın. bide iki kişisinz siz. sen olmasan hadiş karıştırıyo ortalığı. nası yetişcem size. benm kankada yok:31::31::31:

kızlar ben çıkıyorum,biraz başım ağrıyo
başak hanım da gelince görür zaaar geldiğimi,bu sıra ondan çok geliyorum topice:27:

sorma karnı burnunda karı bilem bendwen çok geliyo. nben haketmiyom burası silin beni listeden:31::31:

kardeloşum Allah kurtarsın tatlımmmmm

maalesef tanışamadım canım, hani ben şimdi hamilelik düşünmüyorum yaa benide alırmıki topikine..topik başı karısımı:60::60:

korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..

burda korunmak yasak:kkk:

Back
X