Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

işte ben bu saatte burdayımmmmmm

anca bu saatlerde gelebiliyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:24::24:

napiyim gündüz annemle çay içiyos sohbetediyosssss

gelip senle çenemi yarıştırcam sevinç karısı.
yarında gelemem. ama salı günü burdayım artıkın . arkamdan konuşanlar. söz verip verip gelmiyo diyenler.

aklımın bi köşesindesiniz sizi asla unutmıycam. seray belinay hadiskooooo sevinçç arada nazoda sıkıştırmış lafını

neyse gün olur devran döner:21::21:elbet bi gün buluşacağızzzzzzz bu böyle yarımmmmm kalmayacakkkkkk

hepinizindeeeee gözünde yaşşşşşşşşşş

"aman başak yapma başak" yalvaracaksuınızzzzzz:24::24::24:

:21::21::21: sen öle san avut gendini :ssz::24::9::33:

karılar aklımdayken size bişi srocam. cevaplayın:51:

çam. makineis ,için sıvı deeterjan kullanan varmı. kullanan varsa bana da önerin. ve beyazlar için ayrı renkliler için ayrımı kullanılıyor deterjan.......

bi sorum daha var. yatakınızda kocanızmı yoksam sizmi cam kenarında yatıyosunuz

ben toz deterjan kullanıyorum renkliler ve beyazlar için ayrı
cam ve balon kenarında kocişim yatıyoorrr ordan gelipte benimi kaçırsınlar :110: :9::9:

hadişkom datlım ne yapacan başa gelen çekilirmiş çok yüz veripte tepene çıkarma
bir dahaki pikniğe beraberiz:34:

abooooo başakk kısss ben bu haftadan sonra olmam heralde evimize geçersek internet yok :17::17::17::17:olsa zaten hep burdayım bilion yanee;)

walla görümcem kullanıo memnun ama kayınannem beğenmemiş ....ben hiç kullanmadım...kocişim cam kenarında yatıo aslında nası desem kapıya en yakın o yani :D öle alıştık biz walla...her türlü kolayca kalkabiliom yerimden zaten...bizim yatagın başucundada cam var kocişin yattıgı taraftada...genelde o uyuyamaz kalkar gider tv izler geri gelir öle daha rahat oluo ...bizde öle yanii ;)

kızlarrrrr buarada kayınbabam çıkıo yarın hastaneden...şimdi gidip kocişle karşılamak için ''welcome home büyük reis'' yazısı alacaz sonrada evi temizlicemm...görüşürüzzz...öpüom hepiniziiii

ayy canım gözünüz aydın Allah şifasını versin inşallah

başakcım demek göbüşün baş gösterdi gözünaydın datlım
bu arada dar giymiyormuşsun aferim özellikle iç çamaşırını sakın dar giyme:34:

karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm:21::21::21:

korunmak neden yasakmış bende korunuyom alla alla bekçisimisin :110:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: diyorum başkada bişi demiyorummm:32::32::32::32:
sen korunuyon ama bebiş için korunnuyon tedavi görüyon deli karı.:22:bebiş istemeyip korunanları diyorum:6:
karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm:21::21::21:

iykkkkkkkkkk senimi özliycez:25::25:

abooooo başakk kısss ben bu haftadan sonra olmam heralde evimize geçersek internet yok :17::17::17::17:olsa zaten hep burdayım bilion yanee;)

walla görümcem kullanıo memnun ama kayınannem beğenmemiş ....ben hiç kullanmadım...kocişim cam kenarında yatıo aslında nası desem kapıya en yakın o yani :D öle alıştık biz walla...her türlü kolayca kalkabiliom yerimden zaten...bizim yatagın başucundada cam var kocişin yattıgı taraftada...genelde o uyuyamaz kalkar gider tv izler geri gelir öle daha rahat oluo ...bizde öle yanii ;)

kızlarrrrr buarada kayınbabam çıkıo yarın hastaneden...şimdi gidip kocişle karşılamak için ''welcome home büyük reis'' yazısı alacaz sonrada evi temizlicemm...görüşürüzzz...öpüom hepiniziiii
vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben toz deterjan kullanıyorum renkliler ve beyazlar için ayrı
cam ve balon kenarında kocişim yatıyoorrr ordan gelipte benimi kaçırsınlar :110: :9::9:

seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.

zati görür görmez totondan korkarlar:9::9:

vay yazıya bak Allah şifa versin cnm geçmiş olsun. gelmeye çalş ama olmaz bööleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yoyuldum yawwffff ayaklarım acıoo :(( saol canım benimmmm...napıonnn nasıl gidio anneciğin nasıl?ii dedikodu yapıonuzdur walla şimdi :9::9::9:

seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.

zati görür görmez totondan korkarlar:9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

saracımmm rabbim gönlüne göre versin cnmmm...başakcım seninde tatlımmm sonuçlar güzel çıkacak inşallahhhhhhhhhhh :34:

slm arkadaşlar uzun zamandır sizin topiği takip ediyorum ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsini okudum çoğu yerde kahkahalarla güldüm özellikle başakşım senin mesajlarına yeni evin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturursun inşallah evinde

slm arkadaşlar uzun zamandır sizin topiği takip ediyorum ilk sayfadan son sayfaya kadar hepsini okudum çoğu yerde kahkahalarla güldüm özellikle başakşım senin mesajlarına yeni evin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturursun inşallah evinde

slmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa :34::34::34:

Back
X