Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
ah canım yaa o yumurtalarla spermler başa belaa zaten benimkilerde zor büyüyoo tembellik var ayrıca eşiminde sperm sayısı sınırda vallaa 21milyon çıktı :14: neyse gene onunda çaresi var ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürüne bak orda tarifide var hem gerçekten çook içe yarıyor ben eşime suyunu içiremedim ama keçi boynuzunun pekmezini içirmeye çalışıyom fındık badem vs.de yedir polenli balda yedir kocişine ben sabahları kahvaltıda polenli balla tahin pekmez karışımı yediriyom beslenmenizede dikkat edin hemen hemen her öğün yeşillik ye taze meyve suları meyveler vs. tüketin günde 1kez öyle yaani :34: bende şuan klomen ve glukofen tedavisi görüyorum geçen ay gelişimi fena diildi ama bu ay gelişmemiş bakalım gelecek ayda gene aynı kullancam olmazsa iğneye geçilcekmiş uf olcam habire artıkın yaa :26::18::18:

korunuyosan ne işin var annem aramızda. biz halvetler sonuç verecekmi sohbeti yapıyos burda..

burda korunmak yasak:kkk:

iyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...

SEWİNCC,DUMANIM,SERAY güzel düşünceleriniz için size teşekkür ederim...

iyi o zaman ben gelmeyim aranıza...hem ben bebek istemiyor değilim canım..benim 6 sı kürtaj 1 i de kendiliğinden düşmek üzere 7 canım gitti..en son kaybımdan sonrada gözüm çok korktu ve çok yıprandım artık uzunca bir süre korunmayı düşünüyorum tabi RABBİM e büyük konuşmuyorum insan ne yaşayacağını bilemez..herşeyin hayırlısı olsun..çizelgenden gördüğüm kadarıyla hamilesin RABBİM hayırlı ve sağlıklı bir bebek ve doğum nasip etsin...

rica ederim kuzucummmm ne demek ;) başak esprili hatundur senin için gelsin demişti okuduysan bilgilerinide alır burdan ;) nasılsın napıosun?

evt canım yeniyim hoşbuldum yaşım 28 4.5 yıllık evliyim 5.seneme girdim 6 haftalık bir düşük birde aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim adanadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9:
bende alanyadan katılıyorum ama artıkın bizde gelcez o taraflara tayinimiz malatyaya çıktı haziran sonunda taşınıyoz bakalım ooof off çok gözümde büyüyo taşınmak :18::18::14::14: bende henüz tık yok yaa 1 yıl oldu evleneli hiç korunmadık iyikide korunmamışız baksana ne gelen vaar ne giden pkos var bende ne yazıkki yumoşlar tembel çıktı neyseki sen hamiş kalabiliyomuşsun dilerim bu sefer sağlıklı ve kendiliğinden tez zamanda olur bebişiin :16::16:

bende alanyadan katılıyorum ama artıkın bizde gelcez o taraflara tayinimiz malatyaya çıktı haziran sonunda taşınıyoz bakalım ooof off çok gözümde büyüyo taşınmak :18::18::14::14: bende henüz tık yok yaa 1 yıl oldu evleneli hiç korunmadık iyikide korunmamışız baksana ne gelen vaar ne giden pkos var bende ne yazıkki yumoşlar tembel çıktı neyseki sen hamiş kalabiliyomuşsun dilerim bu sefer sağlıklı ve kendiliğinden tez zamanda olur bebişiin :16::16:

inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bebişler getirelim dünyaya :16::16:

ayyyy ne güselll yaaaa bende okuyodum biara ama kaldı walla tekrar başlıcam ama....bir çocuk sevdim i mi izlion yoksam sende...hee kısss merkezede çıkmamış heralde yakın bi ilçesinemi gideceniz...

o henüz belli diil kuzum yaa yeşilyurtla yazıhanmı neydi bi ilçesini yazdık 3te merkezde ceza evi yazmış bakalım nere çıkcak 15i gibi belli olcak bakalım off 15 günde ev bulupta ne ara taşıncaz biz yaa hemde görmeden evi nasıl tutcaaaz :18::18: oof off çok gözümde büyüyooo.. :50: ben bi ara accayip kitap okuyodum varyaa sabahlara kadar o hürremi falan 800 küsür sayfalık şeyi 3-4 gündemi ne bitirdiydiim :1: şimdi geri başladım okumaya aradığım kitapları bulunca arkadaşım sağolsun almış :1:

kızlar ben çıkıyorum kocam geliyomuş herkese iyi geceler görüşmek üzere:54:
tamam canım iyi geceler sonra görüşürüz hoşçakaaal :3::3::21::21:

beydağlıı nirdensin sen kız tanışamadıydık senlen :3: neey 6 kürtaj 1 düşükmüüü :53::53: ay nasıl dayandın okadar şeye yaaa :18::18: allah sabır versin ne deyim peki kendiliğindenmi sorun olduda kürtaj olmak zorunda kaldın hep canım? :26::26:
inşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıklı bebişler getirelim dünyaya :16::16:
ay amin canım inşallaaaah :16::16:

o henüz belli diil kuzum yaa yeşilyurtla yazıhanmı neydi bi ilçesini yazdık 3te merkezde ceza evi yazmış bakalım nere çıkcak 15i gibi belli olcak bakalım off 15 günde ev bulupta ne ara taşıncaz biz yaa hemde görmeden evi nasıl tutcaaaz :18::18: oof off çok gözümde büyüyooo.. :50: ben bi ara accayip kitap okuyodum varyaa sabahlara kadar o hürremi falan 800 küsür sayfalık şeyi 3-4 gündemi ne bitirdiydiim :1: şimdi geri başladım okumaya aradığım kitapları bulunca arkadaşım sağolsun almış :1:

kıs görmeden nasıl tutacaksınız evi bi gidip bakın ondan sonrada eşyalarınız gelsin ...merkez cıksa bari yaa daha ii olur bence...bende o kadar fazla bağımlılık yok cnm kitaba karsı ama sürükleyici bi kitapsa okurum walla...bırakamam elimden ..

kızlar ben çıkıyorum kocam geliyomuş herkese iyi geceler görüşmek üzere:54:

ii geceler cnmmm görüşürüzzz :54:

canım ben 3 bebegimi kaybettim 1 bebegim 20 haftalıktı erkek
sonra 7 sene sonra 2 ogluma hamile kaldım oda 18 haftalık
3bebegimide kızımı ömürümü yane 18 haftalık olarak kaybettim 29 mayısta geçen sene:14::14:11 senelik evliyim diyetetyim 75 düşersen işşallah bebege vesile olucem eylül veya ekim gibi bebege vesile olucem işşallah bu arada kan pıhtılaşması var birde pko var rahim agzı açıklıgı var rahimim gene dikilicek igne kullanıcan pıhtılaşma için daaha aydınlatıcı olmadıysa sönra dönerim sizleretedavideyim 1 haziranda ilaç tedavisine başladım özgeçmişim bu canıms en yaz benim çıkmmam lazım sonra göürüşürz eşimle ilgilenmem lazım canım sonra görüşürüz:5::5:kızlar iyi akşamlar bebeler sizle burda muhabbet varken eşimle muhabbet etmem lazım :17::17:k.i.b:48::48:
maaşallah yok yokmuş sendede haa :18::18: kan pıhtılaşması bebiş olunca hergün yediğin iğnelerle kontrol altına alınıyo canım üzülme :34: rahim ağzı açıklığınıda dikiyolar sanırım bebiş düşmesin diye işin kötüsü o pko zaten nalet olası şey bendede var başımın belaası :47::47: yumoşlar büyümek bilmiyo yaa ilaç tedavisi görüyorum bende canım klomen + glukofen şimdiye kadar çok işe yaramadı bakalım kısmet :26::26: aramıza bekleriz canım senide bundan sonra :16::16:

kıs görmeden nasıl tutacaksınız evi bi gidip bakın ondan sonrada eşyalarınız gelsin ...merkez cıksa bari yaa daha ii olur bence...bende o kadar fazla bağımlılık yok cnm kitaba karsı ama sürükleyici bi kitapsa okurum walla...bırakamam elimden ..

ii geceler cnmmm görüşürüzzz :54:

bende zaten sürükleyici oldummu seviyorum canım yaa o halde sana demet altınyelekli oğlunun tüm serisini öneririm harika yaa özelliklede hürreme bayılmıştım ağzım açık okumuştum elimden düşürememiştim :1: sonracığıma uçurtma avcısı ve gene aynı afgan yazarın bir kitabi daha vardı yaa onlarda fena diildi :34:

bende zaten sürükleyici oldummu seviyorum canım yaa o halde sana demet altınyelekli oğlunun tüm serisini öneririm harika yaa özelliklede hürreme bayılmıştım ağzım açık okumuştum elimden düşürememiştim :1: sonracığıma uçurtma avcısı ve gene aynı afgan yazarın bir kitabi daha vardı yaa onlarda fena diildi :34:

önerin dikkate alınmıştır ;)

Iyi Aksamlar kizlar. size bi sorum olacak lutfen bilgisi olan ilgilensin, bugun adetin 14cu gunu klomen kullandim bu ay, vitamin falanda ..buggun ultrasona girdim yumoslar icin 13mm dedi sol tarafda, oysa bende hem sol hemde sag taraf feci agriyordu, sagda hic bi yomus yok dedi, bu aradaa2gun sonra gel dedi, 2gun sonra 18mm e kadar ulasa bilirmi yumoslar> boyla bir vakasi olan varmi ?

Ben kaçıyom kızlar kocişi uyutcam başağın evine baktım çok tatlı yatak odasıyla banyosunu çok beğendim allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah genişleyen ailesiyle :16::16: hadi iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz öpüldünüüüz :21::21::3::3:

Ben kaçıyom kızlar kocişi uyutcam başağın evine baktım çok tatlı yatak odasıyla banyosunu çok beğendim allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah genişleyen ailesiyle :16::16: hadi iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz öpüldünüüüz :21::21::3::3:

ii geceler cnmmm..öpüldünn:54:

Iyi Aksamlar kizlar. size bi sorum olacak lutfen bilgisi olan ilgilensin, bugun adetin 14cu gunu klomen kullandim bu ay, vitamin falanda ..buggun ultrasona girdim yumoslar icin 13mm dedi sol tarafda, oysa bende hem sol hemde sag taraf feci agriyordu, sagda hic bi yomus yok dedi, bu aradaa2gun sonra gel dedi, 2gun sonra 18mm e kadar ulasa bilirmi yumoslar> boyla bir vakasi olan varmi ?

hmm bende kullanıyorum klomen ama 2 günde ulaşmaz canım yaa 18e 14-15 anca olur heraldee :26: ama kaç günde adet olduğuna bağlı canım ben 33-35 günde adet oluyom benim öyle olsa geç yumurtladığım için 18i bulurdu meselaa yumurtlama gününe kadar :34: eğer geç yumurtluyosan sende umut var demektir fenaa gelişmemiş gene yumurtan doktoruna sor birde belki yanında sanada glukofen falan verir bide gğnde tek dozmu kullandın 2 dozmu ben 2 kere kullanıyorum meselaa ama gene gelişmemiş bu ay yaa minik kalmıış :14::14:

hadişkom datlım ne yapacan başa gelen çekilirmiş çok yüz veripte tepene çıkarma
bir dahaki pikniğe beraberiz:34:
he çekiıok iştee anacım piknik yatar kızım sen çok kandırıon beniii:))
karılar nerdesiniz yawww neyse ben çıkıyom zalatamı yapayım ok görüşürük bugün dizim var gelemeyebilirim
özleyin beni anacımmmmm:21::21::21:
ben şimdiden özledim
seni napsınlar acaba kaçırıpta başlarına belamı yapsınlar.

zati görür görmez totondan korkarlar:9::9:
kız sen totoları karıştırdın herhalde o totosu büyük olan bendimm sevinc 90+60+90,5
slmmmm hoşgeldinnnn adanalı biri daha eklendii aramızaa :34::34::34:
hoşgelmiş sefa gelmiş ozaman
otogarın arka tarafı fevzipaşa barkal olarak geçiyor
anammmmm deme kız bende trafiğin ordayımm denizli ile yeşilevler arasındayım
evetttt biliommm oralarııı...burda sevinç var beydağlı var hadişko var adanalı hepiciği başka hatırlamıomm ama vardı daha sanırım
ben adanalı değilem kız adanada yaşıom ama sanırım adanalı oluıom yavaş yavaş
o arkadaşta benimle aynı durumdaydı :110:
özlemesen özleme beeeeeeeeee :63:
ben özlerim annem bırak o özlemesin 2 gün gelmeyelim bakk kimse ona yazmaz bile çokta özler hıh
bende iyiyim bu kadar adanalıyı arasan bir arada bulamazdın zaten :9:

hadişko hoşgeldinnn nasılsınn?
hoşbulduk cnaım nasılsın ben iyiym anca vakt bulabildim yarında evde olmıcam

hmm bende kullanıyorum klomen ama 2 günde ulaşmaz canım yaa 18e 14-15 anca olur heraldee :26: ama kaç günde adet olduğuna bağlı canım ben 33-35 günde adet oluyom benim öyle olsa geç yumurtladığım için 18i bulurdu meselaa yumurtlama gününe kadar :34: eğer geç yumurtluyosan sende umut var demektir fenaa gelişmemiş gene yumurtan doktoruna sor birde belki yanında sanada glukofen falan verir bide gğnde tek dozmu kullandın 2 dozmu ben 2 kere kullanıyorum meselaa ama gene gelişmemiş bu ay yaa minik kalmıış :14::14:

canim ben 32gunde bir adet olurum, bazende 30gunde bir bilmem ki..ama ben iynesini kullanmadim, tabletini kullaniyorum.bilemiyorum, doktor 2gun sonra gel biraz buyumesi lazim dedi, 18e ulasmazsa catlama ignesi kulanamam dimi ? sen kacinci keredir klomen tedavisi kullaniyorsun?

Back
X