Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay kızzz tam kalktık hazırlanıyos kaynoş demesinmi nereye :53:
burda yatmayacakmısınız:19::19::19::19::19::19::19:
:20: bende hayır ewe gidiyos ewimizi yanlız bırakamayız sizinki ewde bizimki değilmi dedim:19:
:110:

belinay kızzz tam kalktık hazırlanıyos kaynoş demesinmi nereye :53:
burda yatmayacakmısınız:19::19::19::19::19::19::19:
:20: bende hayır ewe gidiyos ewimizi yanlız bırakamayız sizinki ewde bizimki değilmi dedim:19:
:110:

ay nı bizim kaynoşş ya gündüzden diyom kalmıyacaz sankı haberı yok gıbı kayın babm esım yanına nere gıdyonuz ben gece sunu yaptım ekmek alrdım senın ıcın bende dedım anne sana dedım ya kalmıyacaz dıye nıye yapıyonnn :110::110:

geldim geldim...
yok kaynoşla diildim arkadaşlarımda dışarda iftar yaptık sonra kocacım beni almaya geldi onla türk kahvesi keyfi yaptık dondurma yedik az önce geldik eve..
geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim :D
özledim sizleri

madem orda kalacaz ayrı ev yapmasaydın oglunu evlendırmseydnz yanı hafta 1 kalsak razıyım o hıcc gıtme burda yasa nerdeyse kocamın maasını ısteyecekler bırlık olalım dıye :19::19::19:

kız benimkisi 36 seneir kaynoşuyla oturuyooo:53::53:
ama kaynoş melek 83 yaşında mantı dktük beraber ewe yardımı var çocukları büyütmüş
bizde beraber yaşayak desek göbek atacaklar:19::19::19:

canım kasada sorun var kapanıp duuryor pc :14::14:olurda kaybolursam ondan yane format atılıcek kasanın tamire gitmesi lazımda:17::17:
:19: bahanede hazır getir formatlayayım karı koca bilgisayarcıyık biz :110:

geldim geldim...
yok kaynoşla diildim arkadaşlarımda dışarda iftar yaptık sonra kocacım beni almaya geldi onla türk kahvesi keyfi yaptık dondurma yedik az önce geldik eve..
geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim :D
özledim sizleri
:29: hoşgeldin
kız yoksa sendemi:53::53::53::53:

:51: yok kız ben ilk geceden bebeği karnına koyanlardanım:9::9::9::9:

kız benimkisi 36 seneir kaynoşuyla oturuyooo:53::53:
ama kaynoş melek 83 yaşında mantı dktük beraber ewe yardımı var çocukları büyütmüş
bizde beraber yaşayak desek göbek atacaklar:19::19::19:

hayatımın en güzel yıllarını onlarla gecıremem ya dusunsene eımden para ısteyemeyecem hep k.peder verecek dısarı gıder ken bısey alırken hep onlara soracazzz ne gerek var herkez evınd maası ıle gecınsın :19::19:

karılar bugün bir haber aldım çok mutlu oldum :16::16:
bir arkadaş vardı ikimizde ağustos 2012 annesi olacaktık
ve düşük yapmıştık ...
o arkadaşım 6 haftalık hamişmiiişşşşşşş:24::24::24::24::24:

Back
X