- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
dayımın yanına gittiler 2 gündür orda kalıyolardı cok kalabalık gelen gıden uzuntu hastalanmıs babamda acıle götürmüş hep uyuydu![]()
geçmiş olsun hayatım Allah şifasını versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayımın yanına gittiler 2 gündür orda kalıyolardı cok kalabalık gelen gıden uzuntu hastalanmıs babamda acıle götürmüş hep uyuydu![]()
gecmış olsun cnm sımdı gordum allah sıfa versın![]()
anam hep hasta offf ınsallah rabbım saglık verır basımzıdan eksık etmez evde olmayınca babam oksuz gıbı kımse kımseyle konusmaz herseyımız anamm
belinay kızzz tam kalktık hazırlanıyos kaynoş demesinmi nereye
burda yatmayacakmısınız
bende hayır ewe gidiyos ewimizi yanlız bırakamayız sizinki ewde bizimki değilmi dedim
![]()
ay nı bizim kaynoşş ya gündüzden diyom kalmıyacaz sankı haberı yok gıbı kayın babm esım yanına nere gıdyonuz ben gece sunu yaptım ekmek alrdım senın ıcın bende dedım anne sana dedım ya kalmıyacaz dıye nıye yapıyonnn![]()
geçmişi didikledim
paşa karısı kocişe atladın demek![]()
nefret ediyomm![]()
yok kız şaka yaptım gülün diye öyle hergün nereye yeni gelinmiyimki yapayım hoş evledinigimdede 6 ay bir araya gelemedim eşimle
kardeş kardeş takıldık
![]()
geçmişi didikledim
paşa karısı kocişe atladın demek![]()
paşane halt karıştırıyon sen
yazsana :99:
madem orda kalacaz ayrı ev yapmasaydın oglunu evlendırmseydnz yanı hafta 1 kalsak razıyım o hıcc gıtme burda yasa nerdeyse kocamın maasını ısteyecekler bırlık olalım dıye![]()
canım kasada sorun var kapanıp duuryor pcolurda kaybolursam ondan yane format atılıcek kasanın tamire gitmesi lazımda
![]()
geldim geldim...
yok kaynoşla diildim arkadaşlarımda dışarda iftar yaptık sonra kocacım beni almaya geldi onla türk kahvesi keyfi yaptık dondurma yedik az önce geldik eve..
geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim
özledim sizleri
kız yoksa sendemi![]()
kız benimkisi 36 seneir kaynoşuyla oturuyooo
ama kaynoş melek 83 yaşında mantı dktük beraber ewe yardımı var çocukları büyütmüş
bizde beraber yaşayak desek göbek atacaklar![]()