Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde yemek yok canım kayınvalideme gideceğiz akşamamillet nerde ya sayfayada bişiler oldu kızlar akşama menüde ne var![]()
gitmeseydim z.yağlı biber dolması yapacaktımhımmm teşekürler. Düşün düşün kafayı yedim gerçi hiç halim yok ondan bişi yapasım gelmiyor
canım mama kıvamına gelene kadar kaynatıcen çok hafif bir tatlı degilmisağol eroşum ben herkesi göremedim tabi ama eminim öylelerdir neden çünkü söyliiimm;
herkes diyor ya bu topik çok sıcak çok sevecen vs. insanın içi dışına yansırmış ondan mı ki
ben de börülceyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şirinden de şirin hatta şirinesin
kız bunları yazmıştın zaten ben ne kadar kaynatiim diye sormuştum ama yaptım dün akşam çok da güzel oldu hatta şeker koymayı unutmuşum kaynayınca aklıma geldi o panik halimi görseydiniz
çok sağol canım tarifin için ağzına sağlık
hem okunu hem çokunu hem de ..okunu
bir ara evde donla geziyordun ya başak o sıra diyordun hep benim benim süper bacaklar diye falan sevincle atışıyodunuz![]()
çok güzel isim canım ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömrü olsun
allah allah ilk kez duydum kızlar günah olduğunu.. biz türklerde çok vardır bu tür isimler ben de çok severim :44:
yağmur nehir ırmak ege ada deniz asya vs. çok var böyle çok yakışıyor bir de:26:
yok canım o gece çok kanamam oldu ondan didim o korkuda ban yetmişti sonra oldu birşekilde işteyazıları okuduğun gibi yapmıyon işallah sevinç bilgisayarları
tebrik ederiz canım arkadaşını ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
6 ay kanama mıııııneden olmuş peki canımm:26:
börülcen seni çok seviyor hep birlikte takılın istiyor bak sen yanlış anlıyosun belinayyyyy
amin sağolun sizin de hepimizin inşallah![]()
millet nerde ya sayfayada bişiler oldu kızlar akşama menüde ne var![]()
Hoş geldin paşa napıyon bakim
ne yapayım anam agladı anca gelebildim
Canım sana yaptıgım işleri yazıyım dinle bak
1-elektirik süpürgesini temizledim torbasını taktım evi süpürdüm
2-evi sildim
3-toz aldım bütüm mobilyalarımın
4-nevresim takımlarımı degiştridim
5-tuvaletleri yıkadum banyoyu sildim
6-bulaşıkları makimaya dizdim temizleri yerleştirdim
7-buzdolabını sildim kahvaltılıklarımı taze kaselere koydum
8-yemkelerimi yaptım
9-karbuzumu kestim tatlımın tabagını yerleştirdim gene çıktımı sana bulaşık hop makinaya
akşam menüsündede arpa şereiyeli nohutlu yogurt çorbası soguk ..kırmızı biber dolması.. Annem kıştan taze yeişl fasülyeyi kurutmuştu onu yarmalı yemegini yaptım ..2.5 dilim revanim var eşimin tatlısı bende yemekelrin yanına muhtemelen salata yaparım daha pazara gidemedim market işini gördüm amabugün anam agladı namazımı kıldım makinada beyazlılarım var çıksada assam benim kociş gelicekte pazara gidicez daha ay ben çok seviyorum pazarı yaa![]()
maşallah canım valla sevinçle sen çok hamaratsın bende topiğin en tembeli
paşa beni eklesene faceden
mesaj kutun dolu canım sevinç ten bak melek koca gözlüklü arkası boğaz manzaralı resmim varözelime ismini yaz sonra kime kayıtlı oldugunu yaz buluyum seni![]()
ben cok acıktım bugun cok halsizim ya![]()
aynen sabahtan beri çok yakınıyorum bende halsizim ne yapsam falan diye
canım kapalımısın trununcu renkmi var eşarp kafanda![]()
kolumu kalkdıramıyorum yaaa okadar halsızım kı dadaklarım falan cok kotu oldu
ben patates kızartacam köfte yapacam bıde mantı canım cektı yogurtlu![]()
dün yaptım canım köfte patates pilav çorba bugün tık yok daha gerçi halimde yok offff offff