Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy ben orda anlattığın soğuk çorbayla kırmık fasulye mi ne bişey dedin kurutulan fasulye..:53:
bir de kırmızı biber dolması onları sordum canım..:26:tatlı dün çok yedim canım tuzlu şeyler çekiyor :1:
sen kesin antep maraş o taraflardansın onların yemeklerine bayılıyorum ben:56:
revani ve tavuk göğsünü yapıyorum ama yine de çok sağol seninkileri denerim bi ara :16:

benim aslen kökenim artvin ama ben amasyalıyım bebem başak benim topragam :29::29::29:

Kizz dun orda beygir gibi ben calismisim annem tum gun kendime gelemedim bugun
sabah evi sildim lavabolari yikadim aksam yemeeni zor yaptim valla kolum kalkmadi
sonra kendime kizdim cokmu makbule geciyorda kendini paraladin diye :19::19:
canım ev temizligi nankör iş yap arkana bak mafolmuş ev gene paşa evi çok pisletiyo temi biryerlere atıyor gene karı koca hasta olmuşlar mantarlarından bıktım ya allahım affetsin gene ilaç krem korkuyorum onlara birşey olucak diye insanlar bebekeleriyle ugraşrı ben kuşlarımla allahım şifa versin paşamla köpügüme işşallah :14::14::14:
Eline saglik bayilirim revaniye
kadayif canim yanindada dondurma
bu marasta tatliyi dondurma ile yerler
dondurmayida tatliyla :60:

:60::60::60::60::60:kız tatlıyı fazla yeme acırım kocana ona göre:60::60::60::60:
birde pc okudum karpuz insanı azdırıyomuş haberin olsun bende bol bol yedim bugün:53::53::53:

Kiz unv tokatta okudum ben okul gezisi ile amasyaya gitmistik 5.jet ussune muzeleri felan gezmistik sirin bir memleket. ne war
beydaglida benim topraaam hemsom :29:
:110:

güzel benim memleketim ya çok isterdim ebnde snein memleketi görüyüm ayıp oluyo ama sen benim memleketi görmüşsün ben seninkini göremedim :43::43:ist buldan adana ne kadar acaba saat sürer:27::27:

canım ev temizligi nankör iş yap arkana bak mafolmuş ev gene paşa evi çok pisletiyo temi biryerlere atıyor gene karı koca hasta olmuşlar mantarlarından bıktım ya allahım affetsin gene ilaç krem korkuyorum onlara birşey olucak diye insanlar bebekeleriyle ugraşrı ben kuşlarımla allahım şifa versin paşamla köpügüme işşallah :14::14::14:

:60::60::60::60::60:kız tatlıyı fazla yeme acırım kocana ona göre:60::60::60::60:
birde pc okudum karpuz insanı azdırıyomuş haberin olsun bende bol bol yedim bugün:53::53::53:

güzel benim memleketim ya çok isterdim ebnde snein memleketi görüyüm ayıp oluyo ama sen benim memleketi görmüşsün ben seninkini göremedim :43::43:ist buldan adana ne kadar acaba saat sürer:27::27:

Gecmis olsun cnm iyilesirler insallah
kari senin karpuza ihtiyacinmi var zaten kuduruksun :60:
15-16 saat sanirim :53:

sevinç deyince fark ettim burda top patlamıyor:31::31: neden acaba yada ben duymuyorum

ama yok yok patlasa az da olsa duyulur:31:

çok klasik olcak amaa........ hey gidi eski ramazanlar!!!!!!!1

top deyince onlar geldi aklıma..

akraba çoluk çocuk .ok böcük toplanmışız:56::56::56::56::56:

masanın başında bi curcuna

vişne kompostosu kesin var masada,pideler sıcakkkk

zaten misfir varsa pilav kesin olur.. hurmayı es geçemem..

bunlar klasikler....

sonra "bommmmmmmmmmm!!!!!!!" Allahhhhhhhhhh top patladıııııııııı:52::52:

dur oğlum ezanı bekle:57:

allahuekberallahuekberrrrrrrr.......

hadi Allah kabul etsinnn:125::125::125:

sonra bilir bir kişi sofra duasıda yaparsa hep beraber teşrif edilir.....:16::16:

ağzına sağlık, ağzına sağlık, ağzına sağlık..tek tek teşekür edilir......

televizyonda açıktır bu arada curcunanın sesini televizyon bastırmaya çalışır

kumanda elinde olan kişi: bi sus be duyamıyorum:36:diyerek sesini açar

tatlılar yenirken ramazan eğlencesi olan "ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eğlence isterim olsun""""""

şarkısını çalan adını hatırlamadığım dizi başlarr.......:21::21::21:ohh en güzel iftarrrrr

Baligi hec sewmwm ama yidim oglum icin en az haftada bir

Insallah hamissindir cnm

Ben sana didim 7 kilo ama inkar ettin :1:

aksama kadar kolumu kaldiramadim cnm kanepede yattim nazar ettiler bana :110:

bende hic kendime gelemedim..

:110::110::110:
ne zaman kaybolacan ortaliktan..
hamişlikten olduğunu sanmıyorum sevinççim yaa
olsa bile belirti için çok erken daha ...
vantilatörün karşısında uyuyom sıcaktan herhalde o çarptıı..
:110: sana satasacak halim yok iftardan sonra insallahh :1:
bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
:56: :110: :63:
hayrettt sevinçin menü boş bugünn şaşırdımm:53::53:
kızım öyle olsa yalancı demem heralde:20: sen öyle dediğine göre yalancısın çünkü çok güzelsinnnn:19::19:
ay bunu anlamak bu kadar zor mu sevinççççççççççççççççççç yetişşşşşşşşş:24::24::24:

bari bi peynir zeytin çıkart yumurta kaynat adam ölcek açlıktan.. :57:2 dilim börekle nasıl doycaksın:44:

biz yemek olmayınca hemen kahvaltı ederiz süper olur..
çok severiz akşamları kahvaltı yapmasını
:56:
kız kocam yokki tekim iftardaaa...
kocam çorbasız iftar yapmazzz o olsa oo çeşit çeşit yemek yapardımm aşkıma ben
ana buraya yolla topu:1::1:bu arada eşime sinir olmaya başladım he işi geç biticekmiş gene yattı bizim pazar :47::47:okadarda dedim erken gel diye işi olsa bırakıp geliyo ben bu adamı dövmüyümde ne yapayım söyleyin bana:47::47::47:benim yemeklerim hazır bir siniye koyucem okadar yerde yemesi güzel oluyo masya alışkın degilim ya rahatsız oluyorumda:17::17::17:
bende yerde yemek yemeyi seeverimm
ve kışın genelde oturma odama yere kurarım soframı
özel sofra bilem yaptırdım hevesimden o kadar yaniiii

anam ben karpuz hastasıyım yaaa
tek başıma yiyebilirim 1 karpuzu o kadar severimm
hmm eroşun sırrı çıktı ortaya:9:

karılar kocam aşağı indi bende buraya damladım şimdi gelir benimki yatma saatimde geliyo:31::31::31:

çok konuşunda geçmişi okuyamayım:31:

sevinç deyince fark ettim burda top patlamıyor:31::31: neden acaba yada ben duymuyorum

bunlar klasikler....

sonra bilir bir kişi sofra duasıda yaparsa hep beraber teşrif edilir.....:16::16:

tatlılar yenirken ramazan eğlencesi olan "ben kalender meşrebim güzel çirkin aramam gönlüme bir eğlence isterim olsun""""""

şarkısını çalan adını hatırlamadığım dizi başlarr.......:21::21::21:ohh en güzel iftarrrrr
kızlar çok kötü oldum şimdi ya panik atagımazdı çarpıntım var ne olur dua edinde geçsin bu hastalık beni çok yoruyor allahım yardım ettttttttttttt:43::43::43::43:

bunlar klasikler....

eski ramazanlar değil canım özlenen..
eskiden çocuktuk herşeyin tadı vardı...
herşeyin heyecanı vardıı
misafir gelince biz tadını çıkarırdıkk oynardık
bayram gelecek diye 15 gün önceden giysi telaşı sarardıı
----ama şimdikk-----
heycan yok ,yorgunluk var
misafir gelince iş var bulaşık var,ev battı derdi var
bayram gelmiş neyime elini öpecek babanem yok dedem yok
kimse harçlık verecek diye heyecanım yokk
ayrıca bayramda benim kocam full çalışır bayramlık bilem almam,bi yere gidemeyiz ki
bi anneme ancak vardiyadan vakit kalırsa
nasıl tadı olsun bbayramın ramazanınn
büyümek tadını kaçırıyo herşeyin,büyüklük zormuşşş ben hiç sevmedim

kızlar iftarımızı yaptık sabah sesagül oldum ezandan önce.. şimdi ne oldum bilmiyorum 2. ye:17:
ama 1 aydır misafirden işler kesattı biliyonuz:55:

çarpışmacılara duyrulur:1::1::1::1:
duşumu aldım şimdi dışarı çıkıyoruz gezmeye çay içmeye:8:
o arabanın içini silmeye indi.. fırsat buldum o evde yokken hazır
ben de size laf atayım dedim:1:

sevinç dedikodumu yapıcaktı ama ona bile mecali kalmamış garibimin demekki çıkmış sahiden vahim durumda:ssz:
geçmişe falan bakamadım yarın bakarım ben giyineyim öptüm hepisiniziii:54::54::54:

Kizz farkindamisiniz hadisko hic ugramiyoo buralara

facede takiliyo burda yok bisemi yaptiniz kankama :47:

yok annem face hep açıkta da buraya geldimde okuyamıom ona canım sıkılıo çıkıomm delleniommm
kankacımmm bak paşama da söledim bana kenzül arş duası sölemiştin yaa bi hastamız için okucazz sende okurmusun hep bir neefes olsun kuvvetli olsun öldüremeyeni öldürmüyo rabbim vardır bunda bi hayır diorum kötüleşmiş ama ayağa kalkıcak çok genç bi amcamız kendisi babam kadar sevdiğim eğer bu duayı hayrımıza okursanız sevinirim şöle duaya başlarmısın

izmitte yaşayan
atakişi ateşten olma
muhlise ateşten doğma
ramazan ateş için dieee
sağlığına kavuştur diee :26::26::26::26:

serayım nasılsın canımmm bak kızların çoğu facede ekli yokmu facesi olannnnn yüzünüzü görelim daaa kimlermiş nasıl arkidişlerimiz diee:34:

eski ramazanlar değil canım özlenen..
eskiden çocuktuk herşeyin tadı vardı...
herşeyin heyecanı vardıı
misafir gelince biz tadını çıkarırdıkk oynardık
bayram gelecek diye 15 gün önceden giysi telaşı sarardıı
----ama şimdikk-----
heycan yok ,yorgunluk var
misafir gelince iş var bulaşık var,ev battı derdi var
bayram gelmiş neyime elini öpecek babanem yok dedem yok
kimse harçlık verecek diye heyecanım yokk
ayrıca bayramda benim kocam full çalışır bayramlık bilem almam,bi yere gidemeyiz ki
bi anneme ancak vardiyadan vakit kalırsa
nasıl tadı olsun bbayramın ramazanınn
büyümek tadını kaçırıyo herşeyin,büyüklük zormuşşş ben hiç sevmedim[/QUOT
:16::16::16:
gel yavrum annene gel ben verim kız istediğin haçlık olsun ehhehehe herşeyin güseliği yaşla değil şimdide mutlu olabilir insan ben hala o eski bayramları yaşamak için sırf memleketime gidiorum orda hiçbişi değişmemiş değişen insanlar aslında orda okadar insana hizmet etmek bile tatlı oluo çünkü içtenlik var burda öle bişi yok yani bayramı kötü yapan insanlar büyümüşlüüğümüz değilll.:46::46::46::46: hani alkışşşşş

slm kızlarrr....ben bayağ yoğunum ablam ve eşimin kuzeni adanadalar....onlarla geziorum bol bol buraya gelemiyorum....birazda uzak kalmak ii gelecek sanırım...bebek konusunu düşünmek istemiorum artık...gelcem yine arada sırada burasız duramam 9 ağustosta gidio ablam...ondan sonra inşallah gelirim sıksık...ruh halimede bağlı...sizi seviyorum....Allaha emanet olun...öptüm...:54:

Back
X