Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarr yaa bu topigin en bunalim takilani bendim cogu kisi bana sitem ederdi kapatin konuyu die biz buraya morel bulmk icin geliyoruz die
Simdi ben kendi kendime motiwe etmeye calisiyorum
Coktandir bat imi bile dusunmemeye calisitorum
Kendimizi cocugum olmucak die alistiralim biliyoruzki biz istemedigimiz anda geliyo bu melekler uzulerek daha kotu oluyoruz gelicegi warsada gelmiyo cocuktan daha onmli seyler war hayatta en basiti sagligimizz we en onmlisi ölüm

O yuzden silelim goz yaslarimizi we bu mubarek gunumuze sukredelim
Rabbim herseyin karsiligini elbet wericek bizlere

:46::46::46: aferin çok güzel yazmışsın gel öpecem:38::38::38:

:43::43::43: yapın yapın benide ağlatın hatırlatın o günleri kaka karılar siziiiiiiiiiiiiiiii:43::43:
:20::20: hele sen üzülme bebeğinide üzme ne oldu pıhtı yine tavanmı yaptı canım:53:
tavan ne demekki sevinçcim aldı başını gidiyo değer,sınır 500 en son 1900 lerdeydi... dr artık ben seni düşünüyorum dedi en son sana zararı olabilir dedi, gebelikle alakası olmayan birsürü test istedi yarın onları yaptırıcam... kaç gündür doluyum acaba bişeymi oldu ,bişeymi olacak korkusuyla yatıp kalkıyorum..ama bugün sağlık ocağına gittik zor da olsa kalp atışı duyuldu el doplerinden içim rahatladı...
canım benım üzülme bebısın karnında saglıkla dogacak inşallah:38::38::38::38::38:

5 dk duygusala girdik geri cıktık :21::21::21::21::21:
inşallah canımmm...kucağıma almadan geçmez benim bu psikoloji....

tavan ne demekki sevinçcim aldı başını gidiyo değer,sınır 500 en son 1900 lerdeydi... dr artık ben seni düşünüyorum dedi en son sana zararı olabilir dedi, gebelikle alakası olmayan birsürü test istedi yarın onları yaptırıcam... kaç gündür doluyum acaba bişeymi oldu ,bişeymi olacak korkusuyla yatıp kalkıyorum..ama bugün sağlık ocağına gittik zor da olsa kalp atışı duyuldu el doplerinden içim rahatladı...

canım ya inşallah sağlıkla kucaklayacaksın hayatım dua ediyorum:38:

Cnmm rabbimm ikinizide korusunnn
İcini ferah tutmaya caliss bebemm

valla burda umut olacak tek örnek sensin canım oğluşunla:) maşallah diyorum size, seni görünce pıhtının bi yerde hiçde önemli olmadığını çok daha iyi anlıyorum:16:

:16: ewet o rabbimin bana hediyesi çok şükür bende iki mutasyon var biliyon dimi 677 ve 1298 heterezigot
ama ilk aydan verdi rabbim bebeğimi şükürler olsun doğru bu manada örnek teşkil etsin
Allaha tevekkül edelim.:16:

Cnmm senin hamile kalman bile bi mucize deilmitdi bak sukurler olsun mucizen gerceklesti we sonuda guzel olucakkk
evet cnm benim yumurta rezervime sahip kızlar tüp bebek yaptırıyolar o bile tutmuyo:( Allah isterse olur hep onu düşünüyorum, ol dediyse isterse değerler takip edilemez hale gelsin hiçbişey etkilemez.ama o iç huzursuzluk yokmu işte, ona engel olamıyorum.hayırlısıııı....

:16: ewet o rabbimin bana hediyesi çok şükür bende iki mutasyon var biliyon dimi 677 ve 1298 heterezigot
ama ilk aydan verdi rabbim bebeğimi şükürler olsun doğru bu manada örnek teşkil etsin
Allaha tevekkül edelim.:16:

evet cnm herşeye rağmen oğlun inatçı gelmiş bu dünyaya benim kızda öyle olur inş.:) ve Allah beydağlıya da bi evlat nasip etsin, kendim kadar üzülüyorum onada:(

evet cnm benim yumurta rezervime sahip kızlar tüp bebek yaptırıyolar o bile tutmuyo:( Allah isterse olur hep onu düşünüyorum, ol dediyse isterse değerler takip edilemez hale gelsin hiçbişey etkilemez.ama o iç huzursuzluk yokmu işte, ona engel olamıyorum.hayırlısıııı....

evet cnm herşeye rağmen oğlun inatçı gelmiş bu dünyaya benim kızda öyle olur inş.:) ve Allah beydağlıya da bi evlat nasip etsin, kendim kadar üzülüyorum onada:(

beydağlı topraam herzaman benim dualarımda rabbim onunda yüzünü güldürecek inşallah amin..

aklınızda yokmu canım

esım askerdeyken emzık yaptrmıs uzerıne kızımız oglumuz ısmı ama ben o ısımlerden vazgectım:1::1::1:

var 1-2 tane cnm ama öyle çok da kesin diilim...ela yada hande mesela güzel isimler, ama öylesine beğendiğimiz şeyler... sizin isimler neydiki:)

var 1-2 tane cnm ama öyle çok da kesin diilim...ela yada hande mesela güzel isimler, ama öylesine beğendiğimiz şeyler... sizin isimler neydiki:)

toprakla seren dı ama cok degıstrdık onun sutune hatırlmaıyom

suan

kı belınay la berke berkenden vazgectım kayra oldu :60::55::55::55: ben daha cok degıstrr cocuk dogana kadar

ama kayın babm lar gore ısım hazır onların ısmı :19::19::19:

Back
X