Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vay bukarı değişik cıktı. ben daha ılk tanıstığım ınsanın evıne gıtmeye korkarım da ondan herkesı kendım gıbı sanıyom:24::24::24: tamam evımıde bulursun merak etme ama ramazandan sonra ancak cunkum evde oruçlular var:17::17: ama bayramdan sonra anlasalım zaten evım alışverıs merkezının ta karsısında ordakı sıtelerı görmussundur mutlaka:26::26:

:1::1::1:yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsın:9::9:böbreğimi veriyim anlaşalım:45:

allah yardımcın olsun üzülme :16::16::16::16: inşallah düzeler:38::38::38:

basak karısı benle bı cay ıcmedı :31::31::31::31:

sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah:10:

:1::1::1:yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsın:9::9:böbreğimi veriyim anlaşalım:45:

sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah:10:

hahah manyak yaaa:9::9::9: ıyı be artık sen gelmek ıstersen gelcem dıye yaz bana ben senı kapıda beklerım pembe kurkumle alırım istemessende artık doğumuma gelırsın:33::33::33:

:54::54::54::54:

sevinç benim hemşom ondandır:16::16:anaaa annenide böyle delirttin he :27:aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına:37:

offf beydağlı sorma tel geldi acil iş bilg.da onu yaptım yolladım.. kalktım tam başladım işe bu seferde baskına uğradım önce arkadaşım + sonra meraklı komşum geldi şimdi gittiler.. benim temizlik yarına kaldı.. :6:

evet annecim delirirdi beni kaldırana kadar kadına fenalık gelir en sonunda kendi kalkardı.. :1:
ama başlayınca da hem hızlı hem titiz yapacağımı bilir:10:

kızlarr kocam aradııı koye gıdyoruzzz:1::1::1::1:

pazar aksamı gelecezz :21::21::21::21::21:

annemlerle beraber :119::119::119::119::119::119::119::119:

:54::54::54::54:

sevinç benim hemşom ondandır:16::16:anaaa annenide böyle delirttin he :27:aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına:37:

offf beydağlı sorma kalktım giriştim işe önce tel geldi acil iş... bilg.da onu yaptım yolladım..
kalktım tam başladım temizliğe bu seferde baskına uğradım
:53::53: önce arkadaşım + sonra meraklı komşum geldi şimdi gittiler.. ve az önce yine telefon yeni bir iş... şimdi bi yandan onu yapıyorum bi yandan çene yetiştircem:1::1:
benim temizlik yarına kaldı.. çünkü akşam da arkadaşlara davetliyiz:4:

evet annecim delirirdi beni kaldırana kadar kadına fenalık gelir en sonunda kendi kalkardı.. :1:
ama başlayınca da hem hızlı hem titiz yapacağımı bilir ciciş annem:10:

sana kolay gelsin canım ben işimi bitirip oturdum bugün dün hiç birşey yapmamıştım bugün hallettim çok şükür çamaşırlar bulaşıklar makinada ev silindi süpürüldü köşe bucak toz alındı ya aslında seviyoz iş yapmayı kanımızda var
evet nedense o kadar şikayet ediyoruz zor da geliyor ama bi şekilde deşarj oluyor insan temizlerken :51:
ben tüm zorluğum başlayana kadar işte:31:

Back
X