Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız mobilyamı kapladığımda sen burdamıydı resmini koymuştu:53::53:

o zamanlar sen bizle takılmıyodun sankim:44:

haklısın emek harcamak başka bi güzel bende çok severim süs püsle uğraşmayı

çevreden de "aa başak bunu sen mi yaptıııınnn:110:" diye ifadeler görmek hoş oluyo:1::1:

cidden sözmü verdi o mobilyacı yoksa lafın gelişimi sööledi acaba

güzel söz ama :34:

bence doğurmadan önce mobilya bakmaya gidersin oraya adamın sözü aklına gelir:9:

başakcım hani ben sana demiştim ya buraya yazmaya başlamadan önce baştan başlayıp bikaçgün boyunca okudum bu topiği:1:
ama tek tek değil tabi.. sayfaları atlaya atlaya:6:
o arada denk gelmiştir o muhabbet aklımda kalmış demekki:44:

adam cidden söz verdi hatta geçen gün yine söyledi ama bilmiyorum tabi sözünde dururmu :51:
gerçi bebişim sağlıkla hayırlısıyla olsun da hiiiççç önemli değil odası falan ben kendim yaparım ona oda:38:

Son düzenleme:
yok cnm ama alacaz el mecbur basak hanımda varmış.. bırbızımızı artık kadınlar klubunun amblemı olan pembe kurt sayesınde tanıcakmısız:9::9::9: ben ev kadıyım cnm:16::16:

hadi ya :9::9::9::9::9:
o muhabbetten haberim olmadı bak
ben de dedim bu pembe kürklerle ne iş:53: ondan sordum mesleğini şaka tabi :1::1:
meğer üniformamızmış o bizim:51:

ben işe yoğunlaşamıyorum kızlar böyle..
en iyisi çıkış yapayım müşteriler gırtlaklamadan beni
:44:
öptüm sizi:54::54::54:

beloşum fıstık gibisin maşallah :16::16::16::16: çok tatlısın canımmm
ama gözlerinn kapalı aşağıya baktığın için.. gözlerini de görseydim tam olucaktı gözler en önemli şeydir ruhu yansıtır:26:

canım masa ustundekını hemen ekldım yoksam bırsuru var face bı ara gosterrm tamam:34:

pembe kürkün mü var :53::53::53:
ne iş yapıyodun vilma:26:

yok cnm ama alacaz el mecbur basak hanımda varmış.. bırbızımızı artık kadınlar klubunun amblemı olan pembe kurt sayesınde tanıcakmısız:9::9::9: ben ev kadıyım cnm:16::16:

ay bu sessa öldürck beni:9::9::9::9:

"sen sarışınsın " diyen sessanın kocası mıydı

Back
X