Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çok kötüyüm beydaglı gene azdı benim panik atak :43::43:ne olucek kızım bizim bu halimiz ya:43::43::43:

ne oldu canım sana yaa kötü bişey olmadı inşaallah..yalnızmısın yanında kimse yokmu camları aç şöyle temiz hava al,sakinleşmeye çalış..

Iyi akşamlar kızlar

ben kaplıcadan döndüm şöle bi geçmişi okudum mühim bişi olmamış allahtan çok konuşmamışsınızda kolay okudum.

Bu arada benim hafta sonu kaçamağım çok güzel geçti çok eğlendim. Ama ağustosta kaplıca olmaz soğuk havuzdan çıkmadım

daha iyimisin canım ses ver bu hastalıkla ilgili bir bilgimde yok ama dua et canım bol,bol kendini sakinleştirmeye çalış..

Iyi akşamlar kızlar

ben kaplıcadan döndüm şöle bi geçmişi okudum mühim bişi olmamış allahtan çok konuşmamışsınızda kolay okudum.

Bu arada benim hafta sonu kaçamağım çok güzel geçti çok eğlendim. Ama ağustosta kaplıca olmaz soğuk havuzdan çıkmadım

sanada iyi akşamlar canım...ne güzel eğlenip dinlenmişsin..sefan olsun:21:

ne oldu canım sana yaa kötü bişey olmadı inşaallah..yalnızmısın yanında kimse yokmu camları aç şöyle temiz hava al,sakinleşmeye çalış..

canım namaza durmuştum kusura bakma çok şükür biraz daha iyiyim çor korkutoyu bu çarpıntılar beni çok kötü geçti 8 senem hayatım trafaik kazası geçirmiş gibi ya:43::43:bir günüm gülerek geçmedi malesef eşimde evde yok paşaya köpük var onlarda olmasa kafayı yerdim yanımda kimsem olsa bir arkadaşım olsa böylemi olurudm ben :14::14::14::14:

sağol canım valla artık öyle yapıcam bu çocuk meselesini kafama takıp hayatımı zindan etmiycem

bravo sana en güzelini yaparsın..düşündükçe hem kendine,hem eşine zarar veriyosun zaten..birşeyi çok istedikçe sanki daha da gecikiyor..umut hep olacak hep isticez orası malum,umut olmazsa insan yaşayamaz zaten..bak ben 7 kez kaybettim bebeğimi her seferinde tamam bitti bu kez son,dedim..her kürtajdan sonra eşime beni boşa ben sana çocuk veremiyorum dedim..ama öyle bir duygu ki bu o kadar acı çekmeme ve yıpranmama rağmen yinede hep denedim..şimdi RABBİM e yalvarıyorum hayırlı ise versin..biz kul olarak ne gerekiyorsa yapılması gereken ne varsa yaptık gerisi onun takdiri,şimdi korunuyorum ama O emrederse yine olur..

canım namaza durmuştum kusura bakma çok şükür biraz daha iyiyim çor korkutoyu bu çarpıntılar beni çok kötü geçti 8 senem hayatım trafaik kazası geçirmiş gibi ya:43::43:bir günüm gülerek geçmedi malesef eşimde evde yok paşaya köpük var onlarda olmasa kafayı yerdim yanımda kimsem olsa bir arkadaşım olsa böylemi olurudm ben :14::14::14::14:

bunada şükürler olsun kuzum.... neyse biraz daha iyi olmana sewindim,hem bak ben kalkıcaktım senin için bekledim bişey yaz diye burda biz varız ya bizler senin arkadaşlarınız...seni düşünen eşin var ne güzel....

Son düzenleme:
bravo sana en güzelini yaparsın..düşündükçe hem kendine,hem eşine zarar veriyosun zaten..birşeyi çok istedikçe sanki daha da gecikiyor..umut hep olacak hep isticez orası malum,umut olmazsa insan yaşayamaz zaten..bak ben 7 kez kaybettim bebeğimi her seferinde tamam bitti bu kez son,dedim..her kürtajdan sonra eşime beni boşa ben sana çocuk veremiyorum dedim..ama öyle bir duygu ki bu o kadar acı çekmeme ve yıpranmama rağmen yinede hep denedim..şimdi rabbim e yalvarıyorum hayırlı ise versin..biz kul olarak ne gerekiyorsa yapılması gereken ne varsa yaptık gerisi onun takdiri,şimdi korunuyorum ama o emrederse yine olur..

canım benim benim bio enerji ile ve elle şifa ile uğraşan bir arkadaşım var bir şey isterken şartlara bağlamayın diyor mesala hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın yerine şöyle istemeliymişiz. Hayırlısyla .......olmasını istiyorum yada, rabbim ...... Benim için hayırlı kıl. Veya gönlümden geçirip dilimle ikrar ettiğim....yı hayırlısıyla ver

canım benim benim bio enerji ile ve elle şifa ile uğraşan bir arkadaşım var bir şey isterken şartlara bağlamayın diyor mesala hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın yerine şöyle istemeliymişiz. Hayırlısyla .......olmasını istiyorum yada, rabbim ...... Benim için hayırlı kıl. Veya gönlümden geçirip dilimle ikrar ettiğim....yı hayırlısıyla ver

ewet canım çok doğru söylemiş arkadaşın...ne tesadüf oldu bu konuyu açman mlxy bizim bir tanıdığın babası bayağı bir rahatsızdı muğlada bir bioenerji uygulayan bir adama götürmüşler şimdi iyiymiş..beni arayıp anlattılar bende gideyim diye,birde benim annem felçlik geçirdi şimdi sol tarafı felçli bende annemi götürmek istedim bir anda öyle bir anlattılarki..sence işe yararmı..

ewet canım çok doğru söylemiş arkadaşın...ne tesadüf oldu bu konuyu açman mlxy bizim bir tanıdığın babası bayağı bir rahatsızdı muğlada bir bioenerji uygulayan bir adama götürmüşler şimdi iyiymiş..beni arayıp anlattılar bende gideyim diye,birde benim annem felçlik geçirdi şimdi sol tarafı felçli bende annemi götürmek istedim bir anda öyle bir anlattılarki..sence işe yararmı..

canım bence kesinlikle işe yarar biraz inanmakla ilgili ama benim arkadaşım bu konuda baya başarılı burda bi tane gürcü adam var bigada trafik kazası sonucu felç kalan bi hastayı baya hareket ettirdi hala devam ediyor. ben reiki ve bio enerjiye inanıyorum sen nerde yaşıyosun

canım bence kesinlikle işe yarar biraz inanmakla ilgili ama benim arkadaşım bu konuda baya başarılı burda bi tane gürcü adam var bigada trafik kazası sonucu felç kalan bi hastayı baya hareket ettirdi hala devam ediyor. ben reiki ve bio enerjiye inanıyorum sen nerde yaşıyosun

ayy keşke öyle bişey olsa canım yaaa annemin iyileşmesini herşeyden çok istiyorum,benim annem çok şükür hareket edbiliyor ama birçok işini kendisi göremiyor...peki sen denedinmi bu bebek olayı için yaptırdınmı hiç... ben adanadayım canım senin arkadaşın çanakkaledemi yapıyor bu işi..

Son düzenleme:
sende iyiki varsın kuzum:))ağlama kız başak karısı laf eder bak,neşeli topik ya burası..anlat bakim kardeşine ne pişirdin sen bugün:56:

canım dünden kalan yaprak sarması 3 adetkırmızı biber dolması vardı arkadaşta içli köfte yapmış o vardı eşim evde yoktu tek orucumu açtım eşimde aradı yoldaymış:43::43:canım hiç bir şeyim yokken neden oluyo bu panik atak ya:27::27::27:sen ne yaptın:30::30:

ayy keşke öyle bişey olsa canım yaaa annemin iyileşmesini herşeyden çok istiyorum,benim annem çok şükür hareket edbiliyor ama birçok işini kendisi göremiyor...peki sen denedinmi bu bebek olayı için yaptırdınmı hiç... ben adanadayım canım senin arkadaşın çanakkaledemi yapıyor bu işi..

yok canım istanbulda ben yumurta gelişimi ile ilgili yardım aldım baya faydasını gördüm canım özellikle ağrı tedavisinde falan süper bu arada canım rabbim anneciğine acil şifalar versin

canım dünden kalan yaprak sarması 3 adetkırmızı biber dolması vardı arkadaşta içli köfte yapmış o vardı eşim evde yoktu tek orucumu açtım eşimde aradı yoldaymış:43::43:canım hiç bir şeyim yokken neden oluyo bu panik atak ya:27::27::27:sen ne yaptın:30::30:

menün süpermiş walla:56:bende yoğurtlu makarna ,çorba ve kızartma vardı...iyi eşin geliyomuş,sımsıkı sarıl kocişine rahatla onun yanında olmasına şükret....

bende çıkıyorum kuzum kocişim sesleniyo durmadan hadi sende kocanın sofrasını hazırla birazdan öpüyorum seni iyigeceler:54:

Back
X