- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi napaılm canımız sağolsun kuzum
avatarın çok tatlı yaa ne güzel sarlmşlar![]()
geldim bebem ne vardı
ana bebegim geliyo benimde öle çıkmıştı kız kaç gün geçti
canım züülme yanlız degilsin bir manyakta bende var deminden beri telefonun şarj aletini kaybediyo ban kızdı uyuz bilmiyo pc yanında kendi soktu
kıyamam kız başak sen o eşini ban ayolla bir güzel dövüyüm ben
uyuz şey ne olucek içim erimedi kız birdaha dövüyümha şimdi oldu aldım kızlar eşlerimizden imtikamımızı
![]()
evet cnm ya bi keer daha bööle olmştu hatırlıyorum
inşallah bu kez olumludur
slm kızlar ne var ne yok bakem görusmeyelı.. ben hep aynı ıste sexı guzel bakımlı.. 90-60-90 hayatıma devam edıyomvarmı kılo alıp cırkınlesmeye baslayan aramızda
![]()
kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu.. test yaptım... kasiklarim batiodu arada bi... çift çizgi var bu ne şimdi....
sessa şehir dışına çıktı
başak ın yanında niye ekşi surat var![]()
yok camasir deterjani omo kullaniyom bide mutfak ve banyo icin marc fisfis aldim.loc mu![]()
bu gece sevinç ve belinay karısı yazışmıyorlar hayert yoksam küstüler mi
sevinç cim resmime yorum yapmştın, bende cevap verdm ama sanırım sen okumadan sildim resmi
en sevdiğin arkideşine benziyomuşum
sakın o arkideşin ben olmıyım![]()
sevinç beni anmamışın,gözümden kaçtı sanma![]()
umutsuz olmakla beraber insallah diorum ;-)
cnm insallah olumludur ama o testlere hec guvenmiyom ben
bu ay 10 gun gunum gecti bendede aynen oyle cikti kan verdim bisi yok
ustelik korunuyok
yakisiyooo
yok camasir deterjani omo kullaniyom bide mutfak ve banyo icin marc fisfis aldim.
niye kuselim nedenk
kusmemizimi istiyon sen
![]()
aaaaa olurmu pihtidasim ahmet bebek ve sen hep aklimdasin![]()
insallah hayatim Rabbim ol desin yeeter
kaynostamusin sen![]()
amin kuzucummm ...evdeyim iftarda kaynostaydim mangal yaptılar :-D sevincim sen corasprin icionmu bana içme dedi balcalidaki asistan dr.kararsızım yaa...napsamki ...iç dio içimdeki ses...:-D
Afiyet olsun hayatim iciyom datlim 3ay oldu bide folbiol iciyom
kesinlikle tavsiye ederim zarari yokki cik faydasini gordum korundugum halde iciyom doktor gebelikten en az 3 ay once baslanmali dedi![]()