- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
iyim sevınc sagol
oyun dalmısım
kız basak nıye kusek sevıncle kocıle kustuk bız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim sevınc sagol
oyun dalmısım
kız basak nıye kusek sevıncle kocıle kustuk bız![]()
bana ebru hanım vermişti zaten ama pihtilasmayi öğrenince balcalidaki dr içme dedi...ebru hanımın yaptırdığı tahlilin sonucunu aldım onda da birçok yüksek ve düşük değerler var ama bi sorun yok demişti...içim bende yaaa hatta dur şimdi içim :-D
kussek sewinecek
![]()
niye kimse benle konuşmuyo:
![]()
niye kimse benle konuşmuyo:
![]()
Kızlar ben geldim. Akşam çok garip bişi oldu. Küçük börülcem aradı kipaya gitmişler abalasıyla bu orda bakınırken yanında bi adam farketmiş adam ayakkabı deniyo gibi yapıp bizim börülcenin elbisesinin altından cep tel.le fotolarını çekiyomuş. Tabi benim aslan börülcem şarlamış adama ver teli. Bakcam fotolarına diye adam paniklemiş börülce kapmış teli elinden adam kaçmış arkasına bakmadan börülce bi bakıyı telin içine adam kipada dolaşıp çaktırmadan kadınların totolarının göğüslerini bacaklarının resimlerini çekiyomuş bizimkininde çekmiş kötü olanları sildik polis çağırmış bizde gittik. Kipadaki güvenlik bunlarmı diye bize bi sürü resim gösterdi meğer daha önce de böyle yakalanan bi sürü adam varmış hemde dr.avukat falan ama bizim adam yoktu fotoların içinde polis karakola götürdü börülceyi ifade aldı şikayetçi olduk ayrıca daha önce yakalayan kadınların hiç biri şikayetçi olmamış. Yani büyük marketlerde dikkat edin röntgencilere
noldu canımsana gelinin nazarı değdi herhalben bugun hıc havamda degılım :97::97::97::97:
sende sohbete katilsana hayatim
cay ictinmi baljonda
![]()
ben bugun hıc havamda degılım :97::97::97::97:
yırtık dondan çıkar gibi yazıyom beni görmüyonuz
kuzum yaa senin ben o bozuk havanı seveyim
Kızlar ben geldim. Akşam çok garip bişi oldu. Küçük börülcem aradı kipaya gitmişler abalasıyla bu orda bakınırken yanında bi adam farketmiş adam ayakkabı deniyo gibi yapıp bizim börülcenin elbisesinin altından cep tel.le fotolarını çekiyomuş. Tabi benim aslan börülcem şarlamış adama ver teli. Bakcam fotolarına diye adam paniklemiş börülce kapmış teli elinden adam kaçmış arkasına bakmadan börülce bi bakıyı telin içine adam kipada dolaşıp çaktırmadan kadınların totolarının göğüslerini bacaklarının resimlerini çekiyomuş bizimkininde çekmiş kötü olanları sildik polis çağırmış bizde gittik. Kipadaki güvenlik bunlarmı diye bize bi sürü resim gösterdi meğer daha önce de böyle yakalanan bi sürü adam varmış hemde dr.avukat falan ama bizim adam yoktu fotoların içinde polis karakola götürdü börülceyi ifade aldı şikayetçi olduk ayrıca daha önce yakalayan kadınların hiç biri şikayetçi olmamış. Yani büyük marketlerde dikkat edin röntgencilere
kocısle kusunce hersey duruyoaslında sınırlıyım ama ac yattı kıyamıyorum
![]()
iyi ya migrosta dikkat et sende kipada migros kadar bi yer işte süper marketabbboooooooooo
Iyi yapmis borulcen bende olsam kafa goz dalardim
Neyseki burda oyle buyuk alis veris merkezi yok
Migros var bi tek![]()
Ic hayatim dr bana 3 ayda fayda eder demisti gercekten bu 3. ayimda adetim bile su gibiydi civimis dimekki![]()
barış sende adamla yazık aç aç yatmasınkocısle kusunce hersey duruyoAslında sınırlıyım ama ac yattı kıyamıyorum
![]()
Abbboooooooooo
iyi yapmis borulcen bende olsam kafa goz dalardim
Neyseki burda oyle buyuk alis veris merkezi yok
migros var bi tek![]()
kocısle kusunce hersey duruyoaslında sınırlıyım ama ac yattı kıyamıyorum
![]()