Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım nasip diyeli yarın yap kan testinide bizlere heme dön merak ederiz biz

:53::53::53:sapıklara bak sen terbiyesizler ben olsaydım tekme tokat girerdim yeminle zaten sinirliyim şuan :47::47:

aman ne hizmeti sorma önce çöp yüüznden kavga ettik sonra şarj yüüznden kendi alıyo takıyopr bir yerlere sonra tereyagı gibi çık üste:43::43:demin balkıona gittim yerde uyuya kalmış kaldırdım hay kaldırmaz olaydım gene kavga etti o ban ben ona bagırdım adam solundan kalkmış bu gün galiba:57::57:şimdide yatak oadsında uyuyor sesi çıkmadıgın agöre demiyorki hanım sen oruyç tuyosun hadı işim zor tutmuyosam tutmuyum birlkte yiyelim yatalım dün akşam kanepede uyuya aklmışım kaıdrdı ilaçları iç ezan okunucak şimdi dedi kanepenin yastıgı boynumdaydı sen boynum tutulmuşmu sana gözümü açtımki saat 8.30 halen pc oyun oynuyo be koca hiçmi canına acımıyosun len:57::57:hadi kendine acımadım banadamı acımıyosun insan tutar kulumdan kaldırır yatırı der hanım gel uy ama nerde iş istedi onada yok dedim hem benle kavga edicek hemde göz kaş yapıcak yok öle dava ben deidim ne zaman isterim canım çeker ozaman hayde uyumaya naş naş:47::47:

tamam canım haber veririm ancak 5 gibi alırım sonucu ama...bu ne yaaa bugün herkes kavga etmiş :-(

cok sacmaydı soframız zehır olduu ya karsılık bıle vermedım o bagırca kalktım bı markete gıdemıyınmu dıyoo tee neersi 4 kat ınecem yokus ınecem gerı cıkacam bı yumurta ıcın alsam ne olck hafta sonu yoruldu calısamamıs bugun mudur hastamız falan fıstan demsı kabak bana patladı yanı:31::14:
canım bazı erkekler komşudan falan bişey istemeyi sevmezler demekki senin kocada sevmiyo

kız snei yumurta yaktı beni çöpler şarj aleti ne oluyo hoşlarınamı gidiyo bizleri kırmak acaba:43::43:

bizde çöop ıcın hep kavga ederz kocıs dokmeyı sevmıyo bırıkınce benım sınrıler oynuyo yaz gunu gecen dedım bıda dokme her dokmedıgın gun senle konusmayacam :19::19::19: ondan berı ara sesı cıkıyo ama dokuyo :21:

boşver sıkma canını bunlar arada olur .. tuz biber dedikleri şey işte..daha dur neler neler bekliyo daha bizi bu günleri hatırladıkça gülücez ilerde bu kadar basit şeylere üzüldük diye
Dogru...
kız snei yumurta yaktı beni çöpler şarj aleti ne oluyo hoşlarınamı gidiyo bizleri kırmak acaba:43::43:
:19::19: stres topuyuz biz sankim :19: ama aramiz duzeldi sukur..
sook oldum:53::53::53: madem ulamadın kı normalde aramazlar benı esım ızın gunu ya cagıracaklardı kesın babam ara evde yoksak sızde degılsek demekkı kendı aılemleyım eve falan gelmısle rguya bızı merak etmısler sankı sehır dısına cıktım nıye haber vereyım en sn babamı aramılsr :47::47::47::47: kesın akraba benım kaynosla senın kaynos kardesmı kı :26::26::27::27:

:19: kardesler hemde ikiz :19: benimkiside bana ulasamasa kocami arar is yerinden :20:

slm kizlar ilkkez adetim 2 gun gecikti, ama kasiklarim agriyor 3 gun kahferengi akintim oldu ve kesildi gögüslerimde agriyor ama :( bosunami umutlaniyorum sizce :49:

canım bazı erkekler komşudan falan bişey istemeyi sevmezler demekki senin kocada sevmiyo

hıc sevmez bende gıtmem kı sevmem hele kıyafetlerımı falan bırı kullasın ama onda mecburdum kofte yapacaktım yumurtaları kocıs balık tutmak ıcın goturdu dunde gece geldık bızım marketle aramız var elın kıymalı en yakın komsuya bastım allah senmısın ısteyenn :14::14::14:

Ewet belos sende ne soyluyon komsudan aldim diye :1:
bizde çöop ıcın hep kavga ederz kocıs dokmeyı sevmıyo bırıkınce benım sınrıler oynuyo yaz gunu gecen dedım bıda dokme her dokmedıgın gun senle konusmayacam :19::19::19: ondan berı ara sesı cıkıyo ama dokuyo :21:

ayy o cop mevzuunu hec acmayin birgun tepemi bi attirdi gece 10 da gittim cop attim :110:
sana ihtiyacim yok ben atarim dedim o oldu:1:
geceden kapiya asiyom sabah giderken atiyo
bir market isim felan olsa ben atiyim hemen copumu
bu sicakta nefret ediyom :20:

kızlar ben yatar...hepinize ii geceler tatlı rüyalar....kusler barissin insallah....kafanıza tokadan başka bise takmayin...uzuldugunuzle kalırsınız....öpüyorum Allaha emanet olun...

hıc sevmez bende gıtmem kı sevmem hele kıyafetlerımı falan bırı kullasın ama onda mecburdum kofte yapacaktım yumurtaları kocıs balık tutmak ıcın goturdu dunde gece geldık bızım marketle aramız var elın kıymalı en yakın komsuya bastım allah senmısın ısteyenn :14::14::14:
biliyosun madem keşke söylemeseydin komşudan aldığını

Ewet belos sende ne soyluyon komsudan aldim diye :1:

ayy o cop mevzuunu hec acmayin birgun tepemi bi attirdi gece 10 da gittim cop attim :110:
sana ihtiyacim yok ben atarim dedim o oldu:1:
geceden kapiya asiyom sabah giderken atiyo
bir market isim felan olsa ben atiyim hemen copumu
bu sicakta nefret ediyom :20:

hehe aynı sey benımde basıma geldı gece 10 falan yada gecıyo buralar ıssız yenıyız bagırdım atmadı kendım atarım dedım kapıya cıktım gelmıyo arkamdan korktum da ama attım geldım nasıl guluyo dırek uyumustum

ya bı kac defa daha bısı ıstedım hatta bı gece vaktı kendı ıp ıstemeye yollamsıtı benı bı kere canı kek ıstedı yaparken un bıttı ın al dedım aman yandakı ablandan al dedı sımdı bı umurta ıcın suclu yaptı benı

kızlar ben yatar...hepinize ii geceler tatlı rüyalar....kusler barissin insallah....kafanıza tokadan başka bise takmayin...uzuldugunuzle kalırsınız....öpüyorum Allaha emanet olun...
Gorusuruz datlim dikkat et kendine
sanırsam nazara geldık face bı gruba eklıyım orda sadece kk var ordan bırıde yazmıs kk nazaramı geldık kocıslerle kavga edıyoz dıye :31::31::31::31:

rabamaz ayı herkkez ac ondanmı gerılıyo :1::1::1:

Benimkisi oruc tutuyo oda basina vuruyoo :19:

hehe aynı sey benımde basıma geldı gece 10 falan yada gecıyo buralar ıssız yenıyız bagırdım atmadı kendım atarım dedım kapıya cıktım gelmıyo arkamdan korktum da ama attım geldım nasıl guluyo dırek uyumustum

ya bı kac defa daha bısı ıstedım hatta bı gece vaktı kendı ıp ıstemeye yollamsıtı benı bı kere canı kek ıstedı yaparken un bıttı ın al dedım aman yandakı ablandan al dedı sımdı bı umurta ıcın suclu yaptı benı

Canim bazen sagi solu belli olmuyo bahane ariyolar oda hazir :110:
bosver duzelir insallah.

Back
X