yinede saol arkadasim bende yazismalarinizi okuyordum konu baska burdayanlis yere sormusum cok pardonnnnn
konu dogruda bızım konu bugun saptı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yinede saol arkadasim bende yazismalarinizi okuyordum konu baska burdayanlis yere sormusum cok pardonnnnn
sımdı ıcerde yatsam yarın aksma kadar kendımı yerım yanna gıtsem totosu kalkar offf![]()
aaa ayri yatmak yok gir yatagina uyu
kalkmaz totosu seninde yatagin yatak ayirmak yok
![]()
iyi geceler canım bende yatıyorum sevinç sanada iyi geceler canımneyse kzılar ben yatıyorumm
Herkeze iyi geceler
Sabah güzel birgün olur inaşallah![]()
canım galiba işin stresini gelip bende çıkarıyo stres topum benim deyip duruyorAbboo padacim bu bizim herifler kydurmus bugun
nazarami geldik nedir![]()
tamam canım hemen helince yaz:18::18:tamam canım haber veririm ancak 5 gibi alırım sonucu ama...bu ne yaaa bugün herkes kavga etmiş :-(
bizde çöop ıcın hep kavga ederz kocıs dokmeyı sevmıyo bırıkınce benım sınrıler oynuyo yaz gunu gecen dedım bıda dokme her dokmedıgın gun senle konusmayacamondan berı ara sesı cıkıyo ama dokuyo
![]()
biz boyleyik iste vicdanli karilarik sahura kaldir barii yazik yarina is var
gecende bende kustum sahura kaldirmadim sonra vicdan azabi cektim butun gun
cok buyuk sucu yoksa ilk adimi sen atkocisin iyi adam kiymetini bil buyuk sozu dinle bakiim
![]()
GunAydin canlarim herseyin gonlunuzce oldugu guzel mutlu bir gun diliyorum
![]()
Yuz verimde senin kocis gibi tepememi ciksinayy okuyunca göslerime inananmadım vicdansız karuuuuu![]()
bana da mı:99::99: