Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
:47::47::47::47:

ahh,ah benim çevremde çok onlardan...baksana senin çocuğun olduğu halde böyle söylüyolar ne cahil,düşüncesiz ALLAH tan korkmaz insanlar var ya,sanki biz caniyizde isteyerekmi çocujlarımızı düşürüyoruz..helede anne olan insanların bunu söylemesi ne kadar yersiz..bende şimdilik 4 elti var,hiç birisiyle kötü olmadım bu güne kadar ben zaten,sözde beni çok severler hepsinin çocukları var ve bir araya geldiğimiz günlerde,o günün bitmesi için ALLAH a dua ediyorum en çokta eşimin iç geçirerek bakışı aklından geçenlerin gözlerine yansıması beni çok üzüyor..bana belli etmemeye çalışıyor ama ben o kadar çok anlıyorum ki..ve tabiki insanların bana acıyarak ve laf sokarak bakışları...ne diyeyim vardır RABBİM in bir bildiği..

malesef başakcım çocuk konusunda boş boş konuşanları doğu batı diye ayıramıyoruz çünkü her kesimden herkes aklına estiği gibi fütursuzca konuşuyo burası karadeniz ama maşallah çeneleri hiç boş durmuyo :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

--ee hadi tembeller şu çocuğa bir kardeş yapamadınız
:53::53::53::53::53:
-- amannn gerçi gelen gidiyor gelen gidiyor (düşüyorya)
:43::43::53::53::53:
-- neyse boşverin hiç uğraşmayın bu size yeter (ağzınızada çok yüzünüzede)
:53::53::53::43::43:
-- yok yok bir tane daha olsun tek olmaz
:47::47::47:

daha neler nelerrrrr:30::30::31::31:

karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
:47::47::47::47:

ahh,ah benim çevremde çok onlardan...baksana senin çocuğun olduğu halde böyle söylüyolar ne cahil,düşüncesiz ALLAH tan korkmaz insanlar var ya,sanki biz caniyizde isteyerekmi çocujlarımızı düşürüyoruz..helede anne olan insanların bunu söylemesi ne kadar yersiz..bende şimdilik 4 elti var,hiç birisiyle kötü olmadım bu güne kadar ben zaten,sözde beni çok severler hepsinin çocukları var ve bir araya geldiğimiz günlerde,o günün bitmesi için ALLAH a dua ediyorum en çokta eşimin iç geçirerek bakışı aklından geçenlerin gözlerine yansıması beni çok üzüyor..bana belli etmemeye çalışıyor ama ben o kadar çok anlıyorum ki..ve tabiki insanların bana acıyarak ve laf sokarak bakışları...ne diyeyim vardır RABBİM in bir bildiği..

:38::38: ee hade bakim
balkonda yorgan felan unutmada :1::1::1:
:4::40:

kurumaya koyduğum yorgan balkonda ya:53:

onu bırakıyoırum yine:101: yağmur yağarsa kader:ssz::ssz:

ksellcimmmmmmmmmmmmmmmm

yeşilcimmmmmmmmmmmmmmmmmm

konuşamadık kıslar öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

devran dönecek canım kar hep bizim başımıza yağmayacak :16:

ksellcimmmmmmmmmmmmmmmm

:101: aynıda sen :101:

ksellcimmmmmmmmmmmmmmmm

canımcım biyeremi gidiyosun ???
bende öpüyorum seni tatlımmmmm:54::54::54::54::54::54:

kızzz bitkilerle napıyonnn:56::56:
devam canım sabah kalktım içmem gerekenleri kaynattım içtim sürülen var bitane onu sürdüm bekliyom 3 saat dolunca öğlenkileri içip işe gideceğim bu arada ramazanda güme gitti bu sene allah affetsin

ama tadları berbat hiç bu kadar kötü şeyler içmemiştim hele kokuları

--ee hadi tembeller şu çocuğa bir kardeş yapamadınız
:53::53::53::53::53:
-- amannn gerçi gelen gidiyor gelen gidiyor (düşüyorya)
:43::43::53::53::53:
-- neyse boşverin hiç uğraşmayın bu size yeter (ağzınızada çok yüzünüzede)
:53::53::53::43::43:
-- yok yok bir tane daha olsun tek olmaz
:47::47::47:

daha neler nelerrrrr:30::30::31::31:
dengesiz dangalaklar:47::47:
devran dönecek canım kar hep bizim başımıza yağmayacak :16:

:101: aynıda sen :101:

inşaallah canım inşaallah

devam canım sabah kalktım içmem gerekenleri kaynattım içtim sürülen var bitane onu sürdüm bekliyom 3 saat dolunca öğlenkileri içip işe gideceğim bu arada ramazanda güme gitti bu sene allah affetsin

ama tadları berbat hiç bu kadar kötü şeyler içmemiştim hele kokuları
:16: ne yapacan bebek için katlanacan kuyruğun çıkmaya başladımı :1::1:
gitmeden gözüme takıldı sen burda benm saçımımı çekiyon:4::40::44::44::44::44::44::44:

:4::4: yoo sana öyle gelmiş :4::4::40::40:
yapıklı taradınmı saçını :9::9:

:4::4:iyi bariii :110: o karı sewinir tabi kıskanç ötesi bir karı o
coraspin kullansan iğnenin yanı sıra
off sağlıkla bir doğurup kucağına alsaydın kaç haftalık oldu canım

indirmeden 5-10 dk önce sarımsagı ez tavaya yağ bol nane ekşi ve biraz su koy yak dök dolmaya misssssss:56::56::56:

ellerine sağlık hayatım çok iyi geçti :21::21::21:
17.haftaya girmek üzereyiz cnm... coraspin kullanmaya başladım,hatta onunda en yüksek dozunu verdi 300 mg ohaaa dedim..150 kullanıyorum... hayırlısı yaaa...

17.haftaya girmek üzereyiz cnm... coraspin kullanmaya başladım,hatta onunda en yüksek dozunu verdi 300 mg ohaaa dedim..150 kullanıyorum... hayırlısı yaaa...

:nazar::nazar: maşallah canım 4 ay bitmiş kız göbüş bekliyok haaaa
en baştan başlasaydın keşke canım coraspin içiyom ben 100 lük :44:

Back
X