Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

10 dakika sonra kocişi arıcem geldi geldi yok gelmedi eve sokmucem:27: ha buarada sizlere yazarken aradı bekliyomuş yolda naber sevinç karısı allah karıların gazabından korusun :9::9::9:hemde 10 dakika erken geldi ben çok kötüyüm diyomda ban kimse inanmıyo :27::27::27:hayde ben kaçtım sonra gelişmeleri anlatırım artıgın:8::8::8:

bende cıkıyorum kzılar kocsı gelmek üzere yemeklerımı ıstayım bozuyum orucumu barı :27::27::27::27::27:

gece görusuruz gercı sahurum yok belkım bende tavuk gibi yatarım :9::9::9::9::9::9:

kızlar sonucum çıkmamis yarına kaldı artık yarın.gidip alırım...haberiniz ola...opuldunuz

kadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....

kızlar iş yerinde gizliden giriyorum hemen bilgi verip çıkıcam
her an biri gelebilir..
:18:
sevinç sonra dedikodumu yapar diye hemen girivereyim dedim rapor vermeye:51:

haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra
gece 2 de eve dönüp mayoları eşyaları alıp yatmadan yola çıktık.. :10:
bir çıktık pazartesi sabaha karşı eve döndük..:1::1:

bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )

şimdi diceksiniz p.tesi salı nerdeydin niye gelmedin.. malesef işe başladım....
:55:yani zaten evden çalışıyordum da artık ofiste çalışıcam:26:

bilgisayarımı da dükkana götürdüm
:19:sebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..

sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle
:44:
ama ben kurtlanırım fırsat buldukça girerim merak etmeyin..:52::52::52:
geçmişe sonra bakıcam hepisinizi öpüyorummmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:

NOT1: gelen gidenden dolayı bu mesajı bile bi saatte yazdım sinir oldum
:47:
NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül:63:

yorgun bir halde geldim ama kimsecikler yok herkes iftar telaşında işimi gücümü bitirdim doktorumada gittim geldim banyomuda yaptım niyetim yarın oruç tutmak ama bakalım nolcak..afiyetler olsun hepinize

Leke demistin kirmizilar gelmis kos ic suyunu

pasa Allah seni ne yapmasinn hade kosss:55:
saglıklı bir annelik geçiriyim hamiş yapsın beni allahım :49::49::49:
kadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....
canım saglıklı al bebegimi kucagına bizim yerimizede kokla olurmu:14::14:
her an biri gelebilir..

haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra

bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )

:19:sebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..

sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle

NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül:63:

allah sevinç karısının gazabından koruusn hemi :1::1:senin adınada çok sevindim ne güzel işe girmişsin benim kocişte iizn verse ben girerdim ama nerde:14::14:
yorgun bir halde geldim ama kimsecikler yok herkes iftar telaşında işimi gücümü bitirdim doktorumada gittim geldim banyomuda yaptım niyetim yarın oruç tutmak ama bakalım nolcak..afiyetler olsun hepinize

canım ben iftarı bekliyorum ezan okunsun suyun içine giricem okadar susandım :27::27:bu arada sevinç karısı gelir okursa not veriyorum saat 6 pazara gittik meyva sebzemi aldım sonra bime gittim yogurt yumurta şarkitörümü yaptım eve 8 gibi geldim birazdan yemegimi yiyeycegim ama suyumu içiyim yemek memek gözümde yok yeminle çok susandım ben ya:14::14:
herkeze hayırlı iftarlar benim ekmek kadayıflarım :48::48:

her an biri gelebilir..

çenegül:46::46::46:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X