- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
sevıcn orucumu bzomuyom ne vardı ıftardan snra gelseler![]()
Cannim kirmiziyi gorduysen hemen bozacan cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevıcn orucumu bzomuyom ne vardı ıftardan snra gelseler![]()
Belos orucunu boz annem gunahhhh![]()
Karilar kocis gelince biz cikarik dus alip hazirlanacam
gece geldigimde damlarim anacim
![]()
bozmamıstım sen bzoma dedın yaa ben gene salaklasım heralde bzoayım tuhh 2 saatkalmsıtı![]()
bende cıkıyorum kzılar kocsı gelmek üzere yemeklerımı ıstayım bozuyum orucumu barı
gece görusuruz gercı sahurum yok belkım bende tavuk gibi yatarım![]()
saglıklı bir annelik geçiriyim hamiş yapsın beni allahımLeke demistin kirmizilar gelmis kos ic suyunu
pasa Allah seni ne yapmasinn hade kosss![]()
canım saglıklı al bebegimi kucagına bizim yerimizede kokla olurmukadınlarım sizi çok özledim ağrılarım çoğaldı bu perşembe hastaneye gidecem bakalım ne olacak annemgilde kalıyorum burdan doğuma gidecem....
allah sevinç karısının gazabından koruusn hemikızlar iş yerinde gizliden giriyorum hemen bilgi verip çıkıcam
her an biri gelebilir..:18:
sevinç sonra dedikodumu yapar diye hemen girivereyim dedim rapor vermeye
haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra gece 2 de eve dönüp mayoları eşyaları alıp yatmadan yola çıktık..
bir çıktık pazartesi sabaha karşı eve döndük..
bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )
şimdi diceksiniz p.tesi salı nerdeydin niye gelmedin.. malesef işe başladım....yani zaten evden çalışıyordum da artık ofiste çalışıcam:26:
bilgisayarımı da dükkana götürdümsebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..
sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle:44:
ama ben kurtlanırım fırsat buldukça girerim merak etmeyin..
geçmişe sonra bakıcam hepisinizi öpüyorummmmmmmmm
NOT1: gelen gidenden dolayı bu mesajı bile bi saatte yazdım sinir oldum
NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül
yorgun bir halde geldim ama kimsecikler yok herkes iftar telaşında işimi gücümü bitirdim doktorumada gittim geldim banyomuda yaptım niyetim yarın oruç tutmak ama bakalım nolcak..afiyetler olsun hepinize
basak kk harıc ortak arkadaslarımız var![]()
benim kırmızılar teşfik etti
yeni bat 7 eylül![]()
kızlar iş yerinde gizliden giriyorum hemen bilgi verip çıkıcam
her an biri gelebilir..:18:
sevinç sonra dedikodumu yapar diye hemen girivereyim dedim rapor vermeye
haftasonu mükemmeldi c.tesi akşamı arkadaşlara yemeğe gittik onu biliyonuz.. sonra gece 2 de eve dönüp mayoları eşyaları alıp yatmadan yola çıktık..
bir çıktık pazartesi sabaha karşı eve döndük..
bolbol deniz kum güneş köye de gittik.. 4-5 farklı yerde minik tatiller gibi oldu..
uyumadan gidince 1 güne çok şey sığdırdık.. (sadece sabah köyde 2-3 saat uyuduk )
şimdi diceksiniz p.tesi salı nerdeydin niye gelmedin.. malesef işe başladım....yani zaten evden çalışıyordum da artık ofiste çalışıcam:26:
bilgisayarımı da dükkana götürdümsebeplerini yazmayayım şimdi uzun olur vakit yok.. merak eden olursa sonra anlatırım..
sonuç itibariyle ben artık evde değilim girip öyle saatlerce yazamayacam büyük ihtimalle:44:
ama ben kurtlanırım fırsat buldukça girerim merak etmeyin..
geçmişe sonra bakıcam hepisinizi öpüyorummmmmmmmm
NOT1: gelen gidenden dolayı bu mesajı bile bi saatte yazdım sinir oldum
NOT2: sevinç kesin dönmüşşşş.... çünkü sayfalar gene ışık hızıyla ilerlemişşşş....... çenegül
yorgun bir halde geldim ama kimsecikler yok herkes iftar telaşında işimi gücümü bitirdim doktorumada gittim geldim banyomuda yaptım niyetim yarın oruç tutmak ama bakalım nolcak..afiyetler olsun hepinize
hadi canım kim kızzzzzzzzzzzzzzz