Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar nasılsınızzzz
ben iyiyim cumartesi annemdeydim,pazar adapazarına gittik iftara
pzt ve düün misafrirlerim vardı
yarın ve cumada misafir var
bugün pazara gitçemm
akşam banyoları ve tuvalletlri hallederim sabak kociş gidince yatmam ve yimeklerimi hazırlarımm
ohh miaafirler erken gelicekler onlar gelene kadar işimi bitirmem gerekk

kızlar nasılsınızzzz
ben iyiyim cumartesi annemdeydim,pazar adapazarına gittik iftara
pzt ve düün misafrirlerim vardı
yarın ve cumada misafir var
bugün pazara gitçemm
akşam banyoları ve tuvalletlri hallederim sabak kociş gidince yatmam ve yimeklerimi hazırlarımm
ohh miaafirler erken gelicekler onlar gelene kadar işimi bitirmem gerekk

abbooo kız bu yoğun tempo bu dönemde oldumu heç :63:

Kızlar hepiniz hoşça kalın ben hazırlanıp dükkana gideceğim

ha bu arada unutmadan haber vereyim size de[sıze=3] seray hamileeeeeeeeeeeeeeeee[/sıze]:49::49::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::55::55::55::55:

:101::101::101::101::101::101::101:

onalrın gelmesı yarım saatı bulur :1::1::1:

uzak oturyoz da :21::21::21::21::21:
kalk toz alacam dimedinmiiiiiii
Kızlar hepiniz hoşça kalın ben hazırlanıp dükkana gideceğim

ha bu arada unutmadan haber vereyim size de[sıze=3] seray hamileeeeeeeeeeeeeeeee[/sıze]:49::49::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::55::55::55::55:

görüşürüz hayatım ewet seray hamileee:24::24:

aminnnnnnn
ama ben sendende umutluyum ne alemdesin :44:

bilmem sevinç
hiç bi fikrim yok
bi belirtim yok zaten belirti arayanda yok
bu hafta zaten mahsus misafir aldımm,kafamı takmayayım diye ama zaten aklıma gelmiyoo
bkalım kısmet
olursa iyi olur olmazsa da bi daha ki ay var
.....
bakalım bekleyip görcez zaten 5 gün kaldı geçer bi çbukk

bilmem sevinç
hiç bi fikrim yok
bi belirtim yok zaten belirti arayanda yok
bu hafta zaten mahsus misafir aldımm,kafamı takmayayım diye ama zaten aklıma gelmiyoo
bkalım kısmet
olursa iyi olur olmazsa da bi daha ki ay var
.....
bakalım bekleyip görcez zaten 5 gün kaldı geçer bi çbukk

:53::53: bata 5 mi varrr
hayırlısı hayatım Rabbim gönlünün muradını versin amin..

amiiin hepimizinn
ewwt bata 5 var ama benim pek umrumda değill
siz neler yaptınızz ?
kampa gitmişsiniz,güzel geçmişş
seray da hamişş ohh
güzel haberler duymk iyi geldi valla
evet cnm sabah sabah çok iyi geldi :21::21:
ewett
bu ne hall
bune pislikk kimsecikte iş yapmamışş
rezüller nasıl oturuyonuz pislik içindeee
ıığğyykk

kızlarr selam didikk
selam versenize bana uleynlerr

:1::1::1: yapmadılar annem bende el atmadım
pok içinde oturdular :1::1:
geçmişe daldılar zaar
başak karısı bizi burda bırakıp çimip geliyoo:21:

:21::21::21::21: he ben duydum :21::21:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:19::19::19: seni gelirsem yolarım karı zati sinirim tepemdeeeeeee:37::37:
seray pıhtılı senden değil benden :110:
bende kanda pırtılaşmada var naber:33::33::33::33:ne kızıyosun ban ben aglarım bak kırdın kalbimi aşk olsun :43::43::43:
hoşgeldiinn kolay gelsin canım benim yemek belli değil daha..hem biz başaka davetliyiz sende gel..

yaaa sevinc yapma böyle bence güzel bir masa hazırla ,yada belki dışarıya götürür eşin seni nede olsa özel bir gün...

aman süzsün hasetleriyle boğuşsunlar..bugün bitmez artık sana..
canım aslında aklımda birşeyler var ama kahvaltı istiyor canım belkim kahvaltı belkim yemek bakıcez:27::27:
heeyyytttttt karışmayın adanalılara bende urfalılıkta var aklınızı alırız heeeeeeeeeeeeeeeeeee:20:adanalıyık ALLAH ın adamıyık,nasıl sevincim iyimi...

hadi yapta görek,hatta yiyek.....duydunmu seray hamileymişşşşş:49:
:57::57::57::57:susu bakıyımkardeşe karşı gelme döverim he:1::1:
paşa karısı dün herifin son kuruşuna kadar bitirdin dimi :110:
yok bebem ya aldıkalrımı yazıyım
2 adet roka maydonoz dereotu domates baden patlıcan kabak fasülye elma şeftali
markettende yogurt süt soda yumurta elbezi :24::24::24:anlıcagın ekonomik karıyım ben :60::60::60:olan benim paralarıma oldu kız hem ben harcadım pis kociş yedi paralarımı :14::14:
kerimde iyi napsın işe gitti..he bende dün fatmagül oldum napim...dişlri takıldı bakalım memnun değil ama görecez
:1::1::1:benim kerimde işe gitti iftara gelirmi allah bilir zaten yedik gene birbirimizi ne olucek bu bizim halimiz bu adam akşamda sabahta çekilmiyo he:99::99::99::99:

bende kanda pırtılaşmada var naber:33::33::33::33:ne kızıyosun ban ben aglarım bak kırdın kalbimi aşk olsun :43::43::43:

canım aslında aklımda birşeyler var ama kahvaltı istiyor canım belkim kahvaltı belkim yemek bakıcez:27::27:

:57::57::57::57:susu bakıyımkardeşe karşı gelme döverim he:1::1:

yok bebem ya aldıkalrımı yazıyım
2 adet roka maydonoz dereotu domates baden patlıcan kabak fasülye elma şeftali
markettende yogurt süt soda yumurta elbezi :24::24::24:anlıcagın ekonomik karıyım ben :60::60::60:olan benim paralarıma oldu kız hem ben harcadım pis kociş yedi paralarımı :14::14:

:1::1::1:benim kerimde işe gitti iftara gelirmi allah bilir zaten yedik gene birbirimizi ne olucek bu bizim halimiz bu adam akşamda sabahta çekilmiyo he:99::99::99::99:

:37::37::37::37::37::37::37: aynı bennnnn:37:

ewett
bu ne hall
bune pislikk kimsecikte iş yapmamışş
rezüller nasıl oturuyonuz pislik içindeee
ıığğyykk

kızlarr selam didikk
selam versenize bana uleynlerr

canım hoş geldim sefa getirdin inan gözüm yollada kaldı gelde öpüşek koklaşak bir baacı kardeş:38::38::48::48:

kızlar demin eltim aradı ne yapıyosundiye bu beni dedim durup durup aramaz neyse demezmi bende diyetisyene gittim:53::53::53:senin gibi kilo vericem sen güzel oldun bende versem iyi dedi:53::53:kaynanama eşim zamanında demiştiki anne paşa vermeye başlasın senin gelinde başalar oo ne fesatsınız dedi kaynanam şimdi görsün fesatı:27::27::27:kan vermiş yarın 11 sonuçları alıcakmış işlerim okadar çokki kızlar ya şu işleri yapayımnamazımı kılıyım gelirim olurmu:17::17::17:

kızlar geçmişe baktımda bayağı olaylar olmuşş
herkes kocasıynan kavga etmiş
bu ne gerginlik relaks olun accık
sıcak oruç iş ,adamlar bunalıyon napsınlar
bide benim koca derki
senin kocan bitane,benim 50 tane(işyerinde)
sen bi bana yetişemiyon ben ne yapayım
...
acıyın adamlara

kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep....

teyteyteyyy oleyyyyy serayyycımmm tebrik ederim canımmmmm benimmmm bakkk hamişsin artık kötü günler geride kaldı ve şimdi hemen uzanıosunnn yormuosun kendini tamammı anacımmmmmm

canım hoş geldim sefa getirdin inan gözüm yollada kaldı gelde öpüşek koklaşak bir baacı kardeş:38::38::48::48:

kızlar demin eltim aradı ne yapıyosundiye bu beni dedim durup durup aramaz neyse demezmi bende diyetisyene gittim:53::53::53:senin gibi kilo vericem sen güzel oldun bende versem iyi dedi:53::53:kaynanama eşim zamanında demiştiki anne paşa vermeye başlasın senin gelinde başalar oo ne fesatsınız dedi kaynanam şimdi görsün fesatı:27::27::27:kan vermiş yarın 11 sonuçları alıcakmış işlerim okadar çokki kızlar ya şu işleri yapayımnamazımı kılıyım gelirim olurmu:17::17::17:

hoşbulduummm
ay ösledinmi beniii
:16::16::16::29::29:

Back
X