- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
günaydın canım sanda mutlu günlerrrrrrr
günaydın canımcımmmm
hadi inşallah canım benim bekliyorum merakla bende seni :18::18::18::18:
10 gibi sorcam cikmismi die...yazarım cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım sanda mutlu günlerrrrrrr
günaydın canımcımmmm
hadi inşallah canım benim bekliyorum merakla bende seni :18::18::18::18:
günaydın kızlar dün gittim...beta hcg bakıldı 142 di 177 olmuş suanda dr dayım tahlil verdim beta hcg 200 üzerinde çıkması lazım dedi dr..bekliom sonucu bakalım..10 gibi soracam cikmismi die
10 gibi sorcam cikmismi die...yazarım cnm...
kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
kızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
geçmiş olsun canım...Rabbim inşallah tekrar nasip eder...kendini üzme...mübarek günler hürmetine Rabbim herkese nasip etsin inşallah....konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.
iyim cnm sen nslsn??günaydın dumancimmm nasilsin...
cnm daha iyim, cırcır mahvediyo beni ama geçti çok şükür.sen nslsn bebiş napıyo??günaydın dumancım nasılsın karnın nasıl oldu??
serayım günaydın naptın kuzum dra gidip geldinmi ne dedi dr?
canım yaa çok üzgünümkızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
günaydın canım geçmiş olsun inşallah önemli bir rahatsızlık değildir.günaydın kızlarrr keyifler nasıllll annem rahatsızdı onunla ilgilendim 2 gündür gelemdim nette
günaydın canım nasıl oldun iyileştimi isalingünaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın kızlarrrrmutlu günleerrr
![]()
sizede günaydın kızlar hayırlı mutlu umutlu bir gün olsun hepimize kalbimizdekiler önümüze gelsin[ı] günaydın kızlar
seraycım doktora gittinmi[/ı]
konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.
günaydın canım geçmiş olsun inşallah önemli bir rahatsızlık değildir.
günaydın canım nasıl oldun iyileştimi isalin
sizede günaydın kızlar hayırlı mutlu umutlu bir gün olsun hepimize kalbimizdekiler önümüze gelsin
konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.
geçmiş olsun canım...Rabbim inşallah tekrar nasip eder...kendini üzme...mübarek günler hürmetine Rabbim herkese nasip etsin inşallah....![]()
iyim cnm sen nslsn??
cnm daha iyim, cırcır mahvediyo beni ama geçti çok şükür.sen nslsn bebiş napıyo??
canım yaa çok üzgünümmoralim bozuldu ne kadar da sevinmiştik..sağlık olsun yeniden olur..demekki sağlıklı olmayacaktı...kanama filan varmı?
canım laktaz intöleransı vardır. Pınarın laktazsız sütleri var onlardan alıp iç hiç bişi olmazgünaydın cnm, tam geçmedi süt beni ishal yapıyo onu farkettim ama karın ağrısı filan yok çok şükür.sen nslsn??
cnm benim sen bunu hiç gebelik yaşamadım diyede düşünebilirsin, kimyasal gebelik olmuş sanırım.adetinden sonra normal düzenine girersin ve yeniden hamile kalabilirsin vücudunu çok etkilemez.üzülmemeye çalış nolursunsaol cnmmm..amin insallah olur bidaha...uzulmemeye calisiom...demekki hamile kalabilicem die avutuyom kendimi...
insallah olur cnm...kanamam yok peceteye sildikce azcik gelio...bayagdirda bakmiom ne durumda bilmiom şimdi....dr adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam şimdi....
canım hayırlısı olsun demekki zamanı şimdi değilmiş iç tabi folic asitini
serayım sana aspirin falan vermedimi pıhtılaşma için hamile kalmadan önce içilmiyormu pıhtılaşma ilaçları ?
cnm benim sen bunu hiç gebelik yaşamadım diyede düşünebilirsin, kimyasal gebelik olmuş sanırım.adetinden sonra normal düzenine girersin ve yeniden hamile kalabilirsin vücudunu çok etkilemez.üzülmemeye çalış nolursunhayırlısı böyleymiş, allah istemediği sürece olmaz,bu ay zamanı diilmiş.inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini alırcaz.
off çok üzüldüm canım ya sabah sabah senden güzel bi haber alıyım diye açtım
aman canım dikkat et druna söyledinmi cır cır olduğunu sen? neyseki geçmiş bidaha olmaz inşallahhhiyim cnm sen nslsn??
cnm daha iyim, cırcır mahvediyo beni ama geçti çok şükür.sen nslsn bebiş napıyo??
anladım canım ozaman yine şüphelendiğin an test yapıp dr gideceksin hemenyok cnm bana asprin içme dedi dr...pihtilasma önleyen oran normalden azcik yüksek çıktı....senin hemen öğrenir ogrenmez gelmen ilaclarina başlaman lazım dedi...
evet cnm tubisin dediği gibide olabilir...oda yaşamıştı bikere ve ertesi ay hamile kalmıştı....çok saol cnm...