canım laktaz intöleransı vardır. Pınarın laktazsız sütleri var onlardan alıp iç hiç bişi olmaz
öyle bi fark mı var cnm sütlerde bilmiyodum ben..bide onu denerim umarım işe yarar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım laktaz intöleransı vardır. Pınarın laktazsız sütleri var onlardan alıp iç hiç bişi olmaz
aman canım dikkat et druna söyledinmi cır cır olduğunu sen? neyseki geçmiş bidaha olmaz inşallahhh
bende iyiyim canım bebişte iyi çok şükür senin kız nasıl ?
anladım canım ozaman yine şüphelendiğin an test yapıp dr gideceksin hemen
serayım düşüğün arkası bebek derler Allah gönlüne göre versin tatlım olacak inşallah![]()
aman canım dikkat et druna söyledinmi cır cır olduğunu sen? neyseki geçmiş bidaha olmaz inşallahhh
bende iyiyim canım bebişte iyi çok şükür senin kız nasıl ?
anladım canım ozaman yine şüphelendiğin an test yapıp dr gideceksin hemen
serayım düşüğün arkası bebek derler Allah gönlüne göre versin tatlım olacak inşallah![]()
dualarım seninle canıminsallah cnm ole derler evet...bakalım kismet
yok cnm sölemedim dr a zırt pırt aramak istemiyorum adamı... kızım da iyi büyüyoruz :)
Sevinç ve beydağlı günaydın hoş geldiniz
kız sende çarpişsana eşinle kı z5 günü geçti benim sevinç karısından neyim eksik![]()
sevınc habersız cıkmazdı kocasımı geldı![]()
günaydın kızlar...dr a gidiom şimdi...dua edin bana...Allaha emanet olun...öptüm hepinizi
günaydın canım saol sanada mutlu günlergünaydın kızlarrrrmutlu günleerrr
![]()
canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecekkızlar yaaa 85.9 a düşmüş....düşük yapiom heralde...:-(
canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canımsaol cnmmm..amin insallah olur bidaha...uzulmemeye calisiom...demekki hamile kalabilicem die avutuyom kendimi...
insallah olur cnm...kanamam yok peceteye sildikce azcik gelio...bayagdirda bakmiom ne durumda bilmiom şimdi....dr adet olacaksin dedi...bidahami adet olcam şimdi....
aspirini iç derim çook faydasını gördüm benyok cnm bana asprin içme dedi dr...pihtilasma önleyen oran normalden azcik yüksek çıktı....senin hemen öğrenir ogrenmez gelmen ilaclarina başlaman lazım dedi...
Sevinç ve beydağlı günaydın hoş geldiniz
fazlan var eksiğin yok
ewet
sabahın beşinde ne geziyon gızzz
günaydın canım saol sanada mutlu günler
canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecek
canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canım
aspirini iç derim çook faydasını gördüm ben
tünaydın canım moralim bozuldu sabah sabah
hakkımızda hayırlısı
![]()
fazlan var eksiğin yok
ewet
canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecek
canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canım
hakkımızda hayırlısı
![]()
sevinç nasılsın bugün canım neler oldu,bariştınızm ı??
iyiyim tatlım dün gece aniden çıktım bilgisayarı kapatta konuşalım dedi
bende seninle konuşacak bişiyim yok didim
olsun gel dedi geçtik konuştuk herşeyi söyledim
benim ne suçum var dedi
bende beni savunmadın dedim
savunmadığın sürece de bu böyle olacak didim
sonrada uzatma felan dedi ılımlıydı
yaklaşmak için adımlar attı ama havasını aldı
şu anda da sürünme aşamasında![]()
sabahta sarılmış öpüyor felan
ben : git başımdan uykum var
daha dur burnundan getirecem
bide benden telefon beklemiş bütün gün
çok beklersin dedim
![]()
kız ben sana demedimmi bu adam sana yanaşıyor diye....iyi yapmışsın hemen teslim olma kardeşim..hem konuşmaklada iyi yapmışsın farkında olsunlar biraz ne yaptıklarının..
:129: ewet hayatım sürünsün bakalım![]()
beydaglı bu arada dün akşamda börülceye iftara gitmişler
duy da inanma ama bizim haberimiz yok
bir gün önce halamlarda hep bir aradaydık![]()
kuzum sakın üzme kendini inşaallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hemen düşüğün arkası hemen olur derler...seninki kimyasal gebelik olmuş galiba...artık adetine 5 gün kala falan kanda mutlaka baktırmalısın gebeliğe...hemen iğneye başlamak için..
fazlan var eksiğin yok
ewet
hakkımızda hayırlısı
![]()
zafer senindir
kız bugün yine yanıyor burası ya pazara gittim geldim mahvoldum şimdide fasulye temizliyorum..