Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol cnmmm...öyle yapacam artık adetten önce kanda baktiricam...kanamamda yok daha...

saol sevincim insallah kuzucummm rabbim herkese bebek nasip etsin...dualarım hepinizle....bana drlar içme diolar sevincim...kac dra sordum...antitrombin 3 yüksek çıktı bende...sınır 122 bende 126 çıktı...oda pihtilasmayi önleyici oranmis yuksekmis o nedenle içme dediler..

ewet canım mutlaka öyle yap inşaallah daha hayırlısı bulur seni...

saol cnmmm...öyle yapacam artık adetten önce kanda baktiricam...kanamamda yok daha...

saol sevincim insallah kuzucummm rabbim herkese bebek nasip etsin...dualarım hepinizle....bana drlar içme diolar sevincim...kac dra sordum...antitrombin 3 yüksek çıktı bende...sınır 122 bende 126 çıktı...oda pihtilasmayi önleyici oranmis yuksekmis o nedenle içme dediler..

anladım cnm hayırlısı o zaman Olacak bak bu işaret hamile kalabiliyorsun
Allah bu günlerde imtihan ediyor sabret hayatım..

kolay gelsin cnm sorma burasıda yanıyorrrr:37::37:
pazara gitmeye korkuyom valla:18:
ay ben gezemedim bile gerekli olanları alıp hemen kaçtım eve...
babası kocamı aramış bişe sormak için bizimkide siz napıyorsunuz demiş oda bacın gildeyiz demiş:53::53:
benim malda bak yine haber etmediler etmesinler boş ver diyor:53::53::53:

iyi farkına varmış bari,aman çağırmasınlar yine moralini bozarlardı senin...

anladım cnm hayırlısı o zaman Olacak bak bu işaret hamile kalabiliyorsun
Allah bu günlerde imtihan ediyor sabret hayatım..

sabrediyorum kuzucummm....çok saolun iyiki varsınız...kocisim yemeğe götürecekmis beni hazırlan akşama dedi...parkzirveye götürecekmis....

:129: ewet hayatım sürünsün bakalım :27::27:

canım sen akıllı bi kadınsın ben ce çok da fazla uzatma 12 yıldır tecrübeyle sabit değişen bi şey olmayacak sen yıpranıp üzüldüğünle kalacaksın bak sen dünden beri kendini yiyip bitirdin kaynoş koca totosunu yaydı geziyo ruhu bile duymadı sen de onlara inadına kocana daha iyi davran aradaki farkı görüyo kocişler ama ellerinden bi şey gelmiyo sen sinir olacağına onlar sinir olsun tatlı tatlı sok laflarını sonrada ya kafanı çevir ya hemen ordan çık bi şey derse de şaka yaptım de uyuz olup bırakıyolar bu huylarını sen onlara çok yüz vermişsin ben artık herşeyi diyorum

mesela ben senin yerinde olsaaydım o gün derdimki keşke komşulara giderkende çağıraydın beni derdim.

görümcene gitmişler hiç kocişe bişi deme hepiniz bi aradayken geçen size gelecektik sizde börülceye gitmişiniz haber vereydin bizde gelirdik özledik börülceyi görmüş olurduk de mesela onlar sinir olsun sen olcağına

seni yine çağırırsa komşular için bu gün falan geçen evlilik yıldönümümüzdü biraz rahatsızlandım kutlayamadıkta bu gün program yaptık yemeğe gideceğiz yoksa seve seve gelirdim deyiver canım ortadan ikiye yarılsın

Seraycım nslsn canım? Hastanedemisin hala?

Selam kızlar nasılsınız?_

iyiyim cnmmm...sen nasilsin? annemdeyim suanda...azcik onlarla konusim...kapatiom şimdi...görüşürüz kızlar....üzülmeyin emi...ben üzülmüyorum....hakkımda hayırlısı buymuş...Allahım kimselere göstermesin...

:110: gitmeyi düşünmüyorum :110:
sevinc sakın haaa öyle birşey yapim demee şimdi sinirlisin diye böyle diyorsun,pişman olursun bak zaten o doktordan randevu almak zor sakın yapma böyle bir hatayı:20:
canım sen akıllı bi kadınsın ben ce çok da fazla uzatma 12 yıldır tecrübeyle sabit değişen bi şey olmayacak sen yıpranıp üzüldüğünle kalacaksın bak sen dünden beri kendini yiyip bitirdin kaynoş koca totosunu yaydı geziyo ruhu bile duymadı sen de onlara inadına kocana daha iyi davran aradaki farkı görüyo kocişler ama ellerinden bi şey gelmiyo sen sinir olacağına onlar sinir olsun tatlı tatlı sok laflarını sonrada ya kafanı çevir ya hemen ordan çık bi şey derse de şaka yaptım de uyuz olup bırakıyolar bu huylarını sen onlara çok yüz vermişsin ben artık herşeyi diyorum

mesela ben senin yerinde olsaaydım o gün derdimki keşke komşulara giderkende çağıraydın beni derdim.

görümcene gitmişler hiç kocişe bişi deme hepiniz bi aradayken geçen size gelecektik sizde börülceye gitmişiniz haber vereydin bizde gelirdik özledik börülceyi görmüş olurduk de mesela onlar sinir olsun sen olcağına

seni yine çağırırsa komşular için bu gün falan geçen evlilik yıldönümümüzdü biraz rahatsızlandım kutlayamadıkta bu gün program yaptık yemeğe gideceğiz yoksa seve seve gelirdim deyiver canım ortadan ikiye yarılsın

ağzına sağlıkkk:54:

kız ne kırk yılın bası hep dıp dıpe cok samımıler bıde kaynın cocukları bısey dokunsun laf yapıyo bu kendı bacısı ya krısın doksun kımse karısmaz korksun gelınde daha yenı halım nıye uzerın ekola doktureyım kcoam evede canım 2 ay gece yok erken yatıyo ıste bende cıkacam kafam ok agrıyo neense mıdem bulanıyo :25::25::25::31::31:
canım eltimgil buruya iftara geldi kaynanamla onlar gitti arkalarından temizledim antrenin halasına fayanslarına kustu oglu oda yetmemiş havlu vermiştim ona oglanın önüne koysun diye ona akusmuş çorplarına kusmuş sen benim havlu kayıptı dedim günahını aldım götürmüş yıkar ütüler getiricek dedim bu konuyuda eşimle paylaştım sonra eşim iş kıyafetlerini getridi oturdum klozetin üstüne tulumlarının ceplerini boşaltıyorum deterjanı yumuşatıcıyı koydum kapagı açtım ıyyyy dedim bu koku ney bakarımki:53::53::53: benim mutfak havlumu sen makinanın içine at leşgibi kokmaya başladış 4 rahat geçmiştri agzı kapalı olunca sen benim şalterler attı eşim fırladı sesime canım şuna bak ya dedim tabi ılımlı yanaşıyo aman olsun yıkarsın ulan dedim konuşma:57::57::57:benim çocugum yapıcak alırım o havluyu götürürm evime yıkarım ütülerim kusura bakma derim şimdi ban kızıcaksınız bir havlu insan der makinanın içine attım diye :47::47:canım havluyu sinirimden çöpe attım :30::30:

canımmm ınsallah verecegım ama olur ya unutursam msj atın cunku tam adet gunumde memlekete gıdecegız allahım ahyırlısını nasıp etsıncumlemıze
haber ver:24::24:
günaydın kızlar...dr a gidiom şimdi...dua edin bana...Allaha emanet olun...öptüm hepinizi
canım herşey allahtan bebegim üzülme olurmu:14::14: bak bendede pırtılaşma sorunu var doktor haziranda verdi ilaçları eylülde vesile olucez ilaçlarım folbiol diyaformin yumurtalarım çatlasın diye kilo vermeme yardımcı oluyor koraspirin kanım sulansın diye birde kan pırtılaşması için apikopal verdi bunları gebeligin süresindede kulanıcaksın dedi onun yanına cleksi 06 proluton depont magnezyum ve progestoron içicen dedi dahada vericem dedi dikiş şart dedi :53::53::53:sende olursa adam gibi bir doktora git sende pırtılaşma var kaç arkadaşım kullanıyo gebelikten önce hep bebegin hastası ilerliyo hemde düşük yapmıyosun sen bu dedigimi bir düşün biliyosun ben senin iyiligini düşünüyorumevlat acısını çok iyi bilirim 3 kere yaşadım :14::14::14:
günaydın kızlarrr keyifler nasıllll annem rahatsızdı onunla ilgilendim 2 gündür gelemdim nette
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah :16::16:
Günaydın kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:16::16:
:3:
günaydın kızlarrrr:16::16::16:mutlu günleerrr:16::16:

:3:

:110: fazlan var eksiğin yok :63:

:27::27::27::27::27::27: ewet

:53::53: sabahın beşinde ne geziyon gızzz

:31::31::31:

günaydın canım saol sanada mutlu günler

canım hiç üzülme bak bu imtihan başarıyla geçersin inşallah arkasından sağlıkla bebeğin gelecek:16:

canım adet gibi kanaman olur biraz sancında olabilir Rabbim tez zamanda verecek bebeğini işaret olarak düşün Allaha sığın canım

aspirini iç derim çook faydasını gördüm ben :31::31:

:31: tünaydın canım moralim bozuldu sabah sabah :31: hakkımızda hayırlısı:31:
:1::1::1::1:terbiyesiz karı seni keşke adanaya gelebilsem seni beydaglıyı çokmerak ediyorum tatili beleşe gitirim kız:27::27::27:
iyiyim tatlım dün gece aniden çıktım bilgisayarı kapatta konuşalım dedi :110:
:110: bende seninle konuşacak bişiyim yok didim :110:
olsun gel dedi geçtik konuştuk herşeyi söyledim :110:
benim ne suçum var dedi
bende beni savunmadın dedim
savunmadığın sürece de bu böyle olacak didim:31::31:
sonrada uzatma felan dedi ılımlıydı :110:
yaklaşmak için adımlar attı ama havasını aldı :63:
şu anda da sürünme aşamasında :63:
iyiki senin kocan degilim ben :18::18::18::18:
:63: sabahta sarılmış öpüyor felan :110:
ben : git başımdan uykum var :110:
daha dur burnundan getirecem :63:
bide benden telefon beklemiş bütün gün :53:
:63: çok beklersin dedim :63:
aynı ben vallahi:27::27:
beydaglı bu arada dün akşamda börülceye iftara gitmişler :53::53::53:
duy da inanma ama bizim haberimiz yok:53::53::53:
bir gün önce halamlarda hep bir aradaydık:53:
aman canım çagırmasınlarda ırgat gibi çalıştırıyolar boşver :19::19:bak benimkiler agzılarıyla çagırdılar hiç aradılarmı iftara gel diye nerde ne çagırsınlar nede gelsinler onları gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo:47::47::47:

ne çene varmış kardeşim sizde anca gelebildim geçmişten :57::57::57::57:

:9::9::9::9::9::9: ayyyyy bayılacam şimdiii çok haklısın canım çok saol:9::9::9::9::9::9:

babası kocamı aramış bişe sormak için bizimkide siz napıyorsunuz demiş oda bacın gildeyiz demiş:53::53:
benim malda bak yine haber etmediler etmesinler boş ver diyor:53::53::53:
:57::57::57:kocaya mal deme kalas diyebilirisin :20::20::20:insan kocasına öle dermi ah yanımda degilsinki kulagını çekeyim :38::38:
paşa karısı gelmiş :110:
canım anca makinayı yerleştirdim banyoyu topla yatagı topla işim bitti bu erkekler banyoya girince neden acaba savaş alanı gibi oluyo bornozu bir yere atmış çamaşırları bir yere:53::53:len aç kirli sepetinide içine at kalas ne olucek :40::40::40:
iyiyim cnmmm...sen nasilsin? annemdeyim suanda...azcik onlarla konusim...kapatiom şimdi...görüşürüz kızlar....üzülmeyin emi...ben üzülmüyorum....hakkımda hayırlısı buymuş...Allahım kimselere göstermesin...

canım sende üzülme hakkımızda hayırlısı bebebm ya sen bu dedikelrimi bir düşün çünkü gebe kalmadan vucudu bebege hazırlıyosun kız beydaglı seninde kullanman lazım o ilaçları sendede pırtılaşma var:20::20::20:kullanıyomusun bakıyım :57::57:

rabbim çok büyük mükaafatını alacaksın canım:32:

Back
X