Allahlarından bulsunlar..........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahlarından bulsunlar..........
yok yok cadısın sen cadı belliben şimdiye 100 kere yumuşayıp barışmıştım len yazık adama
![]()
kızlar hoşça kalın ben çıkıyorum hazırlanıp dükkana gideceğim.
canım biliyosunuzki ben panik atak hastasıyım
hastalandım allah var karşıdaki yengem baktı erzagına kadar pazarın akadar yapıyoduk maksat bana abaksın diye kaynanam orayı aramı ş kız onu kov o numara yapıyo dikkat ilgi çekmek için yapıyo demiş
tabi inanmadım ben yok ya demez deidm korkumada diyeyemedim neyse birgün bizegeldiler kaynanam evde birşey yok hizmet veriyim yemek ev işi yapamıyorum annemler aradı memlekete çagaırdı hocaya götrücekler beni erkek kardeşim aldı götürüd beni 1 hafta kaldım kalmadımmemlekette düşün kocama dedimki annenlere diyelim haberi olsun boşver dedi sonra eşimi aramış saymış durmuş biz burda neyiz haberimiz yok oglum seninkarısını bir poku yok saglam demiş eşimde sen kudur anne onunla ben yaşıyorum sen degil dedmiş eşimde bu lafı ban dedimi sana sonra benim ruh halimi düşün
taki panik atak nöbeti geçirdim yanında öle inandı allahıma havale ettim onu hakkımı helal etmiyom işte o kaaa beni maffettiler çok ezdiler agzıma bile ettiler bu gözyaşlarımın hesabını vericekler işşallah ben rabbime güveniyorum benim hakkımı onlarda bırakmaz
size soruyorum bu hastalaıgın şakası olurmu
![]()
görüyorumki herkes burda bende gelicem 1 saate kadar...
bihter diil
bitterçikolataaa :125::125::125:
gece atladınmı geceliği giyipte herüfün üstüne![]()
üzülme hayatım böyle şeyleri hatırlayıpta daha beter olma salla gitsin Allahın var senin oda sana yeter..
canım diyetteyim ya yasaklı şeyleri gözüm görmüyo zaaar
kız ne geceligi bornozla açılışı yaptın![]()
canım insanın canını ne yakar biliyonmu deger verilmemek kötü bir gelin olsam dersinki kötüsün aman neyse ya boşver
18 ağustosta olucembayrama niyetim bozuk yane
![]()
konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.
Allah seni kahretmesinniyeti bozuk karı bide ahlakını ben bozmuşum
![]()
kızlar ban akıl verin ne olur şimdi benbayramı burda geçiriyimde öylemi gidiyim memlekete yoksa bayramdansonramı gidiyim ablam diyoki 2 günü bin 3 günü amcamınkızının nişanı varda yengem benide okudune yapıyım bu işi bayramda eşimi bırakasım yok 2 hafta aklıcam zaten az havam degişsin dediydim eşimdede ayrılasım yok
anası okadar akıyorumda memlekette bir kere anca geliyo
erşim perişan oluyo diyorum kıyafeti çok ütsünü yapıyım 2 hafta yeter degilmi eşime
gitmedende yemeklerini yaparım
![]()
tatlım kafanı dağıtacaksan sana iyi geleceğine inanıyosan git ik, hafta dediğin nedirki hem moral depolamış olarak gelirsin eşinin kıyafetlerini yemeğini hazırla dediğin gibi o perişan kalmasın sende kafanı dinlen toparlan güle güle git güle güle gel![]()
ayy benide götürün parkzirveye oraya bayılırım
![]()
canım biliyosunuzki ben panik atak hastasıyım
hastalandım allah var karşıdaki yengem baktı erzagına kadar pazarın akadar yapıyoduk maksat bana abaksın diye kaynanam orayı aramı ş kız onu kov o numara yapıyo dikkat ilgi çekmek için yapıyo demiş
tabi inanmadım ben yok ya demez deidm korkumada diyeyemedim neyse birgün bizegeldiler kaynanam evde birşey yok hizmet veriyim yemek ev işi yapamıyorum annemler aradı memlekete çagaırdı hocaya götrücekler beni erkek kardeşim aldı götürüd beni 1 hafta kaldım kalmadımmemlekette düşün kocama dedimki annenlere diyelim haberi olsun boşver dedi sonra eşimi aramış saymış durmuş biz burda neyiz haberimiz yok oglum seninkarısını bir poku yok saglam demiş eşimde sen kudur anne onunla ben yaşıyorum sen degil dedmiş eşimde bu lafı ban dedimi sana sonra benim ruh halimi düşün
taki panik atak nöbeti geçirdim yanında öle inandı allahıma havale ettim onu hakkımı helal etmiyom işte o kaaa beni maffettiler çok ezdiler agzıma bile ettiler bu gözyaşlarımın hesabını vericekler işşallah ben rabbime güveniyorum benim hakkımı onlarda bırakmaz
size soruyorum bu hastalaıgın şakası olurmu
![]()
kız sen dr gidecektin tedaviye ara verdim felan dicektin gitmedinmi gittiysen bize niden bilgi virmedin![]()
25 ağustos canımkarılar başak karısnın yerine batları topluyom herkes batını versin datlılarım
Haydee batlar (hamişler hariç...)