Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse kızlay ben çok yoruldum bugün çokta uykusuz kaldım sabahın 5inde kalktım pazara gitmek için cins bura yaa 4te kuruyolar pazarı 6ya 7 ye bişiii kalmıyo zaten çeşit falanda az bol bol patlıcan domates biber etli fasülye vardı halkı öyle etli çekirdekli fasülyeyi seviyo diye doğru düzgününü bulmak zor ama ben çok güzel bi incecik taptaze fasülye buldum 3-4 kilo aldım hem incelerinin turşusunu kurdum geri kalanınıda sadece domatesle karsalayıp buzluğa attımki kışında yiyebileyim haftaya bulursam alcam geneen az haftada 1 yemeye çalışıyom çünkü domates falan doğradım kurusun diye sabah sabah gelince biissürü şeyle uğraştım uyuyamadıydım ay neyse ben çıkıyodum yaa hadi iyi geceler hanımlar yarın devam ederiz o başağada söyleyin bat listesinden silmiş ama haylaa hamişliğimi ilan etmemiş ilk sayfada işte hıh..
neyse çok öpüyorum sizi hadi iyi geceler hoşçakalııın
![]()
slm kızlarrr...nasılsınız...ben iyi sayılırım.... kuzenim ameliyat oldu bugün göğsü alındı kanser teşhisi konduhastanedeydim ...onun dışında iiyim...hiç kanamam olmuo sadece lekelenme oluo....buarada yarın karagöl die bi yer var oraya gidecez...dağa çıkıcaz...çadırda kalacaz....çok soğuk oluomus ....üşücez azcık adananın sıcağından sonra....telefonda çekmio orda...merak etmeyin beni....pazartesi de bi dr a gidicem...annemle beraber...bakalım neler dicek...hepinizi seviyorum...öpüldünüz....
bengisuu daha yeni duydum ben bebişiniz geliomuşşş...hayırlı ugurlu sağlıklı sıhhatli evlat olsun cnmm...rabbim korusun ikinizide....çok sevindimmm...tebrik ediyorum...taşınma işe yaradı demek...düşünmeden yapınca olmuştur eminim...öpüyorum cnm
![]()
slm kızlarrr...nasılsınız...ben iyi sayılırım.... kuzenim ameliyat oldu bugün göğsü alındı kanser teşhisi konduhastanedeydim ...onun dışında iiyim...hiç kanamam olmuo sadece lekelenme oluo....buarada yarın karagöl die bi yer var oraya gidecez...dağa çıkıcaz...çadırda kalacaz....çok soğuk oluomus ....üşücez azcık adananın sıcağından sonra....telefonda çekmio orda...merak etmeyin beni....pazartesi de bi dr a gidicem...annemle beraber...bakalım neler dicek...hepinizi seviyorum...öpüldünüz....
çok sağol canım yaa darısı isteyenlerin başına artıkınbu arada bişey duydum sende bebişinimi düşürüyomuşun naapıyomuşun çok geçmiş olsun canım yaa neden oldu üzmezse seni anlatırmısın biraz? :26:
:26:
:44:
:18: işte böle bir ruh hali içindeyim
inşallah bır mucuz e olurda bebegın senle olur canım dıkkat et oralarda kendıne
kuzenın ıcın üüzldum allah yardımcısı olsun gecmıs olsun![]()
çok sağol canım yaa darısı isteyenlerin başına artıkınbu arada bişey duydum sende bebişinimi düşürüyomuşun naapıyomuşun çok geçmiş olsun canım yaa neden oldu üzmezse seni anlatırmısın biraz? :26:
geçmiş olsun canım..
kendine çok dikkat et olur mu..bizlerde seni seviyoruzz
tatlım iyim kocişim görevdeydi geldi, annemgildeydim eve geçtik anca toparlanabildim... bebişimde iyidir inşallah yarın görüş günümüz:)nasılsın kuzum bebgın nasılll sesın cıkmıyo saclarını duzlestırıyon![]()
tatlım iyim kocişim görevdeydi geldi, annemgildeydim eve geçtik anca toparlanabildim... bebişimde iyidir inşallah yarın görüş günümüz:)
git canım bi güzel kafanı dağıt,ama üşütme oralarda ayaklarını ve belini sıkı tut, anlaşılmasa da düşük yapıyosun lohusalıkta geçerli herşey senin içinde geçerli biliyosun... kuzenin içinde allahtan acil şifalar diliyorum,bununla geçmiş olsun hayatından önemli diil yainş.tamamen temizlenir..
Kızlar progestan hem yutulup hem de vaginal kullanılabiliyor. Düşük tehlikesi olanlar uzun süre kullanıyo bunun gibi bir de crinone jel var ada vaginal kullanılıyo ben en son deneme de 2 kutu ondan kullandım mesela
yaparsın canım kaynana anlayıslı degılmı hem ılacalrını kaynan burdan kendı ustune alsın ole para odemeyın sız orda ne arıyonuz calısıypmusun ev hatunumusun![]()
keşke tedavini türkiye dönüşü başlasaydın canım daha rahat olurdun ama neyse rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur
benim akıntım devam ediyo keşke üstüne falan görmüş olsam ayy ne büyük mucize olur yaaa![]()
Neyse kızlay ben çok yoruldum bugün çokta uykusuz kaldım sabahın 5inde kalktım pazara gitmek için cins bura yaa 4te kuruyolar pazarı 6ya 7 ye bişiii kalmıyo zaten çeşit falanda az bol bol patlıcan domates biber etli fasülye vardı halkı öyle etli çekirdekli fasülyeyi seviyo diye doğru düzgününü bulmak zor ama ben çok güzel bi incecik taptaze fasülye buldum 3-4 kilo aldım hem incelerinin turşusunu kurdum geri kalanınıda sadece domatesle karsalayıp buzluğa attımki kışında yiyebileyim haftaya bulursam alcam geneen az haftada 1 yemeye çalışıyom çünkü domates falan doğradım kurusun diye sabah sabah gelince biissürü şeyle uğraştım uyuyamadıydım ay neyse ben çıkıyodum yaa hadi iyi geceler hanımlar yarın devam ederiz o başağada söyleyin bat listesinden silmiş ama haylaa hamişliğimi ilan etmemiş ilk sayfada işte hıh..
neyse çok öpüyorum sizi hadi iyi geceler hoşçakalııın
![]()
iyi geceler canımmruyanda benı gor bebklerımızn oyun oynadıgını bızımde cay ıctıgımız gor
![]()
olsun annem üüzlmem ne kadar büyük göbük o kadar çatlak riski dimektamam hemşeriyiz madem barışak:13:
evet benim göbük senden daha büyük iç göbeğim dar ya daha çok belli hamile oldugum ama sen üzülüyon diye söylemedim![]()
tşk ederim notumuda düşmüşsünmersi artık kendimi buraya daha çok ait hissedebilirim
![]()