- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
iyyyyyyyyykkkkkk bu ne kızzzzz
benm avatarım en güzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bengisuu cnm listedeki yazını değiştirdim
çok güzel oldu
soğan kürünün de reklamını yaptık
sen şimdi bi hamişlk takvimi yapta bakak
Eki Görüntüle 486247
SAHURDA İYİ GİDER...
KARNIYARIK BÖREĞİ
Malzemeler: 3 tane hazır yufka
3 çorba kaşığı yoğurt
1 türk kahvesi fincanı ile sıvıyağ
3 tane yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak,beyazı böreğin harcına katılacak)
1 paket kabartma tozu
İç malzemesi için:100 gram beyaz peynir ve maydonoz
Üzeri için 1 tane domates-2 tane biber
Yapılışı:Yumurtaları,yoğurdu,yağı,kabartma tozunu karıştırıp çırpın.Bir yufkayı açıp bu karışımın yarısını sürün.İkinci yufkayı birinci yufkanın üzerine serip kalan karışımı sürün.Üçüncü yufkayı en üste serip sigara böreği keser gibi 16 eşit parçaya bölün.İçine peynirli içten koyup sigara böreği gibi sarın.Yağlanmış tepsiye dizin.Üzerlerine yumurta sarısı sürün.Karınlarına birer yarık açıp yarıklara birer dilim kesilmiş domates ve biber koyun.Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun..
önemli not lütfen dikkate alınızzz yufkaya sürdüğümüzz karışım 2 yufka üzerine sürülcek şekilde ayarlanmıştır ilk iki katına ayrı ayrı yarısını bi katına yarısını bir katınaa sürmelisiniz yok çok oldu yok sulu oldu demeyinn yoksa kaskatı bir börekle karşılaşabilirsiniz bizzat denenmiştir ilk yaptığım harika ötesi olmuştu.Deemkki neymiş tarifi tarifine uygulanmalıymış.Karışımı çoğaltın iki katına mesela 6 yufkadan yapıcaksanız malzemeleri 2 katına çıkarınızzz bol bol yufkaları ıslayınız.(taze pazardan alınız yufkanızı günlük)
Dün komşuda yaptım malzemeden çalınca birde yufkası market yufkası olunca çok zor oldu ama 64 adet börek çıkarttım.
![]()
çok güzel gözüküyoooo...börek istiyoruuuuuummmmmmmmmmm![]()
günaydın kızlar
HADİSKO börek harika görünüyor ellerine sağlık canım![]()
tabii kızım kim yaptı ben yaptım afiyet olsuınnnnnn :)))
anladim canim, ins benimki de ondan iste, ins bi ise yarar...
kaynanam anlayislidir da ben cekinirim, yilda bir defa gidiyorz 2 hafta kaliyoruz sadece, cok rahat edemem galiba. ben calisiyorum canim..cok sukur.. halimden memnunum elhamdulillah..
ya iste cok da tedavi sayilmaz sadece dusuk onleyici hapim var iste bu kadar. 3 ay daha kendimiz denices, olmazsa clomid e filan basliycas bakalim
hmm inss canim hayirlisi, bizim yarisma takiminda bi kisi vardi, 2 ay ustune gormus, 3. ay adet olmayinca doktora gitmis, kese gorcem diye, cocuk kocama olmusmus o zamana kadaryani tabi mucize iste inss olur
vay masssallah hem gebe hem hamarat hanimmboyle kisilere cok ozeniyorum, ben ne tursu kurmayi biliyorum ne de o diger bahsettgn seyleri
![]()
bi gun ogrenirim heralde
beni ve bebegimi de gorun ruyanizda, ben de cay iceyim orda bi kenarda
gecmis olsun canimmm.... sayi dustuyse dusuyordur bebek, ama normal adet gibi olursun merak etme.. yanina ped al yedek camasir al agri kesici al, ama extra bi sey olmaz korkma.
yine de kendini cok yorma.. belki bebegi koptugu anda bi sancin olabilir kia bi sure, ama sayi dustuyse belki coktan kopmustur. benim sayim dusmeye basladgnda adet olmustum, bazilari da sifir olana kadar bekliyor 1 hafta kadar surebilir en fazla saniyorum...
bizim de cadirimiz, ocak ve tupumuz, fenerimiz filan var hep aldik ama bi turlu cadir kampi yapmaya gidemedik.
4 kere bi gol kenarina balik tutmaya gittik burdan 3bucuk saat uzakta, ama otelde veya kabinde kaldik..
cadiri hic kullanmadik daha.bi gun gideriz belkim biz de
iyi eglenceler canim..
![]()
YAVRUM GEÇMİŞ OLSUNNNN RABBİM ŞİFA VERSİNNNN karagöl haaaaaa vayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrr bencede yoğganla yatarsınız orada (ben biliyorum oraları)çok güzeldirrrrr havası suyu
ben totomla değil gözümle baktım önce yoktuuu sonra nasıl olduysa yazılmış batım![]()
canım resim alıntı ama benim yaptığım hem görüntü hem yumuşaklığı hemde tadı aynı olduuuuuuuu çok beğenildi komşularımada gönderdimmm oyüzden dün çağırıldım ama malzeme çok önemliii.saol cnaım benimmmaman hemen de översin kendini ama bu resimdekini sen yaptıysan gerçekten iştah açıcı duruyo ellerine sağlık![]()
hadiskocum ellerine sağlık akşam bakarım tarifine yapabilirsem yapayım sahura...
ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi
kız bu sevinç nerde tlf da int. paketi yokmu karının
canım resim alıntı ama benim yaptığım hem görüntü hem yumuşaklığı hemde tadı aynı olduuuuuuuu çok beğenildi komşularımada gönderdimmm oyüzden dün çağırıldım ama malzeme çok önemliii.saol cnaım benimmm
saol canım sende yapyap kız iki kişiysenizzz 3 yufka 16 adet börek yeter pek zamanını almazz görüşürüz cnaım
azııcık rahat bırak kankamı beni arıo seni aramıo diemii meraklandın benden msj alıon yetmiomuuu kızz bugün akşama gelir herhalde neden telden girmio bilmiom belkide çekmiodur:)))
çok saol cnm...olmadı daha kanamam yaaa dusmuomu yoksa diom kendi kendime ama test yaptım idrarda bise çıkmadı...gidemioz yaaa birileri vazgeçmiş gitmekten onlar gitmeyince bizde gidemioz :-(