- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Slm tatlim nasisinnn
iyi cnm ya nolsun
elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.
meğer şartel atmş
eşim gelince açtı

sen ne yapıyosn bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm tatlim nasisinnn
bayram gunu sanırsam sogan ıcemem ozmana kadar 8 gun var gene faydası olmaz mı acaba :26::26::26:
giriyorum tam başlıyorum geçmişi okumaya bi müşteri geliyor ya da bi arkadaş.. sonra bi bakıyorum düşmüşüm siteden![]()
cok saol cnmm...walla inşallah dicem ama sağlıklı olurmu bilmem rabbim bilir tabide pıhtılaşma oldugu için varsada korkuyom açıkçası çünkü iğne kullanmam lazım....
aminnnnn....bende bilmiomki cnm...2 temmuzdu son adetim 2 agustosta beklerken 29 temmuzda adet oldum...adetim bittikten sonra kasıklarımda ağrı olunca test yapim dedim...çıktı...sonra sağlık ocagına gittim 142 çıktı...kadın doğum dr una gittim 177 çıktı ...sabah bidaha yapalım dedi..iğnemide verdi yaptırdım...sabah gittim değerim 85 e düşmüş...düşük yapıomusum...hala kanamam yok nasıl düşük anlamadım...lekelenmeler var sadece..bakalım p.tesi başka bi dr a gidicem...
saol cnmmm....ederim inşallah...tek düşüncem oralarda kanamam falan olmaz inşallah...rezil olurum wallaa![]()
kız sen cıkmadın mı dalgamı gecıyon bızleyoksam konusmak mı ıstemıyon
![]()
iyi cnm ya nolsun
elektrk kesik diye kaç saattr gelmesini bekliyorum netsiz kaldm.
meğer şartel atmş
eşim gelince açtıboşuna elektirksiz kalmşm
sen ne yapıyosn bakim
ay çok uzun sevinç:26: kısaca anlatmak gerekirse dükkandaki diğer bilg. çok yavaş... ayrıca eleman işten çıktı..ben dedim gelir bahaneleri siralar :99: pc niden gitti anlat ben dinlerim
![]()
senin adınada çok sevindim ne güzel işe girmişsin benim kocişte iizn verse ben girerdim ama nerde![]()
tam çenegül cuk oturdu di mi sevince..çenegül
![]()
canım ben de seni çok sevdim çok tatlısın hem de sevinç gibi cadaloz değilsinhe hemşoyuz aynı kafayız sende gel bizim kafadan ol..neden yara olmuş acep:26:iyi hadi sen anlaşmana geç kalma,sesa da bir alemmiş çok sewdim ben onu
ewetttttttt serayy hamileeee![]()
anladim canim, ins benimki de ondan iste, ins bi ise yarar...
kaynanam anlayislidir da ben cekinirim, yilda bir defa gidiyorz 2 hafta kaliyoruz sadece, cok rahat edemem galiba. ben calisiyorum canim..cok sukur.. halimden memnunum elhamdulillah..
ya iste cok da tedavi sayilmaz sadece dusuk onleyici hapim var iste bu kadar. 3 ay daha kendimiz denices, olmazsa clomid e filan basliycas bakalim
hmm inss canim hayirlisi, bizim yarisma takiminda bi kisi vardi, 2 ay ustune gormus, 3. ay adet olmayinca doktora gitmis, kese gorcem diye, cocuk kocama olmusmus o zamana kadaryani tabi mucize iste inss olur
vay masssallah hem gebe hem hamarat hanimmboyle kisilere cok ozeniyorum, ben ne tursu kurmayi biliyorum ne de o diger bahsettgn seyleri
![]()
bi gun ogrenirim heralde
beni ve bebegimi de gorun ruyanizda, ben de cay iceyim orda bi kenarda
gecmis olsun canimmm.... sayi dustuyse dusuyordur bebek, ama normal adet gibi olursun merak etme.. yanina ped al yedek camasir al agri kesici al, ama extra bi sey olmaz korkma.
yine de kendini cok yorma.. belki bebegi koptugu anda bi sancin olabilir kia bi sure, ama sayi dustuyse belki coktan kopmustur. benim sayim dusmeye basladgnda adet olmustum, bazilari da sifir olana kadar bekliyor 1 hafta kadar surebilir en fazla saniyorum...
bizim de cadirimiz, ocak ve tupumuz, fenerimiz filan var hep aldik ama bi turlu cadir kampi yapmaya gidemedik.
4 kere bi gol kenarina balik tutmaya gittik burdan 3bucuk saat uzakta, ama otelde veya kabinde kaldik..
cadiri hic kullanmadik daha.bi gun gideriz belkim biz de
iyi eglenceler canim..
![]()
kız ne bilim karşılıklı anlaşmalar içinde mukabele imzalandı falan denir ya..sessa alem evet mukabeleyi anlaşma yaptı
seray hjamileeeeee![]()
sen burda kime ne diyon hiç anlamadım başakdumanda cır cır olmş
hiç yakşmıyo o güzel göslere
maaşallah güzel hatun
ama cır cır olmayaydı eyydiiii![]()
Kozmik Bakım
08 Ağustos 2012 saat 10:27den 10 Ağustos 2012 saat 23:10a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
(tavsiyem 9 ve 10 Ağustos'u tercih etmenizdir!)
Ayın boğa burcunda küçüleceği bu günler, epilasyon için ağustos ayının en uygun günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart!
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bak ben dedim sana.. boğa burcu kocanla aranızı açtıbenim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim
hiç konuşmadıkçayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim
ama benim hiç bir hatırım yokmuş![]()
ay şu işe çarpışma çatışma deyip durmayın yaaaa... gözümde çok komik şeyler canlanıyor..çatışma değil kızzzzzzzzzzzzzzz ÇARPIŞMAA![]()
Ayy cnmm kc saat bklemissinnn bosuna nyseki esin yetismis
Bnde ewde oturuyorum calismayi dusunuyorum ama karar weremedim napsam acaba
bengisucum senin facen varsa ekle canım bak sana avatayyyy buldum kendim koyucaktım ama sana daha çok yakışırrrrEki Görüntüle 486235 beğenirsennnnnnn alabilirsin bak pahalıya patlar ahahhaah tmm tm sen yeni taziş annesin ondan başak üstlenicekmiş![]()
buda güzelmiş yav ama ben hareketli avatay istiyom yaa benimki gibiii
bengisucum senin facen varsa ekle canım bak sana avatayyyy buldum kendim koyucaktım ama sana daha çok yakışırrrrEki Görüntüle 486235 beğenirsennnnnnn alabilirsin bak pahalıya patlar ahahhaah tmm tm sen yeni taziş annesin ondan başak üstlenicekmiş![]()
başoş neyi üstleniyo alamadım :26: benim yaygaracı güzel yaa seviyom keratayı ama uslu çok şükür beim bebiş şimdilik öyle bulantı falan yapıpta üzmüyo annesini sadece habire bişiiler yiyesim geliyooo![]()
bengisuu cnm listedeki yazını değiştirdim
çok güzel oldu
soğan kürünün de reklamını yaptık
sen şimdi bi hamişlk takvimi yapta bakak
duman ı göerdüm de face tekız ne bilim karşılıklı anlaşmalar içinde mukabele imzalandı falan denir ya..
sen de mukabeleye gidiyorum geç kaldım deyince dedim bu ne imzalıcak acaba:44:
sen burda kime ne diyon hiç anlamadım başakçok gizemli konuşmuşsun
ay şu işe çarpışma çatışma deyip durmayın yaaaa... gözümde çok komik şeyler canlanıyor..![]()