Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

soğan kürünü mutlaka dene cnm sadece pko lular için değilki o:26::26:
hakkında hayırlısı kistin erimiş çok sewindim.:16::16:

bugun basladım sevınc gı bı ıftarda bı sahurda ıcecem de sımdık doktora sordum benım sorunum ne dedım oda yok spoorun dedı sadece bu ay kıst olusmadan bıda gorecem dedı ıgneden sonra catlamıs mı dıye sanırım yumurtam catlamıyo bunun ıcın ne yapmm lazım sogandan harıc :29::29::29:

sevınc kaynansı aramıs mı cok merak ediyom :19::19:

benım kaynana aramadı ne meraksız kadın :19::19::19:
:50::50::50: çok annem haberi var ama niye arasınki el kızıyız ya biz :110:
kızlar sımdı arefe gunu ıgne vurulacam buyurse yumoslar cunku 12 gunumm

ozman bayramın 23 gunu ılıskı olcak bayram gunlerı ılıskıye gırılırmı :44::44::44::44: ben gırılmez dıye bılıyorum ne olcakkk

kızlar hata burda konusmustuk

kandıl ve bayramlarda gırılmez dıye bılıyorumm

kızz nozaaaaaa nerdesın senle konusmustuk :44::44::44:

kandillerde girme
bayramda bişi olmazz

bugun basladım sevınc gı bı ıftarda bı sahurda ıcecem de sımdık doktora sordum benım sorunum ne dedım oda yok spoorun dedı sadece bu ay kıst olusmadan bıda gorecem dedı ıgneden sonra catlamıs mı dıye sanırım yumurtam catlamıyo bunun ıcın ne yapmm lazım sogandan harıc :29::29::29:

incir kürü var canım yumurta için :26::26::26:

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ben mutfagımız toplamaya gıdıyom az cene calın:51::51::51:

sevınc neden paket:51: yapmadın :19::19::19::19: zaar ozlemedın bızı

ıncır kuru kıst yapıyo yazmıslar :44::44: bende oyuzden sureklı ıncır sadece yıyorum :1::1::1: neyse saoganı bı yapayım da

bugun basladım 5 gunum sevıcn 15 gunde bayrama kadar ıcmeye nıyetım var :27::27:

iç annem içini temizler çoook ama çoook faydalı :32::32:

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

42 gunu muu ayy ben sıkılırım hemde hergun taze hazırlanacak :26::26::26::26::26: sog:26:n daha kolaymıs :17::17::17::17::17:

kızlar alemsiniz yaa.hatunun biri geldi çarpışıyoruz dedi sonra dilimize dlandı bu kelime:1::1::1: demek sevincede çarpışma serbestmiş bundan sonra:52::52: haydee sevinç belinize kuvveeeettt gazanız mübarek olsunnn:72::72:
:9::9: yok kız hemen bırakmayacam korunmayı daha hazır deeeeliiimmmm:24::24::24::24:
kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.

bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonra :31: daha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu? :17:
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla :60:
:18: bebe aspirini neden sende pıhtılımısın :26:
42 gunu muu ayy ben sıkılırım hemde hergun taze hazırlanacak :26::26::26::26::26: sog:26:n daha kolaymıs :17::17::17::17::17:

:19::19: tembel karı bu tembellikle bebeği nasıl yapacaksınız merak ettimdi :4:

kız hamiş kal sende de değşklik yapak:24:
hemen bekla kocamın yanına gidiommm çarpışmaya:))) dün çarpıştık baakalım reglimi bekliom gelmesin dieee kapının arkasınaaa makineyi dayadımmm gelmes dimiii

neden koku yapmıyoki
kız maydanoz ye sende her kokuya devaa

başoş neyi üstleniyo alamadım :26: benim yaygaracı güzel yaa seviyom keratayı ama uslu çok şükür beim bebiş şimdilik öyle bulantı falan yapıpta üzmüyo annesini sadece habire bişiiler yiyesim geliyooo :1::1:
yahhh masraflı olur dedim yaaa başoş karşılasın o verir senin yerine sen taze annesin göözünü korkutmamamk lazım başoş artık kayınvalide olucakk nerdese:)))

buda güzelmiş yav ama ben hareketli avatay istiyom yaa benimki gibiii :1:

tamam canım ekleşiriz :34:
ekle beniiii kızlardan biri varsa ordan bulursun beni canım hadiye altunöz birol

:1::1::1:oluyo bazen ööle şeyler

benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum

kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye

koca geldi yemek yok:101:
kızzz ne tembelsin çık mahalleye ateşş yakkkk alla alla bak sevin uzun yoldan gelmiş maşallah pzarınıda yapmış uçan cadıııı :10::10::10:maşallah kankama benim yemeğini de yapmış bekle belki gelir.he tüp yokkk o çok zor canım geçen 4 gün ben sıkıntısını çektim içerd epara alamayınc akocamm görümceme kaldıkkk yedek tüp alıcam bidaha aldımd apara varken nolr nolmazz elde avuçt aolmayabilio çok zamansız bitiverio

kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm:3::3:

Eğlence olsun bize de:21::21::21:

Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????

BileNe hediye falan yok haa:45::45:masrafa sokmayın benii

ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm

bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
:74::74::74::74::74:
bengisünun içinden ne gçeiosa rabbim onu versin sağlıkla kucağına alsındaaa kız istiyosa rabbim kız versinnn ama önce sağlıklı hayırlısıını versin

ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:

bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor :1::1::1:
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım
:51:

moodcum ;
1- eğer çalışmaya alışkınsan evde otururken bir süre sonra bunalıma giriyorsan
2- çalışacağın işin mesai saatleri abuk sabuk (gece geç saatlere kadar) değilse

parası az bile olsa mutlaka çalış derim.. bak ben ev hanımı olucam diye tepiniyordum.. 5 ay bile sürmedi dayanamadım yine başladım işe gitmeye..
evde böyle olmuştum:37: bünye alışık değil ev hatunluğuna beceremedim o da bi yetenek
:44:
bende yıllarca çlıştım ist dayken adanaya bi geldim duramadım evliliğimin ertesi günü işe gidicm o haldeydim sonra ev hanımlığına alıştım bu seferde iş zor gelio hamladımmı ne ama kasımdan sonra işe gircem inşş.kardeşimi askere yollıyım ist a gidim gönderimde ellerimle hayırlısıyla

çokmu belli etti

yav sizdemi yaa millet erkek diyooo :26: benim gönlümde kız olcamış gibi geliyo ama yaa kızda istiyom ya ondan sanırım ama oğlan fikrinede alıştırıyom kendimi artıkın naapalım sağlıklı olsunda yeterkiii :16::16: inşallah sessacım seninkide gelir en kısa zamanda :16: kaç yoldır çalışıyonuz peki siz?:26:
senin gönlün ne istiosa o olsun canımm

Karilar ben geldim.... kus yuvaya donduuu :1:
otogardan gelirken pazara ugradik saat 6 da ewe geldim
sehriye corbasi
havuclu bezelyeli pilav
cacik
salata yaptim
pazardan aldiklarimi yerlestirdim
makinaya camasir attim
cantamixi bosalttim
masayi kurdum :53:
karilara bakayim didim
iftardan sonra gecmisi de didikleyip
hepinize laf yetistirecem uzulmeyin...:23:
hoşgeldin canım ben görevimi yaptımmm he ne güsel yazmışım dimi
benim bugün kü menü:türlü harika olmuş parmaklarıma baktım biri yokk nereye gitti acaba.
semiz salatası yaptım dünde yapmıştım kocam bugünde istedi dibini ekmekledim buırakırmıyım.
şehriyeli bulgur pilavı
yoğurt
kola
turşu
hangisini yerse dieee çok şükür elhamdülillah bugünde doyduk allahım doyurmayıda nasip etsin vesile ettsin bizleri aç bırakmasın güsel nimetlerinden herkes tatsın.ramazanın bereketi üzerimize olsun.

sevınc

pasa

beydaglı

cakmapolly

duman

mood

nazo ( servıs dısı bı surelıgıne)

aksamcılar nerdesınız yaaa gelın artık cok sıkıldımmmm :59::59::59::59::59::59::59:
öle olsun hanfendi hıh

:3: hadiş annem nasılsın
iyiyim annem geçmişe baktım sen yoksun dedim neler yazmışlar geldin belli oluo sayfalar uçmuşş

canım arkadaşım benimm başoşşşş görüomusun canımm sana gönderdiklerine bak ban gönderdiklerine sevgi kelebeği oıoldum

Hadissssss nbr tatlimmmm
Cnm bork harika kesin denicm ama anlayamadigim su yufkayyi 16parca kes dmssin nasil ssaricz 3yufka birdenmi saricz yoksa tektek mi hani aralara sos suruyon ya aklima takildi 3yufka ustuste cok kalin olur cunkuu
Gecen maklube tarifini istemistin yaziimi simdi
Pazartesi gunu arkadaslarima iftar ymgine dawt etmistim onlara yaptim bayildilar

iiiyim canım sen nasılsın

tşk ederim marifetliyim napım.
şimdi yufkanın birini ser üzerine sosun (sos diorum anla işte yoğurt yumurta yağ k.tozu)karışımın yarısını ilk kata sür yay.
ikinci yufkayı yufkanın üzerine koy karışımı sür yay.
üçüncüyü ser üzerine bişi dökmicen zaten karışım kalmadı.
önce ortadan artı kess 4 e böl sonra 16 eşit parçaya sigara böreği keser gibi yada pizza keser gibi
sonra her parçanın geniş yerine sigara böreği gibi sarıcağın yufkaya peynir harcını koyy yanlarınıiçeri katlayarak sigara böreği sarar gibi sarr yanlardan peynir çıkmasın maksat sıkı sarma ama çokta gevşek sarmaaa
yumurta sarısına azıcık sııvı yağ damlat çırp böreklerin üzerine sür.
ortasına çizik at resimdeki gibi doates biber koy
pişir.afiyet olsın

ayrıc akalın olmaya vakti kalmıooo sos sayesinde pamuk gibi oluooooo

:29::29::29:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

saol tatlım merak etmişsin beniii:38:

:52::52::52::52::52: çatlak karııııııııııı:24:
buyrun çatlak karının çatlak kankasııı

:21: canım gözünaydın Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah
seni çok merak etmiştim hamiş olabilirsin diyede aklımdan geçmedi değil
aama bize haber verirdi karı dedim :57:
neyse çok ama çok sewindim darısı bebek isteyen tüm karılara:34::34:

ben haberini verdim amaaa değerimi bilse ah ahhh:52::52::52:

:38:

kız bu sevinç nerde tlf da int. paketi yokmu karının

canım resim alıntı ama benim yaptığım hem görüntü hem yumuşaklığı hemde tadı aynı olduuuuuuuu çok beğenildi komşularımada gönderdimmm oyüzden dün çağırıldım ama malzeme çok önemliii.saol cnaım benimmm

saol canım sende yapyap kız iki kişiysenizzz 3 yufka 16 adet börek yeter pek zamanını almazz görüşürüz cnaım

azııcık rahat bırak kankamı beni arıo seni aramıo diemii meraklandın benden msj alıon yetmiomuuu kızz bugün akşama gelir herhalde neden telden girmio bilmiom belkide çekmiodur:)))

:19::19: karıya bak beni sewiyormu sewmiyormu anlayamadım :110:
kafan dinlensin diye paketi yeniletmedim bide 1 günlüğüne gittim diye :110:

Back
X