Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan kürünü mutlaka dene cnm sadece pko lular için değilki o:26::26:
hakkında hayırlısı kistin erimiş çok sewindim.![]()
sevınc kaynansı aramıs mı cok merak ediyom
benım kaynana aramadı ne meraksız kadın![]()
kızlar sımdı arefe gunu ıgne vurulacam buyurse yumoslar cunku 12 gunumm
ozman bayramın 23 gunu ılıskı olcak bayram gunlerı ılıskıye gırılırmı :44::44::44::44: ben gırılmez dıye bılıyorum ne olcakkk
kızlar hata burda konusmustuk
kandıl ve bayramlarda gırılmez dıye bılıyorumm
kızz nozaaaaaa nerdesın senle konusmustuk :44::44::44:
bugun basladım sevınc gı bı ıftarda bı sahurda ıcecem de sımdık doktora sordum benım sorunum ne dedım oda yok spoorun dedı sadece bu ay kıst olusmadan bıda gorecem dedı ıgneden sonra catlamıs mı dıye sanırım yumurtam catlamıyo bunun ıcın ne yapmm lazım sogandan harıc![]()
çok annem haberi var ama niye arasınki el kızıyız ya biz
kandillerde girme
bayramda bişi olmazz
incir kürü var canım yumurta için :26::26::26:
ben mutfagımız toplamaya gıdıyom az cene calın
sevınc neden paketyapmadın
zaar ozlemedın bızı
ıncır kuru kıst yapıyo yazmıslar :44::44: bende oyuzden sureklı ıncır sadece yıyorumneyse saoganı bı yapayım da
bugun basladım 5 gunum sevıcn 15 gunde bayrama kadar ıcmeye nıyetım var![]()
Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:
Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
naptığınızı sorabilirmiyim![]()
kızlar alemsiniz yaa.hatunun biri geldi çarpışıyoruz dedi sonra dilimize dlandı bu kelimedemek sevincede çarpışma serbestmiş bundan sonra
haydee sevinç belinize kuvveeeettt gazanız mübarek olsunnn
![]()
:18: bebe aspirini neden sende pıhtılımısın :26:kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.
bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonradaha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu?
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla![]()
42 gunu muu ayy ben sıkılırım hemde hergun taze hazırlanacak :26::26::26::26::26: sog:26:n daha kolaymıs![]()
ben sana laf yetıstırıyorum bırazdan da cımmeye gıdecem![]()
bende çimecemmm
![]()
hemen bekla kocamın yanına gidiommm çarpışmaya:))) dün çarpıştık baakalım reglimi bekliom gelmesin dieee kapının arkasınaaa makineyi dayadımmm gelmes dimiiikız hamiş kal sende de değşklik yapak![]()
kız maydanoz ye sende her kokuya devaaneden koku yapmıyoki
yahhh masraflı olur dedim yaaa başoş karşılasın o verir senin yerine sen taze annesin göözünü korkutmamamk lazım başoş artık kayınvalide olucakk nerdese:)))başoş neyi üstleniyo alamadım :26: benim yaygaracı güzel yaa seviyom keratayı ama uslu çok şükür beim bebiş şimdilik öyle bulantı falan yapıpta üzmüyo annesini sadece habire bişiiler yiyesim geliyooo![]()
ekle beniiii kızlardan biri varsa ordan bulursun beni canım hadiye altunöz birolbuda güzelmiş yav ama ben hareketli avatay istiyom yaa benimki gibiii
tamam canım ekleşiriz![]()
kızzz ne tembelsin çık mahalleye ateşş yakkkk alla alla bak sevin uzun yoldan gelmiş maşallah pzarınıda yapmış uçan cadııııoluyo bazen ööle şeyler
benim bide tüpüm bitti elektirkli ocakta yemek yapıyodum
kaç saattir elektriğin gelmesini bekliyorum yemek yapiyim diye
koca geldi yemek yok:101:
bengisünun içinden ne gçeiosa rabbim onu versin sağlıkla kucağına alsındaaa kız istiyosa rabbim kız versinnn ama önce sağlıklı hayırlısıını versinkızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm
Eğlence olsun bize de
Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????
BileNe hediye falan yok haamasrafa sokmayın benii
ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm
bengisu nun olişi olcaaaakkkkk![]()
ayyy öyle hem tüp hem elektrik olmayınca çok kötü oluyor.. dolapta pratik hemen yapılcak türde bişey varsa onlardan yapıver.. yoksa yaşasın kahvaltıııııııııııııııııııııı:124::124::124:
bana da erkekmiş gibi geliyor biraz coşuk bu kız... coşukların daha çok oğlu oluyor
gerçi cinsiyeti belirleyen tamamen erkekmiş .. ben de bilim adamlarının yalancısıyım![]()
bende yıllarca çlıştım ist dayken adanaya bi geldim duramadım evliliğimin ertesi günü işe gidicm o haldeydim sonra ev hanımlığına alıştım bu seferde iş zor gelio hamladımmı ne ama kasımdan sonra işe gircem inşş.kardeşimi askere yollıyım ist a gidim gönderimde ellerimle hayırlısıylamoodcum ;
1- eğer çalışmaya alışkınsan evde otururken bir süre sonra bunalıma giriyorsan
2- çalışacağın işin mesai saatleri abuk sabuk (gece geç saatlere kadar) değilse
parası az bile olsa mutlaka çalış derim.. bak ben ev hanımı olucam diye tepiniyordum.. 5 ay bile sürmedi dayanamadım yine başladım işe gitmeye..
evde böyle olmuştumbünye alışık değil ev hatunluğuna beceremedim o da bi yetenek:44:
çokmu belli ettimüşteri gay![]()
senin gönlün ne istiosa o olsun canımmyav sizdemi yaa millet erkek diyooo :26: benim gönlümde kız olcamış gibi geliyo ama yaa kızda istiyom ya ondan sanırım ama oğlan fikrinede alıştırıyom kendimi artıkın naapalım sağlıklı olsunda yeterkiiiinşallah sessacım seninkide gelir en kısa zamanda
kaç yoldır çalışıyonuz peki siz?:26:
hoşgeldin canım ben görevimi yaptımmm he ne güsel yazmışım dimiKarilar ben geldim.... kus yuvaya donduuu
otogardan gelirken pazara ugradik saat 6 da ewe geldim
sehriye corbasi
havuclu bezelyeli pilav
cacik
salata yaptim
pazardan aldiklarimi yerlestirdim
makinaya camasir attim
cantamixi bosalttim
masayi kurdum
karilara bakayim didim
iftardan sonra gecmisi de didikleyip
hepinize laf yetistirecem uzulmeyin...![]()
öle olsun hanfendi hıhsevınc
pasa
beydaglı
cakmapolly
duman
mood
nazo ( servıs dısı bı surelıgıne)
aksamcılar nerdesınız yaaa gelın artık cok sıkıldımmmm![]()
iyiyim annem geçmişe baktım sen yoksun dedim neler yazmışlar geldin belli oluo sayfalar uçmuşşhadiş annem nasılsın
canım arkadaşım benimm başoşşşş görüomusun canımm sana gönderdiklerine bak ban gönderdiklerine sevgi kelebeği oıoldum
Hadissssss nbr tatlimmmm
Cnm bork harika kesin denicm ama anlayamadigim su yufkayyi 16parca kes dmssin nasil ssaricz 3yufka birdenmi saricz yoksa tektek mi hani aralara sos suruyon ya aklima takildi 3yufka ustuste cok kalin olur cunkuu
Gecen maklube tarifini istemistin yaziimi simdi
Pazartesi gunu arkadaslarima iftar ymgine dawt etmistim onlara yaptim bayildilar
buyrun çatlak karının çatlak kankasııı
saol tatlım merak etmişsin beniii
çatlak karııııııııııı
![]()
canım gözünaydın Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah
seni çok merak etmiştim hamiş olabilirsin diyede aklımdan geçmedi değil
aama bize haber verirdi karı dedim
neyse çok ama çok sewindim darısı bebek isteyen tüm karılara![]()
neyse kızlar ben yatar görüşürüz yarın iyi geceler hepinize yarın sevinç gelcek ona göre ii dinleninnn
sevınc sen olmayoınca tadı cıkmıyo sana ne kadar alısmısım![]()
he valla özledik sevinci
nıye alınıyon kız unutmusum aklıma gelenlerı yazdım![]()
hadiş kankammmmmmm![]()
kız bu sevinç nerde tlf da int. paketi yokmu karının
canım resim alıntı ama benim yaptığım hem görüntü hem yumuşaklığı hemde tadı aynı olduuuuuuuu çok beğenildi komşularımada gönderdimmm oyüzden dün çağırıldım ama malzeme çok önemliii.saol cnaım benimmm
saol canım sende yapyap kız iki kişiysenizzz 3 yufka 16 adet börek yeter pek zamanını almazz görüşürüz cnaım
azııcık rahat bırak kankamı beni arıo seni aramıo diemii meraklandın benden msj alıon yetmiomuuu kızz bugün akşama gelir herhalde neden telden girmio bilmiom belkide çekmiodur:)))