- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Nevet canim yokdum bacima gitmistim aksam esim beni ordan aldi birlikde eve geldikkkUmudum dun yoktu gelmedi
:26: :26:
borulcesimi geldi yoksa gene![]()
Sonra atv'deki Karadayiyi izledim.. Erken uyudum, buaksamda borulce yemege davet etti, oraya gidicez
Canim hamissindir belki???? Test yaptinmi?Gunaydin kizlar nasilsiniz Bende aksam kaynosuma geldim gorumcemle altli ustluler zaten. Aksam birds kaldik bu gecede burdayiz cok ozlemisim zatenbu sabahta komsulari kahvaltiya cagirdi oraya gitcez ama Kimse kalkmadi daha
zaten midem bulaniyo
iki gundur lekelerim geliyo kahve kahve adetimde bugun olmadi yarin gelir buyuk bi ihtimalle.. olsamda kurtulsam ya gerim gerim geriyo Insani bu durum yok yere.. zaten sancimda var karnim agriyo
![]()
Gunaydin canimgünaydın kızlardün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..
diyimde çıkım dedim![]()
Kolay gelsin
Cok isin varmis :18:
Anneciginede selamlar sevgiler canim

Pasam ozledim seniiiisen o sıpayı yolla ban ben onun koca nanaklarını sıkayımbu arada mumbar dolmasımı
![]()
kaynanasını özleyen gelin şok şok sana benim kynosu yollym gülüm bak bakalım özlüyonmu
kolay gelsim dadlm benimde ev işlerim var yemeklerim vareşim evde bgün daha kahvaltı yapmadım gdieyimde dkan kahvaltımı hazırlıyayım
![]()
Kaynosu takma bosver tatlim yukarda Allahim goruyo
Dumancim...iyi olmana sevindim hep Boyle ol..
Kizlar herkese gunaydin
Hayirli birgun olsun insallah
Ben bugun cok sinirliyim ve cok duygusalim Dunden beri boyleyim..
Gidip papatya cayimi alsam sakinlessem!!