Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazo
hani bizim ağlak animasyon vardı ya onun filmi varmı

Selam cicişleeer nasılsınııız? :1::3: kız başoooş ne işin var kız senin bu saaatteeee uyumadınmı haylaa uykucu şirin :53::30:

aaa benm uyku saaatim geçmşş:9::9::9:

kocam geç gelcek bugün pc bana kaldığı için unutmuşm yatmayı:1::1::1:

bu aralar gece uyuyamöıyoum sabak kalkamıyorum zaten

öğleye doğru uyanıyorum akşamda uykum gelmiyo

neyse yinede yatıyım ben:25::25::25:

varmışta ben filmin adını bilmiyorum kardeşime sormam lazım o seyretmiş
ne yapacan seyredip ağlayasınmı geldi yine:43:

sagopa nın bi şarkısınada bu animasyonu koymuşlarda farklı sahnelerini koymuşlar

çok güzel duruyor yaa izmelk istiyom:43::43::43::43::43::43::43:

ay neyse ben çıkamda yatağıma gidem artık hadi hoşçakalıın :21::3: bu arada cuma dönüyom evime çok şükür :16: bol bol görüşürüz artık neyse hadi ben kaçtıım :10: baaay :3:

sagopa nın bi şarkısınada bu animasyonu koymuşlarda farklı sahnelerini koymuşlar

çok güzel duruyor yaa izmelk istiyom:43::43::43::43::43::43::43:

evet bu animasyonla bir sürü şarkı var ama ben en çokta o izlediğimizi sevdim belkide ilk onu izlediğim içindir

aaa benm uyku saaatim geçmşş:9::9::9:

kocam geç gelcek bugün pc bana kaldığı için unutmuşm yatmayı:1::1::1:

bu aralar gece uyuyamöıyoum sabak kalkamıyorum zaten

öğleye doğru uyanıyorum akşamda uykum gelmiyo

neyse yinede yatıyım ben:25::25::25:

ivet uyu ihmal etme bende yatcem zaati :34: hadi iyi uykulaaar :3:

evet bu animasyonla bir sürü şarkı var ama ben en çokta o izlediğimizi sevdim belkide ilk onu izlediğim içindir

film şöyle geçiyor En Güzel Aşk Ödüllü Animasyon Film

adı yokk:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

biliyom kız masus didim zaten :9: uykusu biraz düzene girene kadar bayaaa çektircek bana kerataa :18::17::26::26:

ben yeğenimi getirmiştim yanıma daha bir senelik evli bile değiliz
bir gün uyuttum yemekti falan işerimi yapayım dedim
ikinci gün yine aynı
3. gün vurdum kafayı yattım yeğenle işi gücü bıraktım
daha fazla dayanamadım yorgunluğa daha 10 aylıktı kerata çokta hareketliydi maşallah :9:

kızlar iigcler:3::3:sevinç cnm geçmiş olsun..kız basak gene başlamışın wc muhabbetine neeeyy toton donuyo diye tişört mü koyuuyoon:53::53::53:bide onu geri yıkıyıp kullanıyon mu:53::53::120::96::60::60::60:

şimdi açarım kaydederim yarında seyrederim
nasıl olcak o:44::44::44::44::44::44:bulamıyorumki açılmıyor. vizyona yenimi girdi nedir
evet bugün gitti artık işe:31:

benmkide işte:31::31:aradı az önce açmadım:31::31: kavga ettika ccık:31:

her aradığında heyecanla tlefonu açtığım adam böyle yapmasa keşke telefonu açmayınca kednimi kötü hissediyrm:43:

iyi geceler kızlar muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın :1: ama bişi sorucam sanırım bu topikte maşallah bi sürü hamiş var benim bat 12 ekim ama bugün inanılmaz kasık ve karın ağrım var kramp şeklinde kasıklarımdan başlayıp karnımın alt tarafına yayılıyor ve ben nefes bile alamıyorum 10-15 sn sürüyor yaklaşık acaba gebelik belirtisi olabilir mi? üşütmediğime eminim bu ay midemi üşütmüştüm ondan 2 haftadır çok iyi koruyorum kendimi enfeksiyon falan olabilir mi ya da :31: ne çok sordum yahu...

nasıl olcak o:44::44::44::44::44::44:bulamıyorumki açılmıyor. vizyona yenimi girdi nedir

benmkide işte:31::31:aradı az önce açmadım:31::31: kavga ettika ccık:31:

her aradığında heyecanla tlefonu açtığım adam böyle yapmasa keşke telefonu açmayınca kednimi kötü hissediyrm:43:

baktım bende bulamadım seyrettiğim çıkıyor
neden kavga ettiniz bende her kavga ettiğimizde açmıyacam teli diyorum sonrada dayanamayıp açıyorum

Back
X