Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi işte geceleri eşlik eder yavrum bana .60: babası uykucu erken ytıyo sıkılıyom oğlumla otururuk artıkın![]()
Selam cicişleeer nasılsınııız?kız başoooş ne işin var kız senin bu saaatteeee uyumadınmı haylaa uykucu şirin
![]()
nazo
hani bizim ağlak animasyon vardı ya onun filmi varmı
varmışta ben filmin adını bilmiyorum kardeşime sormam lazım o seyretmiş
ne yapacan seyredip ağlayasınmı geldi yine![]()
sagopa nın bi şarkısınada bu animasyonu koymuşlarda farklı sahnelerini koymuşlar
çok güzel duruyor yaa izmelk istiyom![]()
ay neyse ben çıkamda yatağıma gidem artık hadi hoşçakalıınbu arada cuma dönüyom evime çok şükür
bol bol görüşürüz artık neyse hadi ben kaçtıım
baaay
![]()
aaa benm uyku saaatim geçmşş
kocam geç gelcek bugün pc bana kaldığı için unutmuşm yatmayı
bu aralar gece uyuyamöıyoum sabak kalkamıyorum zaten
öğleye doğru uyanıyorum akşamda uykum gelmiyo
neyse yinede yatıyım ben![]()
ozaman varya oğlum uyusada bende uyusam diye bakacan canın sıkılmaya vaktin olmayacak![]()
evet bu animasyonla bir sürü şarkı var ama ben en çokta o izlediğimizi sevdim belkide ilk onu izlediğim içindir
biliyom kız masus didim zatenuykusu biraz düzene girene kadar bayaaa çektircek bana kerataa :18:
:26::26:
film şöyle geçiyor En Güzel Aşk Ödüllü Animasyon Film
adı yokk:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
nasıl olcak o:44::44::44::44::44::44:bulamıyorumki açılmıyor. vizyona yenimi girdi nedirşimdi açarım kaydederim yarında seyrederim
evet bugün gitti artık işe![]()
kızlar iigclersevinç cnm geçmiş olsun..kız basak gene başlamışın wc muhabbetine neeeyy toton donuyo diye tişört mü koyuuyoon
bide onu geri yıkıyıp kullanıyon mu
:120::96:
![]()
nasıl olcak o:44::44::44::44::44::44:bulamıyorumki açılmıyor. vizyona yenimi girdi nedir
benmkide iştearadı az önce açmadım
kavga ettika ccık
her aradığında heyecanla tlefonu açtığım adam böyle yapmasa keşke telefonu açmayınca kednimi kötü hissediyrm![]()