• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoppaaa bizimm kızlar toplanmış ne kaynatıyonuz bakem. ben uykusuz yorgun ama bi o kadarda çokkk mutluyummm. bebişimin göbüşü dün düştüüü. bu akşamda yıkadık kuzumu. şimdi mışıl mışıl uyuyo.

2 senemı vayy beee :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
niyeki. Buda benım seçimim sonuçta dimi :ssz:
demek köpüşün mıçmıç yaptı eve:9::9::9::9::9::9:
Ama defolsun ya halımı çiş kokuttu yarın domestos, çif , Klorak, deterjan yer silici domesto, paspas süpürge ve duvarları silicem , kapıları silicem toz oldular, Balkonu yıkarım, alışveriş yapılcak eve ütülerim var çamaşır yıkanca k :36::36::36:

Son düzenleme:
hoppaaa bizimm kızlar toplanmış ne kaynatıyonuz bakem. ben uykusuz yorgun ama bi o kadarda çokkk mutluyummm. bebişimin göbüşü dün düştüüü. bu akşamda yıkadık kuzumu. şimdi mışıl mışıl uyuyo.

oyy maşallahhh naptınız göbüşü peki canım?

kızlar ben çıkarım birazdan iyi geceleeeerrr

niyeki. Buda benım seçimim sonuçta dimi :ssz:

Ama defolsun ya ecimi çiş koktum yarın domestos, çif , Klorak, deterjan yer silici domesto, paspas süpürge ve duvarları silicem , kapıları silicem toz oldular, Balkonu yıkarım, alışveriş yapılcak eve ütülerim var çamaşır yıkanca k :36::36::36:

secımıne bısey dmedım hayatım bana tuaf geldı nısanlı aynı evde 2 sene ben ıstemesem bıle aılem ısterdıı hatta cevre baskısı falan:9::9::9:

secımıne bısey dmedım hayatım bana tuaf geldı nısanlı aynı evde 2 sene ben ıstemesem bıle aılem ısterdıı hatta cevre baskısı falan:9::9::9:
Ailemde istiyor nişanlımda ben istemiyorum nedense daha :25:

Çeve umrumda değil ki zaten öyle bir baskıda yok olsada ilgilndirmez kımseyi cevreye bakarak yaşasaydım çok farklı olurdu herşey Allhın izniyle herşey hallaolur inşanllah hayırlısıyla :nazar::ssz::ssz:

Ailemde istiyor nişanlımda ben istemiyorum nedense daha :25:

Çeve umrumda değil ki zaten öyle bir baskıda yok olsada ilgilndirmez kımseyi cevreye bakarak yaşasaydım çok farklı olurdu herşey Allhın izniyle herşey hallaolur inşanllah hayırlısıyla :nazar::ssz::ssz:

hayırlısı tabiki canım zamanı gelince evlenirsiniz tabikide.... zaten hazır olmadan sırf başkaları istiyo diye evlenmek olmaz....

Ksel hosgeldin cnmmm ee bu donemler boyle cok yorucu bir o kadarda guzelll hayirli olsun gobus dusmus emiyormu yagmur aman ihmal etme :29:

hayırlısı tabiki canım zamanı gelince evlenirsiniz tabikide.... zaten hazır olmadan sırf başkaları istiyo diye evlenmek olmaz....
:6::6::6: aynen öyle canımcım.

Yarın çok işim var ya dahada alma köpek eve hayvan almam. Seviyorum ama Ceremesi bana kalıyor zaten hergun çamaşır bulaşık yeemek derken gunumun yarısı gidiyor Totomu yaycak zamnımı çaldırtamam :52:

Sen once rapor ver hesap verrr nirelerdeydin ne yaptin bat nizaman gelismeler ne kican hangi vardiyada vs vs ben cagri atarim :63:

bayramın 4 gunu falan evıme cıktım temızlık falan kocısım gunduzdee aynı ıste bılıdıgın seyler:31::31::31: bat bugun yarınn ıste yarında kaynosa gıdecemmmm:27::27: aksama gelırım ctesı dugune gıtcemmm oylee ıste yaa aynı seylerr:31::31:

Bak bak hem suclu hem gucluu :19: face giriyon bir slm vermiyon bekliyom tik yokk :19:
ben sormazsam tikk yok :63:

hıc farkında degılım ablaa yaa cok dalgınım:31::31::31::31: bu yuzden facden esım bı akrabasını sıldım kızz yzıp duruyo bazen gormuyorum alınganlık yaptı bende sıldımmm

kendıme facde bı oyuna verdımm onla oyalanıyorum:31:

:6::6::6: aynen öyle canımcım.

Yarın çok işim var ya dahada alma köpek eve hayvan almam. Seviyorum ama Ceremesi bana kalıyor zaten hergun çamaşır bulaşık yeemek derken gunumun yarısı gidiyor Totomu yaycak zamnımı çaldırtamam :52:
Uzulmee en dogru olanini yaptin cnm ewin icinde zor bahceli felan olsa neyse
bayramın 4 gunu falan evıme cıktım temızlık falan kocısım gunduzdee aynı ıste bılıdıgın seyler:31::31::31: bat bugun yarınn ıste yarında kaynosa gıdecemmmm:27::27: aksama gelırım ctesı dugune gıtcemmm oylee ıste yaa aynı seylerr:31::31:

cok karamsar gordum seni :31::31: hec gelmiyon topikede :31: nerden esti bugun :110:

Back
X