• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizzzzzz cok ozledim seniiii insan rapor virir nirdeydin ne yaptinnn
Vayyyyyyyyyyyyyy gelmisinizzzzzzz analarr nerdesin bea:52:

Kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:36:
Ben varim ama cikiyommm:37::39:

kaçma kız yemeyiz seni :19::63: kocan yisin emi bol bol sonrada gelsin oğluşuna kardeş :23::9: boş durma çalış leeeynn.. :19:

kızlarr nerdesınız:21::21::21::21:

bız esımle avm gıttık tv aldık bana tel aldık bozulmustuda sevınckınden samsung :110:

Bende ozledim canim seni
Basustune! Hemen vereyim raporumu
bayramlarin tadi yok bu gurbette..!ama. Bi kac ziyaret yaptik
Ama kuzenimin problemleri vardi esiyle, onla ugrastik!!
Esi kuzenime Zor gunler yasatti....
Bende ona destek olmakla gecti gunlerim

Sogan kuru yapmadim bu ay..
Sen incir kuru yapcakdin, yaptinmi??

Buarada basak en cok beni op demissin.. Al bu opucukler sana gelsin:54::54::54::54::54::54:

kaçma kız yemeyiz seni :19::63: kocan yisin emi bol bol sonrada gelsin oğluşuna kardeş :23::9: boş durma çalış leeeynn.. :19:
Zaten calisma yapmak icin kactiydim :63:
kızlarr nerdesınız:21::21::21::21:

bız esımle avm gıttık tv aldık bana tel aldık bozulmustuda sevınckınden samsung :110:
Aaa hayirli olsun hayatim gule gule kullanin ewet samsung s2 benimkisi :63:

Bende ozledim canim seni
Basustune! Hemen vereyim raporumu
bayramlarin tadi yok bu gurbette..!ama. Bi kac ziyaret yaptik
Ama kuzenimin problemleri vardi esiyle, onla ugrastik!!
Esi kuzenime Zor gunler yasatti....
Bende ona destek olmakla gecti gunlerim

Sogan kuru yapmadim bu ay..
Sen incir kuru yapcakdin, yaptinmi??

Buarada basak en cok beni op demissin.. Al bu opucukler sana gelsin:54::54::54::54::54::54:

Yok annem yapamadim onun yerine calistim bakak hayirlisi sende calistinmi niye eskisi gibi gelmiyon topike :27::23::1:

ben yarın dok gıdecem sevınc hangı bolume gıtmem lazım:26::26::26: ıdrar yolları ıcın su ıcınce cıkamıyorum ordaaa yada azcık azcık gelıyo

bıdee test yapsam mı kı:27::27:

Bengisu, nasilsin tatli??
Oglusun nasil bakeem? Yaramazlik yapiyomu:1:

çok iyi teyzesi 1-2 hafta ilerde gelişimi takvimi bende gününe uysun diye ileri aldım artıkın 21 haftlık oluyo paşam :16: çokda uslu hatta okadar usluki hayla hisseemiyom yaaa :14::84: ah bi hissedebilsem dünyalar benim olcak :16::16: neyse az kaldı yakında hissedebilirim umarım :16: kızlar bide doktor geçem hafta gittiğimde yani 20 haftalıken ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş gidince bi üniversite hastanesine git dedi önümüzdeki hafta gitsem erkenmi olur sizce 22 haftalıkken? :26::26: biri bana cevap versiiin :84:

Yok annem yapamadim onun yerine calistim bakak hayirlisi sende calistinmi niye eskisi gibi gelmiyon topike :27::23::1:

aaferim hatun çalış tabi işin ne :46::9: ben bile bu halimle bolca çalışıyoom :23::60: belkim yanına bide kız yaparım şimdiden ikisi beraber büyüsün içimde arkasınada onu fırtlatırım :60::60: ikiz gibi büyürler 5 ay araylan :60:

Kizim delimisin test yapmadan orani burani kurcalatma :20:
Urolojiye gideceksin :19:

gıtmeyımmı en fazla ıdrar orbegı alırlar ne yaparlarkı ılac kullanma zatı derım gunum gectı dıye

sımdı ıdrar yolumda mı bobregımde sorun var bılmıyorumm urolojı ıkısınede bakıyomu abla:26::26:

Belli burda oldugun isik yaniyor ama sen yoksun :110:
baktım kimse yok bende geziniyodum ne var :110:

ıste senn kıne benzer bısey samsung galaxy ace mı ne sen kaca almıstınn:19::19:

dumann kızz optımm baktınmı gecelıge
baktım canım ağzı yüzü dağılmış bez parçaları bi ton para istiyolar...

çok iyi teyzesi 1-2 hafta ilerde gelişimi takvimi bende gününe uysun diye ileri aldım artıkın 21 haftlık oluyo paşam :16: çokda uslu hatta okadar usluki hayla hisseemiyom yaaa :14::84: ah bi hissedebilsem dünyalar benim olcak :16::16: neyse az kaldı yakında hissedebilirim umarım :16: kızlar bide doktor geçem hafta gittiğimde yani 20 haftalıken ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş gidince bi üniversite hastanesine git dedi önümüzdeki hafta gitsem erkenmi olur sizce 22 haftalıkken? :26::26: biri bana cevap versiiin :84:

çok nroaml cnm zaten ayrıntılı ultrason 24.haftaya kadar yapılması daha uygun , yani Allah korusun bişey çıkarsa filan 24.haftaya kadar yasalar müdahaleye izin veriyo...

ben yarın dok gıdecem sevınc hangı bolume gıtmem lazım:26::26::26: ıdrar yolları ıcın su ıcınce cıkamıyorum ordaaa yada azcık azcık gelıyo

bıdee test yapsam mı kı:27::27:

o bendede var kadın doğuma kontrole gittiğimde geçen hafta suda eriyen antibiyotik yazdı doktorum adıda Cefnet iyi geldi şimdiden yoksa belimin sağı çok ağrıyodu ilerlemişti dimekki iltihabım bende çok çişe çıkıyodum yoksa özelliklede geceleri :26:

Kuz bengiiii hayla hissedemiyonmh ne tembelmus oglun erken hissedilir ama
Eminim sen beceremiyon anlamiyon yolu yarilamissin tik yok :19:

baktım kimse yok bende geziniyodum ne var :110:
baktım canım ağzı yüzü dağılmış bez parçaları bi ton para istiyolar...

çok nroaml cnm zaten ayrıntılı ultrason 24.haftaya kadar yapılması daha uygun , yani Allah korusun bişey çıkarsa filan 24.haftaya kadar yasalar müdahaleye izin veriyo...

hııı ben o halde önümüzdeki hafta kesin gidiyim bi randevu alayımda bari :26: oyh oğluşumu ayrıntılı görcem yuuppiiii :52::52::16::125:

gıtmeyımmı en fazla ıdrar orbegı alırlar ne yaparlarkı ılac kullanma zatı derım gunum gectı dıye

sımdı ıdrar yolumda mı bobregımde sorun var bılmıyorumm urolojı ıkısınede bakıyomu abla:26::26:

Yokkk ya test yap yada sonra git ultrasonlada bakiyorlar urolojiye gidecen cnm hepsine bakarr

o bendede var kadın doğuma kontrole gittiğimde geçen hafta suda eriyen antibiyotik yazdı doktorum adıda Cefnet iyi geldi şimdiden yoksa belimin sağı çok ağrıyodu ilerlemişti dimekki iltihabım bende çok çişe çıkıyodum yoksa özelliklede geceleri :26:

benımde geclerı su ıcersem dk su ıcmesem tek damla o suya katılandan ıctımde fayda etmedı:25:

Back
X