Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyse gitmeden sanada cevap yazayım...

kuzum psikolojini bozma lütfen yaa başka şeylerle uğraş düşün,olumlu olki herşey yolunda gitsin,herşey güzel olacak unutma:54:

agzın bal yesın senın ne guzel seyler soyluyosun herkese versın rabbım en kısa surede.. gıt ıslerını hallet cnm allaha emanet ol

bende bi taraftan yemek yapıyorum kızlar annem gelcek ya

öpüyorum hepinizi
beydağlı:38:
nazo:38:
begüm:38:
belinay:38:
esra:38:
sevinç senide:38::110:

başka varmıydı hatun:18:

öpüyorum hepinizi

başka varmıydı hatırlayamadım bende çıkayımda azıcık uzanayım kimse gelmeden sessizliğin sesini dinleyim:16:
hadi görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum:54:

agzın bal yesın senın ne guzel seyler soyluyosun herkese versın rabbım en kısa surede.. gıt ıslerını hallet cnm allaha emanet ol
amin canım,inşaallah umudun boşa çıkmıcak:54:

öpüyorum hepinizi

:54::54::54::54::54::54::54:
günde en fazla 2 saat görüyorum haliyle birbirimize doyamıyoruz:43:
amiiiinnn:16:ALLAH ım kimsenin huzurunu mutluğunu bozmasın
amminnnnnnnnnn:))
afiyet olsun senin menüde güzelmiş yarına bende kuru fasulye yapayım ne zamandır yapmadım:56:
benim menüdede dünden fırında kaşarlı mantar, tavuk
közlenmiş kırmızı biber
ve pilav var üşenmezsem birde salata olur

senin menüde güzelmiş canım ellerine sağlık,,ben aslında kuru fasulye sevmiyorum ama kocam çok seviyor hergün yapsam yok demez:56:

öğlnden beri dışardayım..daha yeni geldim..balık aldım akşam kocabebemle yicez bigüzel.. :) şimdide çekirdek çitliyom..

kızlarrrr nabersinizz?ben iyiyim çalışıom işte ...hala hasta olmadım ilacıda içiom (çakmapolly sen ne kadar süre sonra hastalandın ilacın bitmesimi lazım?)

başak ın da anneciği gelmiş hoşgelmiş iyi baksın prensimize ve prensesimize (bakacaktır şüphem yok zati ;) benim bilgimide değışmemişsin ama nese ege nin hatrı var;)

Back
X