Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kızlar verilmiş sadakanız varmış
evet kıskancım ama bitek canım kocamı kıskanırımgüzel güzel yemekler yaptım sobayı yaktım kocacığımı bekliyom üstümü falan değişcem süslencem birazda çok yoruldum yav ayaklarımı uzattım dinleniyom şimdi raporumuda veriim yeri gelmişken
kociş öğlen yemeğe gelmiycem didi bişii hazırlamadıydım sonra aradan bi saat geçti ben geliyom diye aradıneyse dolapta oklağaç ekmeği vardı patateslisinden ve kıymalılından ısıttım çay yaptım turşu çıkardım yedi gitti
evi süpürdüm
mutfağı temizledim
ortalğı topladım
yatak örtülerini değiştirdim
çamaşır yıkadım asıcam birazdan onlarıda
bulaşıklar yıkandı dizicem onlarıda yerlerine daha
Yemek yaptım menümde
*Patates püresi üstünde soğanlı salçalı domatesli harika bi saray yemeği yaptım tadı müthiş
*bol vitaminli sebzeli mercimek çorbamdan yaptım
*havuç ve yeşillik salatası yaptım
e daha ne olsunkociş geç gelicekmiş bugün 8e anca gelir heralde :26: bende bu arada size bakiim dedim
![]()
sağol kuzum senin aşılaman tutsunda ben kendi adıma hiç birşey istemem sağolasın..
annem benimde herşeyimdir daha öncede yazmiştım anacığım felçlik geçirdi 3 ay yatalak kaldı o zamanda çok kiloluydu kızkardeşimle birlikte kaldır indir,belim belkide ondan öyle oldu ama anacığıma feda olsun ..çok şükürki şimdi en azından o halinden kurtuldu sol tarafı felçli kalkabiliyor ama bir işini yapamıyor bunada binlerce kez şükürler olsun..
kızlar annemdeyım ben kuzenım geldı hamıle 7 aylık NİSA mız gelıyoo :) onla miniçoya gıttık alt açma minderi tulum bıberon don corap ıvır zıvır aldık :) bende bı tulum gordum boyle ayı var arkasındada kuyrugu :) oyle hosuma gıttıkı dayanamadım kendıme aldım satıcı kız dedı bunlar kalmıyo bıtıo bende dedım bnde bısey yok dedı kızada erkegede olur.. benm olmazsa bende nısaya verırım nısayada walla bı poset ben aldım kurban olurummm ona :) ahh hevesım kursagımda kalmaz ınsallah benım ve butun topıkk arkadaslarıımınn.. ıyıkı varsınız yemın ederım.. dost gıbı gorunen bı cok arkadasımda bın kat ıyı gelıyosunuz akıl verıyosunuz dınlıyosunuz yıkı varsınız..
ablacım annecıgıne rabbım bol sıfaalar versın nerde varsa hasta rabbım yardımcısı olsun..
canım napalım vallla ben hasta oluyom kendimi çok yorduğumda olmazsa bekle bir daha ara belki arada iptal ettiren olmuştur arada yokla istersenya ne bileyim ben zaten belim böyle diye yardımcı almıştım ilk defa,başaksına iş yaptırmak ne bileyim benim garibime gidiyor kendimi çok rahatsız hissediyorum..bu hanıma da biraz alıştım olmazsa beklerim biraz daha hastanelik olmayım yine..
bır suru sewındırcem sozz senın ıcınde.. en kotu ıhtımal bebegımın sekerlerınden buzdolabı suslerınden yollarım.. ama ne bılıyım hepınız benı hatrlayın hep dıe bıseler yollmk ıstedım bıseler dusunuorm bakalım :) ılk once bızım kapıcımıza sonra bır suru cocuga para vercem esım de dıyo ne ıstersen kıme ıstersen ver para vs ne ıstersen.. rabbım bana mucızemı versın bende herkesı mutlu etmek ıstıorm ama buyuk ama kucuk
canım yaa inşallah o cicileri kendi çocuğuna giydirmek nasip olurallah tüm isteyenlere versin inşallaaaah
![]()
kızlar kaynoşa gidiyom bennn apt. bahçesinde gözleme bazlama sıkma partisi varmış benide çağırdı
görüşürük gidim bariiii![]()
canım napalım vallla ben hasta oluyom kendimi çok yorduğumda olmazsa bekle bir daha ara belki arada iptal ettiren olmuştur arada yokla istersen
inşallah hayatım Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz![]()
başakcım annen gelmiş gözün aydın doğuma az kaldı Allah bi avazda kurtarsın tatlım menim
kadın 200 tefriciye okudum ekle
çok eksiğin varmııı![]()
sağol kuzum senin aşılaman tutsunda ben kendi adıma hiç birşey istemem sağolasın..
annem benimde herşeyimdir daha öncede yazmiştım anacığım felçlik geçirdi 3 ay yatalak kaldı o zamanda çok kiloluydu kızkardeşimle birlikte kaldır indir,belim belkide ondan öyle oldu ama anacığıma feda olsun ..çok şükürki şimdi en azından o halinden kurtuldu sol tarafı felçli kalkabiliyor ama bir işini yapamıyor bunada binlerce kez şükürler olsun..
caanlarım ılk asılaması tutann gordunuz mu ıkıncı tutuyomusmus uyuz oldum ıkıncıyıde yaptrcm eger ay sonu adet olursam
kız madem daha 1000 tane var neden bize daha okumayın dedin ayy kibarlığını yisinlersağol maymuşcum
1000tane falan var eksik
bi taraftan nazoya fatiha okuyorum o yüzden bitmedi![]()
ay çok geçmiş olsun canım beni yaa allah anneciğine acil şifalar versin![]()
aman efenim başak hanımlarda gelmişler nası anacığın iyimi![]()
ewet canım ben gördüm karşı komşumun kızı yaptırmıştı maaşallah ilkinde tuttu ikinci çocuğuda aşılamaya gerek kalmadan kendiliğnden geldi darısıda sana olsun..