Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eneeee herkezler burda yaaa:1::1::1::53:

Şaşırdımmm :24::24:

Başşak beydağlı begümsavcıı napıyonuz hatunlar bebişler nasıl :emir_bebek:
sağol hayatım hava soğuk yağpmurlu accık üşüyoruzzz

sen nasılsın:16::16::16:
kız madem daha 1000 tane var neden bize daha okumayın dedin ayy kibarlığını yisinler:110:

sağol canım aminn....
kız b3nde senin gibi zahmet vermekten çekiniyorum:17:
kendim okumaya çalışıyorum:1:

evet hayatım tşk ederimmmmmm:42::42:
canım sıkılmıyor artık evde sohbet muhabbet yiyip içiyoruz bugünde beşik baktık yarın alıcaz inşallah
hazırlıklara hız vericez
sen nasılsın aşkımın bahar pötürcüğü:39:
vay canına bu ne hız kadın dinlenseydi ecuk..ne güzel dimi insanın kendi ailesi gibi yok,sevgi pıtırcığım:16:kaynoşun geldimi hoşgeldine:110:
olmaz falan dedı bgn bı eskı arkadasım agladm sınırdn ya ınsan moral verır dımı ablacm ya

böyle insanlara anlatma bile bence neler yaptığını hiç kafana takma ben canlı şahidim ilkinde tuttuğuna:29:

kardeşlerim geldi çıkmama lazım:10:

vay canına bu ne hız kadın dinlenseydi ecuk..ne güzel dimi insanın kendi ailesi gibi yok,sevgi pıtırcığım:16:kaynoşun geldimi hoşgeldine:110:

böyle insanlara anlatma bile bence neler yaptığını hiç kafana takma ben canlı şahidim ilkinde tuttuğuna:29:

kardeşlerim geldi çıkmama lazım:10:

tamam ablacım hayırlı aksamlarr

götürmüşsün sıkmaları börekleri afiyet olsun bu arada halılarında hayırlı olsun canım...

BAŞAK annesiyle hasret gideriyo ondan giremedi zaar:110:

:3::3::3: götürdüm walla özlemişim karılar açtı hamuru birisi pişirdi bende yağlama ve içleme bölümündeydim :9::9:
hee başak hanım yok anasını çalıştırıyor ewde zaar kadın evi temizliyordur naapsın pok götüriyi malum :110:

aç boğaz:110:

boğaz olsunda ne olursa olsun koşa koşa gider:63:

geldi kaynoş börülce akşam:110:

bir an önce halldelim ne zmaan geleceği belli olmaz bebeğin diyor

acele ediyor anacıkım. gerçektende insanın annesi gibisi yok. koca bile anne kadar düşünmüyor . haksızmıyım:25:

geldi kaynoş börülce akşam:110:

bir an önce halldelim ne zmaan geleceği belli olmaz bebeğin diyor

acele ediyor anacıkım. gerçektende insanın annesi gibisi yok. koca bile anne kadar düşünmüyor . haksızmıyım:25:

:ssz: haklısın ahh ahh annem beni ziyarete gelmişti bende dayanamadım doğurdum :9::9::9:

nasılsın hatuncum canın sıkılıyomu bugnde:29:

ıyıyım askım :) annemdeyım ya sıkılmadım okumadınmı gecmısı kuzenımın kızı olck hamıle onla alıswrse cıktık hem onun kızına hemde kendı yumurtalarıma tulum aldım :))) onden ayı arkası kuyruk pofuduk pofuduk :) manyakmıyım bılemedım ama heves ettım cok :)

annen ziyaretemi gelmişti seni
gidip bi dahamı gelcekti doğuma:26:
bişi kalmamıştıki 38+.. idi dimi

evet son rütuşlar için gelmişti ara yakınya 2,5 saat oğlanın dolabını felan yerleştirelim dediydi bide aldıklaını getirdiydi
37+6 doğurdum:30::30::30::30:

Back
X