Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar :36::36::36::36:amam nedense benim akıllı kocamd atık yok şöyle yemek hazırlıyım deyom amam içimden glemiyi:19::19:annem bendeydi yeni gitti sizklerde ne var ne yok artık sık sık girerim oglan gene öksüüryor hamşiırıyor elinde kaldım oglanın be:43::43:

sevinç merhaba canım o kadar kötü hissediyorum ki kendimi bütün gece uyumadım kan değerim isteiğmi gibi yükselmedi göğslerimin indiğini hissediyorum 02.05 kan vermiştim 630 çıkmıştı 07.05 tekrar verdim 2900 yükselmiş sağlıksız bir gebelik sanırım iğneyede adet olmadan 4 gün önceden başlamıştım ama artık hiçbir şey bilmiyorum ne olacak yine mi kürtaj olucam Allahım

sevinç merhaba canım o kadar kötü hissediyorum ki kendimi bütün gece uyumadım kan değerim isteiğmi gibi yükselmedi göğslerimin indiğini hissediyorum 02.05 kan vermiştim 630 çıkmıştı 07.05 tekrar verdim 2900 yükselmiş sağlıksız bir gebelik sanırım iğneyede adet olmadan 4 gün önceden başlamıştım ama artık hiçbir şey bilmiyorum ne olacak yine mi kürtaj olucam Allahım

Canim değerin kotu degilki doktor ne diyor allah korusun hemen kötuyu düşünme Rabbim yardim eder ya

Merhaba canim 2 gunde 2 ye katlamasi gerekio bu durumda ayin 6 sinda 2500 civari bisey olur senin 7 sinde 2900 cikmis neye gore kotu oldugina karar verdinki? Stres yapma bence tuhaf bir durum yok cikan rakamda

Uzun zamandır girEmiyorum alis rahatsiz ne zamandir kusuyor hep kiloda alamadi sanirim beslenemiyor. Babasindan grip bulasmisti ondan beridirde cocuk kusuuor. Lutfen dua edin lutfen :((( dualarinjza ihtiyacım var.

Gecmisi okuyamdim herkes iyidir insallh
sewincimmm miracim nasil
nazom durumlar nasil
beydaglim iyilestinmj kuzum
Bafss nasilsin hayatjm
Pasam kucuk adam iyilestimj
Hepinizi opuyoummm

Merhaba canim 2 gunde 2 ye katlamasi gerekio bu durumda ayin 6 sinda 2500 civari bisey olur senin 7 sinde 2900 cikmis neye gore kotu oldugina karar verdinki? Stres yapma bence tuhaf bir durum yok cikan rakamda

canım tşk ederim cevap verdiğıin için yarın doktora gidecem inş. kese falan normaldır

Uzun zamandır girEmiyorum alis rahatsiz ne zamandir kusuyor hep kiloda alamadi sanirim beslenemiyor. Babasindan grip bulasmisti ondan beridirde cocuk kusuuor. Lutfen dua edin lutfen :((( dualarinjza ihtiyacım var.

sewincimmm miracim nasil
nazom durumlar nasil
Bafss nasilsin hayatjm
Hepinizi opuyoummm

Canim çok geçmiş olsun
Miracin gaziyla ugrasiyoruz hala canim

Tşk ederim cnm iyisin inşallahh egecik büyümüştür öpüyorum sizi
Ben ameliyat olalı 9 gün oldu şişlikler haricinde iyiyim şükürr

Dumancımm gebeliğini kutladımmı hatırlayamıyorum ameliyat telaşesinden
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahh
biricikim çok geçmş olsun cnm
şimdi daha iyisindir umarım
bende öpüyorum seni çoookk:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
BAŞAK sağol teşekkür ederim:110:

SEVİNÇ sağol canım daha iyiyiim,sadece biraz sancılarım oluyor ve mosmor bir şeyim var artık:9:oda geçer zamanla,perşembe günü dikişlerim alındı..

BİRİCİKK söyledimmi bilmiyorum ama,sanada çok geçmiş olsun canım...

DUMANNN ne oldu canım doktora gittinmi bebiş nasıl???

kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir,UMUDUM,BAFSS,NAZEMİR keyifler nasıl tatlım...
fısstık n'berrrrrrr:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
hoş geldin topragım benim evi görsen şaşar kalırsın bahar temizligini bekliyourm bakalım dip köşe ozaman giricem işşallah:27::27::27:

ayyyy bunu öğrendiğim için çok mutlu oldummm
gerçekten evini görmeyi çok istedim:27:

bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar :36::36::36::36:amam nedense benim akıllı kocamd atık yok şöyle yemek hazırlıyım deyom amam içimden glemiyi:19::19:annem bendeydi yeni gitti sizklerde ne var ne yok artık sık sık girerim oglan gene öksüüryor hamşiırıyor elinde kaldım oglanın be:43::43:

oğlana noldu canım ya çok geçmş olsun

daha heriften bişi bekleme hayatım çocuğu das yaptı işi bitmiştir senle:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sewincimmm miracim nasil
nazom durumlar nasil
Bafss nasilsin hayatjm
Hepinizi opuyoummm

canım ya Rabbim şifa versin inşalllah insanın içi gidiyor söz konusu evladı olunca

doktora götürdünmü

yemeklerle arası nasıl iştahı var mı:26::26::26::26::26::26::26:

siteye de biraz renk gelmiş heeeeee:51:

değişiklikler görüyorum

ama beğen butonu çok saçma ve iğrenç olduğu için eski tadısı kalmadı be:51::51:

kızlar naberr... beydağlı nasıl oldun kuzum?
bulantılar halaa çok fena kızlar 9+5 oldum ayyy fenalık geliyo ne zaman geçecek bu valla artık sıkıldım birşey yeyip içememekten :43::43:

topikin güzel anneleri ve anne adayları hepinizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun:71:

DUMANIM canım sağolasın daha iyiyim..

Kizlarrrrrr seray dun gece 28 haftalık doğurmuş yüksek tansiyonu vardi ilaç kullanıyordu aniden kanamasi olmuş normal doğurmuş bebek kuvezdeymis dua edelim sagsalim evlerine ciksinlar :43::43:

Back
X