Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cumamiz mübarek olsun
saban ayina girdik hayirli olsun
darisi hayirlisiyla ramazan ayina girmeye
rabbim nasip etsin hayirlisiyla:16:
amin:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:
hayırlı cumalar hepinize ...
Nasılsınız canlarrrr:29: Ben çok yoğunum annemin doktor işleri var,son bekar bir kaynım vardı birde onun düğünü yakın onun hazırlıkları var benim kendi işlerim var..herkes herşeye beni çağırıp götürmek istiyor dolayısıyla çok yoruluyorummm...
Adana nın sıcağıda başladı ben çok sıcağı sevmiyorummmmm,insan 2 katı yoruluyor..

Duman bidenem çok sewindim canım rabbim tamamına erdirsin ne güzel bir kız bir erkek şahane oldu...

Sewincim canım miraçın gazı zorlasada genel durumunuzun iyi olmasına sevindim,benim rahim filmini sormuşsun,adet olmayı bekliyorum adet bitiminde çekilecem inşaallah...

Başakkk egeyi gördümmm çok tatlı maaşşallahh:nazar::nazar:afacanlıklar da göz önünde kuzummmm....

Umudum alişte bir an evvel iyileşir inşaallah canım,ayrıca 2 inciyi düşünmenize çok sewindim hadi hayırlısı..

Bafs sizinde tayin hayırlı olsun ne güzel istediğiniz yere çıkmış....yeni yerinizde bebeğinizde gilir inşaallah..

Paşammm sen ve küçük adamın nasılsınızzz.....

Nazoommm sende iyisindir umarım kuzum..

Yaaa unuttuğum kimse kalmamıştır umarım yosam çok üzülürüm hepinizi çok sewiyorum...
biz de seni seviyorukk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bakın baydağlı yooosam çok üzülüğr

unutmuş olsa bile hoş görün kızlar

yoosam çok üzülür he:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
]

beydağlııııııııı beydağlıııııııııı

seni özledikkkkkkkkk

Son düzenleme:
[sıze=3]mecbur kalınca çocuğn yanında yapıyorum napiyim
gerçi bi kere yaptım bi daha tövbe ettim:9:
---------
benimde ilk aklıma gelen eroş olmuştu
hayla içimde kalmış bi pıtırcıktır benim için
çünkü çok güzel muhabbetlermiz olmuştu

böyle haber vermeden vefasızca gidilebiliyosa bi kişi
demekki burdaki sohbetleri ve burdaki arkadaşlıklar gerçek görülmüyor demektir

'nasıl olsa yüzlerini görecek değilim bir daha karşılaşmam, hiç biri önemli değil benim için'
diyorlar bu gibi kişiler.

Hacerin şu anda şirin şirin sohbet ettiği kişiler
kendilerinin ve sohbetlerinin hacerin gözünde bir hiç olduğunun farkında değiller.........

Burda uzun zamandır bizimle olan arkadaşlarımız bizi ve arkadaşlıkları ciddiye alıyor demekki bunun farkında olmak gerek
[/sıze]
Evet mesela ben merak ediyom elimden geldiğince takip ediyorum merak ediyorum onemsiyorum dertleriyle üzülüp sevincleriyle mmutlu oluyorum

Mesela Hürrem oda doğurduğunu bile haber etmedi :19:

Cumamiz mübarek olsun
Saban ayina girdik hayirli olsun
Darisi hayirlisiyla Ramazan ayina girmeye
Rabbim nasip etsin hayirlisiyla:16:
Seninde mübarek olsun d ualarin kabul olsun insallah. Aminnn diyorum insallah
hayırlı cumalar hepinize ...
nasılsınız canlarrrr:29: ben çok yoğunum annemin doktor işleri var,son bekar bir kaynım vardı birde onun düğünü yakın onun hazırlıkları var benim kendi işlerim var..herkes herşeye beni çağırıp götürmek istiyor dolayısıyla çok yoruluyorummm...
ADANA nın sıcağıda başladı ben çok sıcağı sevmiyorummmmm,insan 2 katı yoruluyor..

DUMAN bidenem çok sewindim canım RABBİM tamamına erdirsin ne güzel bir kız bir erkek şahane oldu...

SEWİNCİM canım miraçın gazı zorlasada genel durumunuzun iyi olmasına sevindim,benim rahim filmini sormuşsun,adet olmayı bekliyorum adet bitiminde çekilecem inşaallah...

BAŞAKKK egeyi gördümmm çok tatlı maaşşallahh:nazar::nazar:afacanlıklar da göz önünde kuzummmm....

UMUDUM alişte bir an evvel iyileşir inşaallah canım,ayrıca 2 inciyi düşünmenize çok sewindim hadi hayırlısı..

BAFS sizinde tayin hayırlı olsun ne güzel istediğiniz yere çıkmış....yeni yerinizde bebeğinizde gilir inşaallah..

PAŞAMMM sen ve küçük adamın nasılsınızzz.....

NAZOOMMM sende iyisindir umarım kuzum..

yaaa unuttuğum kimse kalmamıştır umarım yosam çok üzülürüm hepinizi çok sewiyorum...
dusunduk bakalim onemli olan Rabbimin hakkimizda iyi ve hayirlisiini dusunmesi.

Cok yorma sen kendink yinede
Bizdede beni cagirirlardi bikmistim artik biara

Evet mesela ben merak ediyom elimden geldiğince takip ediyorum merak ediyorum onemsiyorum dertleriyle üzülüp sevincleriyle mmutlu oluyorum

Mesela Hürrem oda doğurduğunu bile haber etmedi :19:
Bende dogurdum ve haber verememistim cunku 9 ay yatakdan kalkmak yasakdi. O zaman telefonumda yokdu ordan gireyim. Ama hep aklimdaydiniz. Doguma gurince dua ettim hepinize ayri ayri..

Ahhhh ahhhh o gunlerimj hatirladim. Kalbim çarpıntı yapti resmen suanda. Cocuk fikrinden vazmi gecsem neyapsam simdi korkularim geldi aklima :53:

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende hamile kalmak istiyorum ama çoook kırkuyorum:50:
:26: niye korkuyorsunki. :26:
Seninde mübarek olsun d ualarin kabul olsun insallah. Aminnn diyorum insallah

dusunduk bakalim onemli olan Rabbimin hakkimizda iyi ve hayirlisiini dusunmesi.

Cok yorma sen kendink yinede
Bizdede beni cagirirlardi bikmistim artik biara

Bende dogurdum ve haber verememistim cunku 9 ay yatakdan kalkmak yasakdi. O zaman telefonumda yokdu ordan gireyim. Ama hep aklimdaydiniz. Doguma gurince dua ettim hepinize ayri ayri..

Ahhhh ahhhh o gunlerimj hatirladim. Kalbim çarpıntı yapti resmen suanda. Cocuk fikrinden vazmi gecsem neyapsam simdi korkularim geldi aklima :53:

Canim senin sebebin vardi lafimiz sana ddeğil:38:
VVazgeçme alisi yalniz büyütme canim :emir_bebek::nazar:

vaaaaaaaaoooooooovvv demek pipiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

Ne büyük mutluluk ohhh

oğlan çocuğu bi başka datlıdır heeee hbaerin olsun:112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:

sen kız çocuğunun tatlılığını bilmiyosun ondan bi başka geliyo kız daha bi başka aslında :110::110::110:
aman valla farketmez sağlıklı olsun yeter, ama tabikisi değişiklik olduğu için çoook sevindik :)

selam kızlar misafirleirimi uğurladım ama haftasonu eşim 2 gün evde olacak
inşallah fırsat bulursam gelirim yada pazartesiden itibaren görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum:54:

[sıze=3]mecbur kalınca çocuğn yanında yapıyorum napiyim
gerçi bi kere yaptım bi daha tövbe ettim:9:
---------
benimde ilk aklıma gelen eroş olmuştu
hayla içimde kalmış bi pıtırcıktır benim için
çünkü çok güzel muhabbetlermiz olmuştu

böyle haber vermeden vefasızca gidilebiliyosa bi kişi
demekki burdaki sohbetleri ve burdaki arkadaşlıklar gerçek görülmüyor demektir

'nasıl olsa yüzlerini görecek değilim bir daha karşılaşmam, hiç biri önemli değil benim için'
diyorlar bu gibi kişiler.

Hacerin şu anda şirin şirin sohbet ettiği kişiler
kendilerinin ve sohbetlerinin hacerin gözünde bir hiç olduğunun farkında değiller.........

Burda uzun zamandır bizimle olan arkadaşlarımız bizi ve arkadaşlıkları ciddiye alıyor demekki bunun farkında olmak gerek
[/sıze]
kızlar bana dua edin hamiş kalayım hayırlısıyla :ssz:

sen kız çocuğunun tatlılığını bilmiyosun ondan bi başka geliyo kız daha bi başka aslında :110::110::110:
aman valla farketmez sağlıklı olsun yeter, ama tabikisi değişiklik olduğu için çoook sevindik :)

Allah sagliklisini nasip etsin. Evlat evlatdir bence. Ikiside tatli olur. Cunku ikiside canimizdan candir. Allahim tum isteyenlere versin bu guzel duyguyu tattirsin insallah. Amin. ..

selam kızlar misafirleirimi uğurladım ama haftasonu eşim 2 gün evde olacak
inşallah fırsat bulursam gelirim yada pazartesiden itibaren görüşürüz
hepinizi çok öpüyorum:54:

Iki gun bayram desene nazom sanaa. �😀😁😀�
😀😁😃 hadi bakalim kolay gelsin 😉😆😲😍😗�👫👬👬👬

:26: niye korkuyorsunki. :26:

Canim senin sebebin vardi lafimiz sana ddeğil:38:
VVazgeçme alisi yalniz büyütme canim :emir_bebek::nazar:

Sagol canim. Insanlar nelere katlanmiyirki 😊 hamd olsun bugünleri bize gosteren Rabbime.

Arada vazgeçim diyom ama gelip gidiyor dusunceler bakalim sewincimmm.

Ferhan arkadasimizin tayinleri Antalya merkeze cikmis çok mutlu hepinize slmi var :29:

Ayyy cok sevindim istedigi biryere cikmasina ve mutlu olmasina. Zaten bu morallede bebisi kisa surede gelir insallah. Moral cok onemli. Cok guzel yere gitmis. Merkez olmasida dahada iyi. Iyi bir hastane ve doktorla yoluna kaldigi yerden devam eder insallah guzel haberlerlede gelir ve bizleri mutlu eder...opuyorum.

Back
X