- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu ki??
Hee bazen birakmiyor atiyom agliyo güç bela WC gidiyom donumu koridorda cekiyomkoçamın gelmesine 1 saat var nerdeyse gerçi bellide olmaz pat diye gelebilir
diğer seçeneklerde olabilir ama elektrik ve net gitmesin zaten tv izleyemiyoruz çanağın önüne ağacın yaprakları geliyor söyledik kesmiyorlarda dalı netten açıyoruz kanalları öyle izliyoruz
miraçta sana wc ye gitmene izin veriyo bak en azından o işini görüyonya izin vermese
kendimi çok kötü hissediyorum![]()
iki senedir bu günü bekliyoruz sabırsızlıkla doktor musade etsede çocuk yapsak diye ama sanki eşim istemiyo hep bi, bahane hep bir sorun neden ya neden o kadar çok isterken neden şimdi kaçıyo anlamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti başım ağrıyo![]()
Oda korkuyordu zaar ayni şeyleri yaşamaktan hemen aglayip moralini bozma iyi başla iyi olsun
Esinle acik acik konuş cnm kurup dokecegine![]()
Acik konus esinle. Belki o da ayni acıları yasiycaksiniz diye korkuyordurr. En iyi ilestisim sekli konusmadir. Konusmadan anliyamazsiniz birbiriniziiki senedir bu günü bekliyoruz sabırsızlıkla doktor musade etsede çocuk yapsak diye ama sanki eşim istemiyo hep bi, bahane hep bir sorun neden ya neden o kadar çok isterken neden şimdi kaçıyo anlamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti başım ağrıyo![]()
bırk abla hevesmi kalır insanda artık
Acik konus esinle. Belki o da ayni acıları yasiycaksiniz diye korkuyordurr. En iyi ilestisim sekli konusmadir. Konusmadan anliyamazsiniz birbirinizi
Ooooo daha yolun başındasin canim
pozitif dusunmeye calis
bence olumsuz dusuncek bisey yok. Belki duygularini seninki kadar belli edemedigi icin boyle bi hisse kapildin. Erkeklerin cogu boyle diye dusunuyorum. En azindan benjm esim boyle. Hislerini belli etmez hayatta. O kadar cok bebegi istemesine rağmen hic belli etmezdi. Ama 10 yillik evli olunca taniyosun esini kelimelere gerek kalmiyor. Bişeyi sevip sevmedigini yada isteyip istemedigini tahmin bile edebiliyosun artik o kadar iyi taniyorsunki.... o yuzden sana diyecegim o ki istemese acik acik sana soyler hic merak etme �☺😊 ve vekonuştum aba istiyorum bende diyo ama sanki sadece diliyle diyo gerçekten istemiyo bence herşeyin hayırlısı be abla vardır bunda bir hikmet diyorum artık:44:
Masallah canim ismi gibi guzel bir ömrü olsun insallahhhmrbbbb kızlarrrr
coook uzun zmandır gelmıyodumm pc yoktu sımdı leptopm geldı ama netım yok telefondan baglanıyorummmm teden gırıs yapamıyodum bendee gızlı gızlı uzakda ve sevıncden haberlerınızı alıyodummm
subat ayında dogum yaptım kızcemı kucagıma aldımmm sukurler olsun 4 ayımız bıtecekartık basakk kızı yolda yazısını degıstrıp mıra bebegı kucagına aldı yazarmısın
bu arada oglusunda kocaman olmuss
![]()
bence olumsuz dusuncek bisey yok. Belki duygularini seninki kadar belli edemedigi icin boyle bi hisse kapildin. Erkeklerin cogu boyle diye dusunuyorum. En azindan benjm esim boyle. Hislerini belli etmez hayatta. O kadar cok bebegi istemesine rağmen hic belli etmezdi. Ama 10 yillik evli olunca taniyosun esini kelimelere gerek kalmiyor. Bişeyi sevip sevmedigini yada isteyip istemedigini tahmin bile edebiliyosun artik o kadar iyi taniyorsunki.... o yuzden sana diyecegim o ki istemese acik acik sana soyler hic merak etme �☺😊 ve ve
😊
boşuna da uzme kendiniiiii
gebelige konsantre olmaya calis ve stresden uzak durmaya gayret et tatlimmm
Hoşgeldin kuzucummrbbbb kızlarrrr
coook uzun zmandır gelmıyodumm pc yoktu sımdı leptopm geldı ama netım yok telefondan baglanıyorummmm teden gırıs yapamıyodum bendee gızlı gızlı uzakda ve sevıncden haberlerınızı alıyodummm
subat ayında dogum yaptım kızcemı kucagıma aldımmm sukurler olsun 4 ayımız bıtecekartık basakk kızı yolda yazısını degıstrıp mıra bebegı kucagına aldı yazarmısın
bu arada oglusunda kocaman olmuss
![]()
Serayyyyynasilsin cnm
![]()
ben çok özledim kızımııı( Allah ım sabır veriyor ama zaman akıp gittikçe özlemde artıo..meleğimin bembeyaz kefen içindeki yüzü hiç gitmiyor gözümden...o hali bile çok güzeldi (buna üzülerek güzel diyorum ama cok güzeldi gerçekten) Allah ım nasıl dayanıcam...nasıl olacak ...bidaha olacakmı..anne olacakmıyım..eşimi baba yapabilecekmiyim...bu sorular geliyo artık aklıma..
psikiyatriye gittim mutsuzmusun dedi..konuşamadım...ağladım..ilaç vermedi..psikoterapiye yönlendirdi...hiçbişeye karar veremiyorum...düşünemiyorum...herşeye cevabım bilmemm oluyo..napcam ben bilmiom...Allah ım güç verr bana..
şuan yalnız olsam hüngür hüngür ağlardım...boğazım ağrıdı kendimi sıkmaktan..
![]()
Kendini sikma kuzum ağlahhüngür hüngür içine atma hasta olursun. Çok ama cokk zor bir durum Rabbimsabrini arttirsin dayanma ggücü versin tez zamanda bebek versin insallah unutamazsin yeri dolmaz ama teselli olur sana canim![]()
inşallah sevincim ..kayınvaldemin yanındayım olmuyo sıkıom işte böyle bi yapıya sahibim ağlamam içime atarım maalesef..
Cnm ondan felan yokmu ağla içine atma yaaa daha beter olurrahatlatan için içinibosaltman lazim gir buraya yaz bana yaz aagla zirla yoksa olmaz cnm içinde buyur buyur buyur
![]()