Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Sewincim nasıl oldun?
Mirac ne durumda?
böğünkü yimeğim patlıcan tavası,şehriyeli bulgur pilavı ve cacık
patlıcan tavam şu anda pişiyor ,erken yaptım anama gidecem çünkü ordada mantı yapacuk misafir gelecek
ALLAH ım bu adana ne zaman serinleyecekkkkkk![]()
Kimsin necisin nerdensin?
![]()
SEVİNÇÇ nasıl oldun bebişim![]()
geçmiş olsun kuzum ikinizede,neden turuncuki,yediği içtiği şeylerdenmili...Saol cnm dun aksam eşime miraci verdim uyumusum terlemisim biraz kendime geldim sabah bir kalktim miracin sidigi resmen turuncu hemen Dr kostuk idrar tahlili felan yapildi temiz cikti şükür kulaginda hafif kizariklik varmis hemen şurup vermeyelim ateş olursa veririz takip edelim dedi. Ben hala gribim ama dune gore iyiyim sikur
Beydagli eline Saglik cnm valla her yer yaniyiiioo
Kas gevseticiyi birak cnm sogani yaparsan iyi olur bencebeydaglit: 36727985 .!.:kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı![]()
Cnm sicaklardan sivi kaybi olmus okadarda su içiyor emiyorgeçmiş olsun kuzum ikinizede,neden turuncuki,yediği içtiği şeylerdenmili...
adana gibi hiç bir yer olamaz heralde yapış,yupuş olmaktan yorulduk artık..
ewet yaa yaz gripi kötüdür...Dune gore iyiyim cnm
Saol ama cok kotu ya bu yaz gribi
![]()
istanbul yaş 30 meslek muhasebe.. 3 yıllık evli 2 yıl korunma son 1 yıl bebiş istedik ama olmadı
Tam 1 yılda (mayıs sonu haziran başı) klomen + çatlatma iğnesi sonuç pozitif ama 10 gün sürdü dış gebelikmiş iğne değerler çok çok yüksek düşmedilaparoskopik ameliyat iki tüpte duruyor çok şükür Hsg temiz durmak yok yola devam
![]()
ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmmSu havalar bir serinlese bizde rahatlasak çocuklarda sicaktan uyumak istemiyor yemek yemek istemiyor pifffff![]()
kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişimCnm sicaklardan sivi kaybi olmus okadarda su içiyor emiyor
ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmm
kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişim![]()
Benim de bazı mesajlarimi atliyor ama hepsini değil arada cevapda veriyi...BAFSS inşaallah yarın güzel haberler alırsın canım,bende ismini büyük yazdım çünkü benimde mesaclarımı görmüyorsun![]()
ewet yaa yaz gripi kötüdür...
hoşgeldin canım,ewet durmak yok yola dewam,inşaallah en yakın zamanda bebeğin gelir..
Dgru[/QUOTE]Doğru
TE="beydagli, post: 36728098, member: 306680"]ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmm
kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişim![]()
bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaaKas gevseticiyi birak cnm sogani yaparsan iyi olur bence
hee doğruuu
Niye turuncu gelmiş idrar pekiSaol cnm dun aksam eşim e miraci verdim uyumusum terlemisim biraz kendime geldim sabah bir kalktim miracin sidigi resmen turuncu hemen Dr kostuk idrar tahlili felan yapildi temiz cikti şükür kulaginda hafif kizariklik varmis hemen şurup vermeyelim ateş olursa veririz takip edelim dedi. Ben hala gribim ama dune gore iyiyim sikur
Beydagli eline Saglik cnm valla her yer yaniyiiioo
inşaallah,ama niye çantayla yüzüme vuruyonİnşallah valla artık çok bunaldım gelsin artık![]()
hee doğruuu
bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaa![]()