Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın kızlar
Sewincim nasıl oldun?
Mirac ne durumda?

Saol cnm dun aksam eşime miraci verdim uyumusum terlemisim biraz kendime geldim sabah bir kalktim miracin sidigi resmen turuncu hemen Dr kostuk idrar tahlili felan yapildi temiz cikti şükür kulaginda hafif kizariklik varmis hemen şurup vermeyelim ateş olursa veririz takip edelim dedi. Ben hala gribim ama dune gore iyiyim sikur

Beydagli eline Saglik cnm valla her yer yaniyiiioo
böğünkü yimeğim patlıcan tavası,şehriyeli bulgur pilavı ve cacık

patlıcan tavam şu anda pişiyor ,erken yaptım anama gidecem çünkü ordada mantı yapacuk misafir gelecek:KK49:

ALLAH ım bu adana ne zaman serinleyecekkkkkk:mad:

kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı:KK64:

Kimsin necisin nerdensin?
:KK69:

:D istanbul yaş 30 meslek muhasebe.. 3 yıllık evli 2 yıl korunma son 1 yıl bebiş istedik ama olmadı :(
Tam 1 yılda (mayıs sonu haziran başı) klomen + çatlatma iğnesi sonuç pozitif ama 10 gün sürdü dış gebelikmiş iğne değerler çok çok yüksek düşmedi :( laparoskopik ameliyat iki tüpte duruyor çok şükür Hsg temiz durmak yok yola devam En Büyük TÜRKİYE:KK52::KK70::KK71:

Saol cnm dun aksam eşime miraci verdim uyumusum terlemisim biraz kendime geldim sabah bir kalktim miracin sidigi resmen turuncu hemen Dr kostuk idrar tahlili felan yapildi temiz cikti şükür kulaginda hafif kizariklik varmis hemen şurup vermeyelim ateş olursa veririz takip edelim dedi. Ben hala gribim ama dune gore iyiyim sikur

geçmiş olsun kuzum ikinizede,neden turuncuki,yediği içtiği şeylerdenmili...

adana gibi hiç bir yer olamaz heralde yapış,yupuş olmaktan yorulduk artık..

beydaglit: 36727985 .!.:
kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı:KK64:
Kas gevseticiyi birak cnm sogani yaparsan iyi olur bence

Su havalar bir serinlese bizde rahatlasak çocuklarda sicaktan uyumak istemiyor yemek yemek istemiyor pifffff:KK53:

:KK1:Dune gore iyiyim cnm :KK74:Saol ama cok kotu ya bu yaz gribi:cry:
ewet yaa yaz gripi kötüdür...
:D istanbul yaş 30 meslek muhasebe.. 3 yıllık evli 2 yıl korunma son 1 yıl bebiş istedik ama olmadı :KK43:
Tam 1 yılda (mayıs sonu haziran başı) klomen + çatlatma iğnesi sonuç pozitif ama 10 gün sürdü dış gebelikmiş iğne değerler çok çok yüksek düşmedi :KK43: laparoskopik ameliyat iki tüpte duruyor çok şükür Hsg temiz durmak yok yola devam En Büyük TÜRKİYE:KK52::KK70::KK71:

hoşgeldin canım,ewet durmak yok yola dewam,inşaallah en yakın zamanda bebeğin gelir..

Basak karisi sutum iyi benim Catla Patla soğuk alginligi sutten gecmezmis yakin temasta olduğun için bulasirmis cahilsar kari :110:

Doğru
ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmm:KK45:

kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişim:KK58:

TE="beydagli, post: 36728098, member: 306680"]ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmm:KK45:

kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişim:KK58:[/QUOTE]
Dgru

Doğru

TE="beydagli, post: 36728098, member: 306680"]ben bile istemiyorum çicuklar ne yapsınnn,ben en iyisi yağmır duasına çıkayımmm:KK45:

kız bende onu yazdım geri sildim gülersiniz diye,doğru bilmişim:KK58:
Dgru[/QUOTE]
hee doğruuu:cool:
Kas gevseticiyi birak cnm sogani yaparsan iyi olur bence
bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaa:eek:

Saol cnm dun aksam eşim e miraci verdim uyumusum terlemisim biraz kendime geldim sabah bir kalktim miracin sidigi resmen turuncu hemen Dr kostuk idrar tahlili felan yapildi temiz cikti şükür kulaginda hafif kizariklik varmis hemen şurup vermeyelim ateş olursa veririz takip edelim dedi. Ben hala gribim ama dune gore iyiyim sikur

Niye turuncu gelmiş idrar peki
inşallah hasta olmaz minik kuş
seninde dahaiyi olmana sevindim

hee doğruuu:cool:

bırakayım mı,benimde aklımı kurcalıyordu,neyse adetim bitti..bugün soğana başlayayım o zaman ,soğanda beni gazman gibi yapıyor yaa:eek:

Bende istiyorum soğanı yapmak ama tadı çok kötü dayanamayıp bırakıyorum :KK43:[/QUOTE]
hayır sakın bırakma canım,içtiğmiz ilaçların bir sürü yan etkisi var onlar daha kötü..
soğan ılıyınca nefesini tutarak iç hemen 2 dakikada kalmıyor tadı zaten..

Back
X