Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Zabaanan 7.30 kalktim miraci doyurdum altuni actim yengeme verdim
Dusa girdim kahvalti yaptik :D giyindik sosyete pazarina gittik :KK55: geldik sagi solu topladik oglene yemek yaptik yedik:KK49: miraci uyutiyim yengem cocuklari yikiyi :KK68: aasama lazanya yapacik :cool: bide soguk corba :KK72: cok bile :KK37:

iştee dil çıkaran smileeeeeeeeeeeeeee:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
oleyyyyyyyyyyy:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

şu smiledeki ifadeye baksana ya uyok edilirmi hiç ya:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
şuan pden giriyorumbu smile tlfdan gzüküyo Allahallahhhhhhhhhho_O

caydin
seni listeye ekliyorum kuşum
30 yaşındasın
kaç yıllı evlydn
ev hatunusun
düşüğün varmıydı

kızlar araştırmalar sonucu ORKİD marka pedin kısırlığa neden olduğu açıklanmış
biliyosunuz orkid de israil malı
bu isra,il de bizi kurutmya çalışıyor

çocuk sahibi olamayan aile sayısı giderek artıyor
hep o kimyasallar yüzünden
zaten kullandığımz ürünlerin nerdeyse hepsi israilin.

bn zaten hiç orkid kulanmam
nedenide hışırtı yapıyor olması

kaynoşla aynı evde otururken kaynoşun totosndan haşırt hoşurt diyesesler gelirdi:KK57:
oyüzden hç orkid almdım

bndan sonrada asla almam:63:

ya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi

ya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi
Ahh canim ya seni cok iyi anliyorum benimde 2 dusugum var pokunu ye olacak deseler yicez yani o durumdayim ama bence boyle islere hic girme derim :KK20: dua et bol bol hergun meryem suresi oku Hem sebebini doktor soylemis bak bu isten ne medet umuyorsun ki sifa Rabbimizden dua edelim de bize vesile olacak iyi doktorlarla karsilastirsin amin.

Back
X