- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee catladik... sanki bi tek sen sörf yapmayı biliyon.
Çok üzülme börülceye yarın gelecek![]()
Paşami bende özledimPasagulu ozledim![]()
Paşami bende özledim
En güzel raporları o veriyordu
Uzun uzun yazıyordu raporlarını
En ufak ayrıntı atlamadan.
Muhammet Emir de büyümüş kocaman olmuştur şiraporlarını
Hayırlı olsun canimAyyyyu arabayi sattikkk araba ariyokkkk![]()
Gelmiycekmi artık paşamArada facede görüyorum
Kocaman olmuş maasallah![]()
Gelmiyoki bilekSaka maka duman karisida doğuracak haaa![]()
evet çok yoğun geçiyor hayat aGelmiyoki bilekdogursa haberimiz olmayacak
![]()
gördümde unuttum zaarOnceki sayfalarda kız yazmis herşeyi görmedin zaar![]()
Ahh canim ya seni cok iyi anliyorum benimde 2 dusugum var pokunu ye olacak deseler yicez yani o durumdayim ama bence boyle islere hic girme derimya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi