- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
ayyy ne zor hemi anlıyorum seniGunaydin çokuykum var kuran hakki icin siz uyuyun bana uyku yok
ama ege o zamanlar bu kadar bunaltmıyordu beni ya düzenli uyuyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne zor hemi anlıyorum seniGunaydin çokuykum var kuran hakki icin siz uyuyun bana uyku yok
buna nasıl bi cvp vweilirkiKadin burdamisin yoksa yok![]()
aynen ya o yüzden yoruluyorum bu kadar.napim sen napinmisafir kim olursa olsun insan yoruluyor değilmi hele yatılı olunca,insan onları nasıl daha rahat ettiririm diye,hem bedenen hem kafa olarak yoruluyor yani ben öyleyimdir
![]()
aç canım aç..anaların kıymeti bilinsinnaynen ya o yüzden yoruluyorum bu kadar.
annem yatağı ben açarım bırak diyor
yok içim rahat etmiyor illa ben açıcam yatırcam![]()
iyiyiz bebişim sağol,sen nasılsın bakimAblalar gündüz fırsat olmuyo uğrayamıyorum fırsat buldukça yazarm naslsıniz bakim
kadın,sen hangi akla hizmet,kazağı 90 dereceye atıyon bu bildiğimiz triko kazak mıAblalar mı?
$ahsim adına konuşacak olursam gezmeye gittik bugün alışveriş yaptım kendime kazak aldım. Gayet iyiydim taaaaaa ki o kazagi eve getirip 90 dereceye atana ve bunu attıktan yarım saat sonra farkedip makineden çıkarana ve hatta ve hatta kazagin yeni halini görene kadar gayet iyiydim. Ondan sonra başıma ağrılar girdi. Hala da agrimakda
Nasıl olmamı bekliyosun simdiSANA soruyorum
![]()
aleyküm selamPasagulun slmi var facede gördüm![]()
Kiz erkenciydi ama gece rahat uyurdu bir hafta ongundur huzursuzayyy ne zor hemi anlıyorum seni
ama ege o zamanlar bu kadar bunaltmıyordu beni ya düzenli uyuyordu
buna nasıl bi cvp vweilirki
varsa var?![]()
Hadi hayirlisi cnmsoğan kürüm bitti kızlarr
artık beklicez bakalım neler olucek![]()
yeni aldığım kıyafetleri yikamadan giymem93doğumluyum herkazden küğüm diye tahmin ediyorum neyse çok geçmiş olsun kaxağı giyemeden gitti de neden alır almaz yıkadınki![]()
Elde yikanir yeni kiyafetyeni aldığım kıyafetleri yikamadan giymem
Anaaa muhammet emin e kardeşmi geliyo yoksamKiz erkenciydi ama gece rahat uyurdu bir hafta ongundur huzursuz
burdayim ddenen yeterli yoksa yok
Hadi hayirlisi cnm
Pasagulun adeti 7 gun gecmis test yapacak bugun donuna .iciyi
Evet normalde elde yıkardim ama diğer hassas çamaşırlarla 30 a atimm demistimElde yikanir yeni kiyafet![]()
Korkuyo kkadin yatiyo ya hamileyken kim bakacak hem kendine hem çocuğaAnaaa muhammet emin e kardeşmi geliyo yoksam
Çok güzel olur walla![]()
30 diye 90 a mi attinEvet normalde elde yıkardim ama diğer hassas çamaşırlarla 30 a atimm
demistim
Bende arkadaş arıyorum kendime.Korkuyo kkadin yatiyo ya hamileyken kim bakacak hem kendine hem çocuğa
30 diye 90 a mi attin![]()
Buarada Günaydın kızlar
Selam vermeden konuya atladık.
Bugün ne yapcaksiniz herkes rapor versin.
Iyi yemek derdin yok bugünGunaydin cnm ewdeyim camasir katlayip yerlestirecem hakan okuldan gelir yemek yer ödevini yapariz miracla ugrasiriz duş alir kaynosa gideriz aksam yemeğe cagirdi
Yok canim pek bişey hissetmiyirum açıkçası bende endişeliiyim acaba hersey yolunda mi diyeKizzz derin hareket hissediyonmu pit pit