Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ben uyanır uyanmaz bi bardak çay ve ufak bi sandviç yerim herif öğlene doğru kalkiyi onu beklersem açlıktan bayılırım zatii. Onlada bişeyler yiyorum o benim öğle yemeği oluyo.Derim kiziyom danada bazen hee sen kimseye bakma kalktigin gibi once gobusunudekini doyur ne bekliyon bu saateayy anne moduna gecmisim
ama gercekten ben hamileyken erkenden kalkar herkes uyurken bi guzel tikinirdim sonra yimemis gibi bidaha oturudum herkeslen
![]()
Bir yasini dolduriyiiii[QUOTyadinin_35, post: 37813702, member: 293429"]Ciddimisin çok sevindim sevinç yaaa
Miraç a kardes düşünüyonuz? Miraç martta ne kadarlık olmuş oluyiiii?
Allah kabul etsin aşurenizi.Sara ellerine Saglik cnm yorulmussun
Beydoş kocisin iyiymis sevindim
Gelin aşure yiyek![]()
beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilirhe walla huyları değişiyor bir naz,bir niyaz,küsmeyen adam hastayken küsüyor,şımartılmak istiyormuş,bende şımarttım ecukneyseki böön iyi...
ya niye gözükmüyor bu çewrimiçi üyeler
eşinin sana bu konuda destek olması ne güzel o zaman diyet yapmak daha kolaylaşır....belki troitlerinlede alakalıdır bu kilo olayı saracım....
sağol
sağol canım güzel düşüncelerin için,inşaallah amin...
heee unutmuşum kaynoşun çarşaflarını ağda bezi yaptıydın
kocanlada kavuştun hadi gözünaydın
heeeee
araba kullanıyon diye bize havamı atıyon
heeeeee![]()
off çok haklısın dibine kadar hak veriyorumBasakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapicanyasanilir hale getiricen sen sevicen once ki herkes sahiplensin olmaz kuzum boyle insan kendi evini sahiplenir bak ben hakkaride ne pis kotu evde kaldim hep bahsederdim ama ben bile oturdum evim dedim orayi yuva yapmaya calistim
sen kendi evinde rahat edemiyon diken istunde gibi anlatiyon okurken benim.bile icim sisiyor kendino doldirup durma evin ayri kapin ayri kapini kapadin miydi evonin icinde huzur olsun hersey kapinin obur tarafinda kalsin anac davran kuzum biraz
![]()
Selâmün aleyküm
alışverişe gittik geldik
Yoruldum
uzanıyom
bu ev sabah topluYDÜ nasıl bu kadar dağınık oldu şimdi anlamadım
çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsınBir yasini dolduriyiiii![]()
kocam dediki
yarın git süpürgeyebak dedi.
çok iyi adam ya canım benim.
ne kadar düşüncesiz olsada
maddi konulara hiç önem vermez
ne istesem hemen almak ister
PasaklisarlarOnu bende anlamıyorum
bizde yapıyoruz çoğu zaman
Mutlu ol zaten evin senin yasamAlanin senin ssozunun geçtiği yeroff çok haklısın dibine kadar hak veriyorum
ne bilim kabullenmek sahiplenmek birazda kişinin elinde.
ben kafaya koymuşum ya burdan gitmeyi
sahiplenmek istemiyorum.
buda iyice yaşanmaz hale getiriyor burayı.
alışıyorum ama 1-2haftaya geçiyo içimdeki bunaltı
mutlu bile oluyorum
gule gule kullankocam dediki
çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın![]()
katiliyorum sana haklisinBokunu cikardilar KK nin bu nedir ya düzenle düzenle bitiremediler![]()
Slm canim sen yenimisin kimsin ? Tanisalimmi? Sorunun cvbini bilmiyom yoksa cvp verirdim ne ignesi bu?Kizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?
sağol saracım, canım benim hiç bir mesacıda kaçırmazsıngünaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu pazarlar
ben sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum daha bitmedi kahvaltımı bile yeni yaptım raporumu verip gideyim daha bir sürü iş var öğleden sonrada doğum günü partisi var çok çalışmam lazım çoook bu tedavide iş yapmayınca evi bayağı bi b.k götürmeye başlamış neyseki başladım bitiririm temizliğimi
yatak odasını düzelttim tozunu aldım süpürdüm sildim halısını değiştim
kaç makina çamaşır yıkanmıştı katlanmayı bekliyodu onları kastladım ütülükleri ayrıdum yerlerine yerleştirdim
oturma odasının tozunu aldım düzelttim şimdi gidip süpürüp silecem
yollukları paspasları makinaya attım yıkandılar onları astım şimdide beyazları atacam makinaya
bulaşık makinasını boşalttım yerine yenisi dolacak ooof poooof
daha salon var mutfak var banyo ve tuvaletler var onlarıda akşam gelince yapacam iki sepet ütüde bana bakıyo bir kısmı bugün bir kısmınıda yarın yapacam anca biter akşama yemekde yok menümüde yazıp kaçayım
fırında patates köfte
salata
domates çorbası
yoğurt
bu arada kızlar yoğurt karın bölgesindeki yağları yakıyomuş o yüzden her öğünde bir kase yemek gerekliymiş
beydoş eşinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
deroş sende benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın
sevoş aşurenizi Allah kabul etsin miraca kardeş fikrin çok hoşuma kaçtı destekliyorum bu fikrini
başoş kocasına kavuşmanın heyecanıyla artık bizi bir süre unutur
bafs bel ağrın nasıl oldu canım geçmiş olsun
ben kaçtım kızlar beni merak edin tamam mı hepinizi çok öptüm
kız sen ciddimisin bende bizimle kafa buluyosun sandımBir yasini dolduriyiiii![]()
he daha iyi çok şükür,sağolSara ellerine Saglik cnm yorulmussun
Beydoş kocisin iyiymis sevindim
Gelin aşure yiyek![]()
kız napim acıkta şımarsın,çok yapmam aradada olsun...beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilir
başakçım biz bugün avm ye gittik bosh un süpürgesi 700 lira dedi, satıcı birde daikin i çok övdü harika emiş gücü ve sessizliği varmış oda 1000 lira...sen sor bakalım kaça soracaksın...kocam dediki
hiç evde durma senAksama nisan var miracla ne yaparsam kimsede durmiyi
![]()
smilecim canım,ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yaptırdıktan 15 gün sonra oluyorsun ..yani seninde yarın olman gerekiyor ama inşaallah olmazsın ,bebişin seninledir tatlımKizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?