Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Derim kiziyom danada bazen hee sen kimseye bakma kalktigin gibi once gobusunudekini doyur ne bekliyon bu saate :110:ayy anne moduna gecmisim :KK70:ama gercekten ben hamileyken erkenden kalkar herkes uyurken bi guzel tikinirdim sonra yimemis gibi bidaha oturudum herkeslen:KK48:
Yok kız ben uyanır uyanmaz bi bardak çay ve ufak bi sandviç yerim herif öğlene doğru kalkiyi onu beklersem açlıktan bayılırım zatii. Onlada bişeyler yiyorum o benim öğle yemeği oluyo.

[QUOTyadinin_35, post: 37813702, member: 293429"]Ciddimisin çok sevindim sevinç yaaa :KK73::KK73::KK73:
Miraç a kardes düşünüyonuz? Miraç martta ne kadarlık olmuş oluyiiii?
Bir yasini dolduriyiiii:eek::eek:[/QUOTE] çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın :63:

he walla huyları değişiyor bir naz,bir niyaz,küsmeyen adam hastayken küsüyor,şımartılmak istiyormuş,bende şımarttım ecuk:eek:neyseki böön iyi...
ya niye gözükmüyor bu çewrimiçi üyeler:mad:

eşinin sana bu konuda destek olması ne güzel o zaman diyet yapmak daha kolaylaşır....belki troitlerinlede alakalıdır bu kilo olayı saracım....

sağol:110:

sağol canım güzel düşüncelerin için,inşaallah amin...

heee unutmuşum kaynoşun çarşaflarını ağda bezi yaptıydın:63:
kocanlada kavuştun hadi gözünaydın:KK16:

heeeee:63:

araba kullanıyon diye bize havamı atıyon:110:

heeeeee:63:
beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilir

Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapican :KK11:yasanilir hale getiricen sen sevicen once ki herkes sahiplensin olmaz kuzum boyle insan kendi evini sahiplenir bak ben hakkaride ne pis kotu evde kaldim hep bahsederdim ama ben bile oturdum evim dedim orayi yuva yapmaya calistim :KK20:sen kendi evinde rahat edemiyon diken istunde gibi anlatiyon okurken benim.bile icim sisiyor kendino doldirup durma evin ayri kapin ayri kapini kapadin miydi evonin icinde huzur olsun hersey kapinin obur tarafinda kalsin anac davran kuzum biraz:KK74:
off çok haklısın dibine kadar hak veriyorum
ne bilim kabullenmek sahiplenmek birazda kişinin elinde.
ben kafaya koymuşum ya burdan gitmeyi
sahiplenmek istemiyorum.
buda iyice yaşanmaz hale getiriyor burayı.
alışıyorum ama 1-2haftaya geçiyo içimdeki bunaltı
:KK14:mutlu bile oluyorum

kocam dediki
yarın git süpürgeye :KK71:bak dedi.
:KK68:çok iyi adam ya canım benim.
ne kadar düşüncesiz olsada
maddi konulara hiç önem vermez
:KK73:ne istesem hemen almak ister

Bir yasini dolduriyiiii:eek::eek:
çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın :63:[/QUOTE]
:63::63: heee ben vazgeçmezsem:63:
kocam dediki

:110: git al bakim benimde supurgeye ihtiyacim var buyuk bozuldu kucukle idare ediyik:110:

Kizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?

off çok haklısın dibine kadar hak veriyorum
ne bilim kabullenmek sahiplenmek birazda kişinin elinde.
ben kafaya koymuşum ya burdan gitmeyi
sahiplenmek istemiyorum.
buda iyice yaşanmaz hale getiriyor burayı.
alışıyorum ama 1-2haftaya geçiyo içimdeki bunaltı
:KK14:mutlu bile oluyorum
Mutlu ol zaten evin senin yasamAlanin senin ssozunun geçtiği yer:KK19:
kocam dediki
gule gule kullan :KK60:kullandikca beni hatirla eminim cok begeniceksin

çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın :63:
:63::63: heee ben vazgeçmezsem:63:

:110: git al bakim benimde supurgeye ihtiyacim var buyuk bozuldu kucukle idare ediyik:110:[/QUOTE]benimkinden sayemde butun topik havali supurge gorecek:D:D
Bokunu cikardilar KK nin bu nedir ya düzenle düzenle bitiremedilerEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
katiliyorum sana haklisin

Kizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?
Slm canim sen yenimisin kimsin ? Tanisalimmi? Sorunun cvbini bilmiyom yoksa cvp verirdim ne ignesi bu?

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu pazarlar

ben sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum daha bitmedi kahvaltımı bile yeni yaptım raporumu verip gideyim daha bir sürü iş var öğleden sonrada doğum günü partisi var çok çalışmam lazım çoook bu tedavide iş yapmayınca evi bayağı bi b.k götürmeye başlamış neyseki başladım bitiririm temizliğimi

yatak odasını düzelttim tozunu aldım süpürdüm sildim halısını değiştim
kaç makina çamaşır yıkanmıştı katlanmayı bekliyodu onları kastladım ütülükleri ayrıdum yerlerine yerleştirdim
oturma odasının tozunu aldım düzelttim şimdi gidip süpürüp silecem
yollukları paspasları makinaya attım yıkandılar onları astım şimdide beyazları atacam makinaya
bulaşık makinasını boşalttım yerine yenisi dolacak ooof poooof
daha salon var mutfak var banyo ve tuvaletler var onlarıda akşam gelince yapacam iki sepet ütüde bana bakıyo bir kısmı bugün bir kısmınıda yarın yapacam anca biter akşama yemekde yok menümüde yazıp kaçayım

fırında patates köfte
salata
domates çorbası
yoğurt

bu arada kızlar yoğurt karın bölgesindeki yağları yakıyomuş o yüzden her öğünde bir kase yemek gerekliymiş

beydoş eşinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
deroş sende benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın
sevoş aşurenizi Allah kabul etsin miraca kardeş fikrin çok hoşuma kaçtı destekliyorum bu fikrini
başoş kocasına kavuşmanın heyecanıyla artık bizi bir süre unutur
bafs bel ağrın nasıl oldu canım geçmiş olsun

ben kaçtım kızlar beni merak edin tamam mı hepinizi çok öptüm
sağol saracım, canım benim hiç bir mesacıda kaçırmazsın:KK19:
walla bir sürü işgörmüşsün ellerine sağlık,menüde çok güzel:kk77:
Bir yasini dolduriyiiii:eek::eek:
kız sen ciddimisin bende bizimle kafa buluyosun sandım:110:
eğer iki küçük çocuğa ve bir hakana bakma gücünü ve sabrını kendinde görüyorsan ve zaten 3 üncüyü yapacam diyorsan,o zaman bırak bacım inşaallah bu kez kızın olur..
martta iyi bir seçim nenem der bahar bütün canlılar hamile kalır diye..
Sara ellerine Saglik cnm yorulmussun

Beydoş kocisin iyiymis sevindim:110:

Gelin aşure yiyek :kk77::kk77:
he daha iyi çok şükür,sağol:110:
gelemicemizi biliyon:63:
beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilir
kız napim acıkta şımarsın,çok yapmam aradada olsun...
kocam dediki
başakçım biz bugün avm ye gittik bosh un süpürgesi 700 lira dedi, satıcı birde daikin i çok övdü harika emiş gücü ve sessizliği varmış oda 1000 lira...sen sor bakalım kaça soracaksın...

:KK35::KK35:Aksama nisan var miracla ne yaparsam kimsede durmiyi:KK35::KK35:
hiç evde durma sen:63:
smilecim canım,ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yaptırdıktan 15 gün sonra oluyorsun ..yani seninde yarın olman gerekiyor ama inşaallah olmazsın ,bebişin seninledir tatlım:KK19:

Back
X