- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Evet 1 e yirmi kala gelir yarin okul yok odev derdi de olmazhakan gelseydi miraçı oyalardı biraz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 e yirmi kala gelir yarin okul yok odev derdi de olmazhakan gelseydi miraçı oyalardı biraz..
haklısın walla ne diyeyimBoyle durumlarda bu gurbetten binlerce kez nefret ediyom küçük çocukla rezil oldum.
Anacagizimi aradim sicak su ve sabunla masaj yap vikis sur sar dedi yaptim bakim emzirdigim için birşey yapamiyom
Yok cnm cok sicak degildi vikis buz gibi yapti uzattim boyle iyiyim yuruyunce acip bukunce agriyorhaklısın walla ne diyeyimnasıl iyi geldimi bari viks yumuşatır,ama çok sıcak suyla masaj yapma ne olduğunu bilmiyon..
burasıda öyle,ama haftalardır yağmur yoktu iyi oldu..Geceden beri yağmur yagiyor hava kapali zindan![]()
SEVOŞŞŞŞŞŞ ikinci oldu buuusevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..
SEVOŞŞŞŞŞŞ ikinci oldu buuu![]()
iate işte bizim burda çocuklar hep tombis tombis... yani obeze yakın. Ama tombul çocuk da çok sevimli duruyiii..kilosu normal cnm yaaa şişko olmasınada gerek yok, ama senşn oğlan yemek filan yiyo barim Ege ne khvaltı yapar ne çorba içer
Egede çok hareketli tabii yoruldumaccık oturuyum demezsen kaynoşa bakma çok bilir onlar
------------
anlıyosun dimi beni anlamayanlarda varda o yüzden soruyorum.
hakkaten çok zor dedğin çok doğru bunlıma giresim geliyo
bak mesela sabah kalkıyoruz ya Ege hemen başlıyoruz oynamaya
yatakları zor topluyorum.bi yandan Egeyle oynayıp kahvaltı hazırlıyorum fırt fırt bişiler yiyip yediğimi toplamadan oynamaya devm. ama kimse anlamıyo bu çocuk hiç mi durmuyo canımm diyolar ama tek başına 2 dakka oynamıyor
tabiiki çok şükür şikayet etmek için anlatmıyorum lakin paylaşıyorum durumumu yoksa insanın kocası bile anlamıyo durumunu anlatmazsan![]()
çoktan bıraktı sütü. Çok nadir içiyor. Bırakmasına rağmen çok denedik ama icmedi. Icse daha kilolu olurdu zati. Çok inat bi cicukderoşşşşşşş senin oğlan geceleri süt içiyormu
sanada hayırlı cumalarHayirli cumalar bacilarrrrrrr
Dun aksam miraci ayagimda salladim uyudu
Ayagimdan indirdim ayağa kalkarken dizime birşey oldu sabaha kadar agridi şimdide büküp acamiyom üzerine zor basiyom yaaaa
hepimize oluyor o dediğinden canim benim.ben bugün çok duygusalım içimden oturup hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor hani ne yerdeyim ne gökte denir ya öyleyim hayırdır inşallah
BENDE ÖYLE DUYDUM canim ..sevoşşş dün sana bir mesac yazmıştım ama anca beğeniyon,merak ettim sen biliyomusun gerçekten hamile kadının sütü çocuğu zehirliyomu yıllardır toplumda böyle bilinir ve bende hep böyle duyarım..
günaydın canımmmmGünaydın. Hatunlar
he tamam yine biz suçlu olduk,hiç değilse herkesin mesacını alıntı yapıp cevap yazıyom tikkat ederimAyyyy canimin yanginindan atlamisim
Birde cok fazla alinti yapiyorsun cnm diger cvplari okurken insan atliyor az az alintila
Hamile kadinin sutu zehirlemez dr soyledi 7. Aya kadar emzirebiliyor dunde yazdim iyi beslenmek kosuluyla dediydim
yeni bişey daha öğrendik ilginç....Karnındaki bebegin vitamine ihtiyacı var sut verirken oranda vitamin gittiği için iyi beslenmezsen karnındaki bebek iyi gelişemiyor o kadar zehirleme yokk
Niye sutten keseyim oglumu[QUOTsütten keseyidaoğlumu ost: 37885694, member: 306680"]bebeklere zararıkoşuluyla:110tereddüt ediyorsan hiç yeme o zaman...zati martta korunmayı bırakınca miraçı mecbur sütten kesecen herhal o zaman adet olursun zaar![]()
beklediğim cevap böönküydü ,öteki pek açıklayıcı deeldiSayfalari karistirttin bak cvp yazmisim![]()
SEVOŞŞŞŞ hafifledimi ağrınnn![]()
beklediğim cevap böönküydü ,öteki pek açıklayıcı deeldi![]()
ayyyy ne olacak ,bu çicuk fena alışmış o zaman sallanmaya..Durdum yere agrimiyi hareket edince
Simdi topal ayagimla salliyom yine![]()